Mirosul de peste...

Mirosul de peste... | Autor: Victoria

Link direct la acest mesaj

...din frigider.Cum scap de el?
Am prajit zilele trecute mai mult peste, si mi-au ramas cateva bucati pe care le-am tinut pana a 2-a zi.Si de atunci tot am senzatia ca a ramas un "damf" in frigider.Am scos tot din el, l-am spalat, degeaba, am senzatia ca mai miroase inca( eu nu ma prea omor dupa peste, asa ca chiar ma deranjeaza...).Stiu ca erau tot felul de "retete" de scos mirosul din frigider, cine stie?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

www.dimos.ro/produs.php?p=15" target="_blank">Solutie curatare frigider
www.dimos.ro/produs.php?p=24" target="_blank">Dezodorizant frigider
-sunt produse de la reprezentanta Whirlpool,le gasesti in marile magazine care comercializeaza frigidere(Domo,Altex,Flanco)
-o solutie de moment ar fi spalarea pe interior a frigiderului cu apa si otet

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Eu n-am folosit niciodata solutii speciale pt curatarea frigiderelor.Am folosit antica apa cu otet, mult otet.
Parca, nu sunt sigura, ar functiona si apa cu bicarbonat.
Dar sigur, sigur, apa cu otet absoarbe toate"mirosurile" frigiderului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Exact!Apa cu mult otet,asta sigur scoate orice miros neplacut.Si eu tot asta folosesc atunci cand spal frigiderul.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

O farfuriuta cu un plic,eventual doua de bicarbonat.

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...nu stiu cat e de eficienta, dar zatul de cafea cica ar absoarbe mirosul! eu n-am incercat dar la o colega (belgiana) am vazut! a facut cafea la filtru dupa care a bagat filtru in frigider si cand am intrebat-o de ce a zis ca pt mirosuri!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Multumesc de sfaturi, o sa le incerc pe toate...cred ca am deja o obsesie, dar parca tot mai simt ceva...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu la serviciu am pus in frigider niste cafea( nu de alta, dar unii mai uita sa mai arunce mancarea cand se strica si cand incepe sa miroase... dureaza chiar daca atunci se arunca)
Mirosul s-a atenuat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by anyella

O farfuriuta cu un plic,eventual doua de bicarbonat.

Aniela

Confirm ca e un remediu eficient.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput