Grecia - Meteore
Anul acesta vom face un circuit combinat cu sejur, in Grecia, cu masina, am vrea sa stam o noapte la Kalambaka, sa vedem Meteorele. Vom calatori cu un copil de 3 ani si jumatate.
Poate cineva sa-mi dea o sugestie de hotel/pensiune decenta, probata? Nu vom avea timp sa le vedem pe indelete, dar probabil vom merge la Marea Meteora si inca 1-2. E periculos pentru copii? Stie cineva programul lor de vizitare? Orice info despre ele mi-ar fi de folos. Merci!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Raspunsuri
ralcat spune:
In Kalambaka noi am gasit multi vorbitori de limba romana, am putut plati in lei si am gasit inclusiv cartile despre Meteore in romana. Deci nu vei avea probleme in a gasi ceva. Cauta pe net, ca sigur gasesti destule pensiuni/hoteluri.
Uite aici gaseti mai multe despre manastiri, inclusiv programul de vizitare al fiecareia: http://www.greecetravel.com/meteora/monasteries.html
In principiu accesul e destul de greu, adica urci la trepte de numa asa ca tati va avea de carat cupilu cand va obosi. De periculos nu e periculos, atata timp cat il supraveghezi.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
dani33 spune:
Am ajuns la Meteora dar nu am putut intra in manastiri pentru ca nu eram <<decent>> imbracati adica femeile in fusta si barbatii cu pantaloni lungi. Dar poate intre timp s-or mai fi relaxat conditiile de vizitare, noi am fost in 2003 in toamna si era foarte cald...eram in pantaloni scurti....
E bine sa verifici si aspectul asta sa nu ai surprize...
Daniela
Mik spune:
Acum aproape 2 ani am stat la :
http://www.ellada.net/divani/Divani-Meteora-Hotel/index.php
(e situat chiar la intrarea in orasel, poti iesi pe jos la plimbare).
Candy spune:
va multumesc mult pentru info. Am facut o rezervare provizorie la Hotel Odysseas, chiar la poalele Meteorelor. Daca voi gasi altceva mai interesant voi anula aceasta rezervare. Am inteles ca trebuie sa cam rezervi din timp, fiindca e un obiectiv turistic important.
Am mai aflat ca programul de vizitare e 9-17, in caz ca mai e cineva interesat.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.