Strumfi de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by nikole
'Neata!
Va invit la un capuccino cu scortisoara, eu azi zis pas la cafea, mi-s fresh si super odihnita
Albastrel a dormit de la 23:30 pana la 6:30 cand s-a trezint plangand, a papat, si iar cu el in patutul lui.Inca 10 minute de plans, dupa care somn pana la 12:00.
Si uite asa am dormit si eu regeste asta noapte...
Mychy, rabdare, rabdare si perseverenta.De ex azi Albastrel a facut o criza cand ma chinuiam sa-i dau macar o lingurita de morcov+cartof, facut piure si frecat cu lapte de la mine din belsug...
nu a mancat decat poate juma de lingurita, dupa care a tras fermoarul!
L-am lasat in pace, intr-o buna zi are sa manance, cat poate sa mai stea asa?!
Eu zic sa incercam zilnic, cu rabdare si calm sa le oferim masa intr-o prezentare cat mai placuta si intr-um mediu comfortabil, si restul...mai depinde si de copil, asa ca...asteptam sa deschida larg gurita!
Eu inca mai am de tras cu biberonul asta, dar o scoatem noi la capat...
merg sa ma mai uit la pozele voastre.
Nikole,mami lui albastrel
Nikole, atat de tare ma bucur sa te vad/citesc optimista si ok!!! Tine-o tot asa!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt un pic cam depresata...nu stiu ce am ma simt cam pe dinafara de toate..am impresia ca m_am inhamat la mai mult decat pot duce cu masterul asta, voi vorbiti de bebei, de somn, de diversificare..eu cred ca am un bebe prea bun, totul merge bine si somnul, si diversificarea si parca simt ca nu fac destul pentru ea..
Bun..o sa imi treaca mie dar azi sunt cam varza!
Pupici la bebici! Am admirat pozele lui Ingrid, Lorina, Andra si pe baietei David, Albastrel!
Sunt inca pe baricade cu regimul (poate de asta sunt deprimata, am glicemia scazuta?) Aveam ieri 72.5.
MADA mamica de Emily 07/08/07
Nonna76 spune:
Si eu ma bucur ca esti mai optimista Nikole.
Bebele meu de dimineata sta in brate si nu vrea sa doarma.I-am dat sa manince si in sfirsit sta si el in pat si se joaca cu un catel,vorbeste cu el si-mi mai zimbeste si mie din cind in cind.
Nu stiu daca v-am spus dar de ziua mea pe 23 februarie o sa primesc cadou un finutz.Botez pe 22 iar pe 23 e petrecerea.Are acum doar 11 zile.Ce hainutze mici mici mici tre' sa cumpar...
Lavinia vad ca pe Lorinush vrei s-o faci Doamna de Bucuresti,nu ne-o mai dai noua.Sa stii ca eu nu aveam de gind sa iau fata la mine(de ce sa ma urasca ca ma vede des?) iti trimiteam tie baiatul.
Si aveai fata aproape.Eu zic sa te mai gindesti.
Azi ca tot e sf.Valentin am o stare naspa,n-am chef de nimic(mai ales treaba prin casa) .De sarbatorit nici atit,nici nu stiu cind vine sotul iar eu am ore dupa-amiaza.Cred ca am imbatrinit prematur.
Nonna76 spune:
Mada vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda.
Eu nu ma duc la master ci la lucru.La lucru imi place,nu-mi place la facut curat si mincare.Rufele cred ca o sa se usuce in lighean,de ieri asteapta sa fie intinse si nu ma lasa ce-l mic.
first_carmen spune:
Buna dimineata!
Ne inscriem si noi in clubul "Dintisorul". De ieri Petru are un coltisor de dintisor iesit.Ii dau cu dentinox si e asa de multumit ca linge gelul. Nu am observat nici o schimbate in comportamentul lui pentru ca el a fost miriit de la nastere.
Noua ne trece destul de repede ziua si nu ne plictisim, pentru ca iestim afara , facem baita (noi o facem in jur de 15-16), micam (fiecare cel putin un sfert de ora), mai dormim si ne jucam iar eu ajung mult mai greu la calculator. Ieri am inceput sa le dau iaurt si le-a placut tare mult. Iar azi incepem ficatelul.
Sanatate
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
Pozicile noastre
Vivela spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Bebele meu de dimineata sta in brate si nu vrea sa doarma.I-am dat sa manince si in sfirsit sta si el in pat si se joaca cu un catel,vorbeste cu el si-mi mai zimbeste si mie din cind in cind.
Nu stiu daca v-am spus dar de ziua mea pe 23 februarie o sa primesc cadou un finutz.Botez pe 22 iar pe 23 e petrecerea.Are acum doar 11 zile.Ce hainutze mici mici mici tre' sa cumpar...
Lavinia vad ca pe Lorinush vrei s-o faci Doamna de Bucuresti,nu ne-o mai dai noua.Sa stii ca eu nu aveam de gind sa iau fata la mine(de ce sa ma urasca ca ma vede des?) iti trimiteam tie baiatul.
Azi ca tot e sf.Valentin am o stare naspa,n-am chef de nimic(mai ales treaba prin casa) .De sarbatorit nici atit,nici nu stiu cind vine sotul iar eu am ore dupa-amiaza.Cred ca am imbatrinit prematur.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Monica draga, crezi ca pe mine m-ar uri ?
Si precum am zis, n-o iau pe Lorina pt David (respectam intelegerile anterioare, doar suntem un gentleman ). Asa ca palma fiind batuta cu Lavi, poti sa-l trimiti pe Andreiut la Bucuresti si nu la Iesi , il primesc si pe el cu draga inima .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
brazuca25 spune:
Neatza! Eu am laudat-o prea devreme pe Deni si azi noapte nu a dormit de la ora 2am. Tinea cuvantari in patut, asta pana cand s-a enervat pe suzeta si s-a apucat sa loveasca cu ea in patut de zici ca demola ziduri asa se auzea. Si are si ea o problema: nu suporta sa ma vada ca dorm si ea e treaza. Pana nu ma trezeste si pe mine nu se lasa!
In rest e numai tipete si zambete si incepe sa se rasfete la greu dar e prea dulce sa o "educ" de acum. Oricum eu sunt multumita ca a inceput sa isi iubeasca patutul de cand si-a dat seama ca daca sa agata de gratii se poate ridica.
nikole ma bucur ca incepe Albastrel sa se invete. Poate trimiteti si spre Deni putin somnik din ala care vine singur.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
M-am facut fata mare
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Vivelaquote:
Originally posted by Nonna76
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Monica draga, crezi ca pe mine m-ar uri ?
Si precum am zis, n-o iau pe Lorina pt David (respectam intelegerile anterioare, doar suntem un gentleman ). Asa ca palma fiind batuta cu Lavi, poti sa-l trimiti pe Andreiut la Bucuresti si nu la Iesi , il primesc si pe el cu draga inima .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
Meeey, fetelor, nu va certati de la Lorinush, ca mai fac una special pt voi O clonam pe Lorinuta. Acu vorbeste gura (sau scriu deshtele) fara mine, dar am si eu o comoara mult asteptata, ce sa zic, as vrea sa am si doi baieti asa frumosi si daca veniti si voi cu ei nu ma supar, ca eu sunt blanda si nu zgarii, cross my heart
Nonna ce frumos cadou de ziua ta! Si ce dragi sunt hainutele mici-mici-mici. Eu pe ale Lorinutei le-am mai pastrat, ma mai uit din cand in cand la ele si nu-mi vine sa cred ca aveam un pui asa de mic.
Alina.a sarmana Eli ce o mai chinuie dintisorii
Multumim pt cuvintele frumoase din guestbook
Vive felicitari pt dintisorul lui Davidush
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Ioana75 spune:
Salutare! Felicitari strumfilor cu dinti, la mai multi. Noi tot fara dinti, desi ieri nu m-am uitat in gura fetii.
iulia, alina, eu n-am vrut sa slabesc intre cei 2 copii de lene; rezultatul a fost ca kg luate cu al 2-lea copil s-au dat jos fara nici un efort in citeva luni, am ramas doar cu alea 'vechi'.
Nikole, iti spun cum as proceda eu ca sa dezvat copilul de dormitul cu mine: nu l-as lasa sa plinga, as sta linga patut, cu mina pe bb si l-as mingiia pina adoarme. Abia dupa ce se obisnuieste cu asta, in urmatoarea saptamina as incerca sa iau mina din patut, si doar sa ma vada ca sint acolo, si tot asa, progresiv. Succes! (la noi doarme separat de cind s-a nasut)
Nonna, sa-ti traiasca finutul!
Ame, eu iau 'La Dorna' rosu, 3,5. Multumesc pentru invidie, o primesc cu drag, pentru ca m-am trezit si eu multe nopti.
Petra, succes cu interviurile! SI eu sint in plina campanie.
Am admirat Olguta Tizei,Lorinuta lui Lavi, Davidushu' lui Gabi si ceilalti strumfi frumosi (rar am ratat cite un link).
Felicitari tuturor mamicilor din cursa!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cafera spune:
E a doua zi, de cand Ilinca adoarme singura, la somnul de zi. Ieri a adormit in patut jucandu-se, azi in carut, stad ca o mare doamna.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)