Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

michy exact cum ai descris tu,trebuie sa-i scoti "capul" afara,hai ma ca sti cum se face.dar incet,bland,in fiecare seara cate putin...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nico, diana,
Beau ceai de anason, fenicul, chimen, ceai de ala de la hipp, iau nutrinatal si sunt cred eu suficient de odihnita. Si totusi, productia s-a redus drastic offffffffffff

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Violeta, dar de unde stii ca nu mai ai lapte suficient? (scuze daca ai scris si eu n-am retinut).
Nici tziti ale mele nu mai apuca sa se umple, uneori sunt fleoscaite rau, dar David nu protesteaza. El tot suge si dupa ce termina el de papat, daca strang cu mana, tot mai apare laptic, semn ca ar mai fi (oi avea un rezervor intercostal si eu nu stiu?).

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

diana constipatia o recunosti prin prezenta scaunelor uscate, dure, copilul e agitat si se screme dureros iar dupa fiecare scaun in loc sa fie fericit plange semn ca mai are scaun dar nu poate elimina.la elisa au fost groaznice primele saptamani de diversificare...parca facea fan proaspat cosit zau...

na ca iar s-au iscat discutii si e pacat.ma bucur ca mai discutam despre kg ,acolo nimeni nu se supara suntem doua tabere delimitate clar: grase si slabe.daca discutam de copii "ne luam de par",unele isi iau jucariile si pleaca,se pierde esenta,nimeni nu da sfaturi decat pentru binele copiilor.

povestea noastra...

Am inteles, deci clar bebe sufera cand e constipat si iti poti da seama de asta. Si la noi diversificarea a adus o schimbare in acest sens, dar Victor nu pare sa sufere prea tare. Adica il vad cand se screme dar e tare fericit cand termina ! Cu toate astea imi faceam probleme ca poate e copilul constipat si eu nu imi dau seama dar acum mi-e clar, creste baiatul mamii !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, stiu pt ca ma mulg. Ii las lui bb car sunt la birou. Si daca inainte strangeam minim 130-140 ml la un muls, acum cu greu scot 100...si la mine sunt moi, bb insa pare ca se satura. Uf!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

violetan felicitari pentru stradania ta.mulge-te mai des asa se suprasolicita productia si faci mai mult laptic.din pacate de la pompa mai scade lactatia....of of mama lui de lucru...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mychy da, fix asta inseamna decalotare, cum au zis si fetele. Cum spuneam, si la Matei a mers mai greu la inceput, dar eu am putut sa trag cu simt de raspundere pana iesea capul afara pentru ca e circumcis. Tu trebuie sa ai grija sa nu ii rupi pielicica aia, deci tragi numai cat te lasa, fara sa fortezi si stergi (eu folosesc comprese sterile si ser fiziologic). Daca ti se pare ca e umflat si/sau rosu, poti sa stergi cu rivanol (daca nu mai tii minte procedura, o scriu din nou). Succes!

P.S. Personal nu am observat o diferenta pe uscat sau sub apa.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by Vivela

quote:
Originally posted by mychydutza

uau, ce de fete cu initiativa creatoare pe aci! papucei, adidasi, lenjerii de pat. mai voi ma faceti sa ma simt prost! sau proasta!hehehe. bravo voua ca va pricepeti. sotu a venit aseara cu o pereche de pantaloni sa-i scurtez si iam zis: pas!
Simo greu tare cu putza lui bebe! eu tot nu sunt lamurita. trebuie sa-i "belesc" putza lui bebe? asta inseamna decalotare? adica trag inapoi de pielicica? of, pana mea , ce tuta sunt! nik nu stiu!

*mihaela*

Iti raspund eu pana vede Simo.

(dex) a DECALOTÁ vb. I. tr. (Med.) 1. A descoperi membrul viril prin darea înapoi a prepu#355;ului.

Cu alte cuvinte, e ce ai zis tu.

pai atunci io asta nu pot sa fac. sa si-o "decaloteze" singur cand o creste..........

simo, alina.a merci frumos. eu nu pot sa trag asa. si asa ma trec transpiratiile cand trag de ea si apare orificiul mai largit. ca sa trag sa iasa capu, asta in nici un caz. n-am curaj. hehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mychy poti sa tragi numai atat cat permite, sa stergi secretiile care se aduna.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Eu am pierdut tot capitolul trecut si nici astea 6 pagini nu am apucat sa le citesc asa ca habar n-am despre ce ati mai vorbit.
Lui Matei i-a iesit si al 2-lea dintisor- incisivul 2- la fel de linistit ca si primul. E el putin mai agitat, dar nu foarte, si nu plange. Bun copil mai am!

Mychy, nici eu nu sunt de acord cu decalotarea dar a trebuit sa o fac. Trebuie facuta la baita ca sa nu fie uscat. La noi a fost si problema cu asa zisa fimoza, dar intr-o seara cand trageam usor de pielicica s-a dus de tot in jos. Asta o insemna ca l-am decalotat de tot?!?!

Si eu am sanii flescaiti dar vad ca fii-miu creste bine cu ei. Maine insa o sa-mi fac curaj sa-i dau...tadadam..suc de mere Si sa vad ce mai zice doctorul de diversificare, daca sa incepem sau nu. Cica daca e sanatos si i-a bine in greutate nu e nevoie sa-l diversific inca, pot sa mai astept.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput