Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua si de la noi. Eu nu prea mai am timp de nimic, printesuca mea nu mai vrea sa mai stea singura in camera si plange cand ies. Daca sunt cu ea in camera, sta bine mersi in fundulet si se joaca singura cu tot ce gaseste in jurul ei (si gaseste multe jucarii ca-i pune mami acolo ) dar sa mai fie cineva cu ea in camera. Of, am facut astazi snitele cu ea in brate, am facut piure pt ea la fel.

Acum am un pic de timp ca au venit mama si matusa pe la mine, stau cu Ale si ii dau si de mancare ele, asa ca eu m-am vopsit, mai incolo ma si epilez, am sprancenele facute, ca de maine merg la birou si trebuie sa fiu o Duamna. Adica de maine pana maine ca dupa aceea merg abia luni .

Copilul meu intra in clubul "cazutilor de pe canapea" - cu mine langa ea, am intors capul o secunda si a planat pe jos pe spate, incordata toata, pe covor, asa ca nu a patit nimic. Numai ca s-a speriat, si eu la fel si a plans saracuta....

Multumesc Vivelei pentru superbitate de cantec - She's a mom, mi-a placut mult de tot, am ascultat ieri si m-a impresionat mult.

Mai vroiam sa scriu mai multor fete dar nu prea mai tin eu minte toate cele acum. Mai pe seara poate imi aduc aminte. asta daca ma va stresa prea tare ideea de servici de maine!

Se pare (Doamne ajuta) ca am gasit si bona, insa numai dupa 15 martie (se pensioneaza o angajata de la mama de la servici, asa ca e super de incredere si cu experienta in cresterea copiilor. A crescut si ea de curand 2 nepoti de la 1 zi) Abia astept sa o cunosc si sa stabilim ceva.

Va pup si fug.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Noi azi am papat 1/4 de galbenus. L-am amestecat in cele 5 lingurite de piure pe care le papa. Mai mult nu vrea si pace! Mananca insa bine fruct cu cereale si branza cu fruct. Eu ma declar multumita. Si plina de speranta (Pandora sa traiasca...)

Cateva intrebari:
1. dupa fruct ii mai dam apa?
2. iaurt faceti in casa? cum?

Multumesc mult pentru raspunsuri.

A! Si o intrebare retorica: cunoasteti ceva mai frumos decat rasul unui copil?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Clau, ce bine ca ai gasit bona! Sa te faci frumoasa, da?

Am pus www.flickr.com/photos/12244302@N04/2256721027/in/set-72157601758664510/" target="_blank">poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

ghinetz eu ii dau apa dupa fructe dar nu prea se omoara ea cu apa. Se stramba zici ca cine stie ce chestie scarboasa i-as da.
Iaurt i-am dat cumparat- Napolact de 3,5% grasime si e nebuna dupa el. Nu stiu daca e mai bine asa de cumparat, dar ea nu accepta alte lactate facute in casa. Napolact am mancat eu in sarcina cantitati industriale ca era acrisor si imi placea. Acum e si preferatul fiica-mii. Eu nu stiu cat este bine sa ii dau ca ea ar manca muuult de tot iaurt si mereu plange cand nu ii mai dau.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Am pus www.flickr.com/photos/12244302@N04/2256721027/in/set-72157601758664510/" target="_blank">poze noi

Oana, frumosi barbatei ai la casa!
M-am topit cand am vazut poza www.flickr.com/photos/12244302@N04/2263974351/in/set-72157601758664510/" target="_blank">ASTA.

Ioana, multam de sugestie, dimineata asa fac, dupa ce papa il pun in patul lui si cu o mana il mangai pe spate...incet incet lasa caputul jos si printre suspine adoarme .
Seara insa la culcare as vrea sa doarma singurel fara nici un ajutor din afara de gen mangaiat, vorbit, etc...dar e greu.Mai "nainte am mers la el , se facuse deja 10 min de plans si l-am mangaiat usor pe spate, in 2 minute a adormit ...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

gata, sunt frumoasa frumoasa, ma laud si eu ca e plecat sotul, dar diseara fara o runda de aprecieri la adresa sotiei nu mai scapa! ce sa zic, gata, sunt vopsita frumos, pregatita de servici. Tocmai m-a sunat inlocuitoarea mea care mi-a spus ca o perioada va face ea o parte din treaba mea (chiar daca ma intorc la birou), Nu prea imi convine, ce sa zic, dar cum se schimba la noi sefii tot la 3 ani, astept sa ii cunosc pe astia bine si voi vedea cum intorc un pic lucrurile. Nici nu am inceput si deja...fitilele sunt bagate.

Oana frumoase poze, mi-au placut tare, cred ca avem trennimguri asemanatoare - cu gri si portocaliu, ce baieti mari ai (si unul si celalalt) dar mai ales Victorash si ce mami nazdravana, sa il lase pe baiat fara urechiuse - cel putin pt poza.

Nikole imi plac mult mesajele tale, sunt calde si pline de viata, plus ca descriu atat de frumos situatii, momente si sentimente, parca si vad ce faceti voi pe acolo!

Si eu iau lapte rosu pentru copil, adica laptele e alb, cutia rosie - cu 3,5 grasime. Eu stiu ca grasimea e imp pentru ei acum.

Copiluta mea nu prea mai doarme noaptea bine de cand ne-am mutat, ce-i drept doarme in camera ei, seara adoarme pe la 9 si jumatate, o pun in patut treaza insa dar obosita dupa ce ii dau laptic la bibi pe canapea (ca sa nu adoarma in timpul papicii) si ea isi trage maimutoii de plus din pat langa ea si adoarme.
Nikole, te admir pentru puterea ta de a-l invata pe Albastrel sa adoarma singurel, o sa vezi ca merita efortul din plin. Macar de asta sunt super multumita, fetita mea a fost obisnuita de la inceput si acum nu mai trecem prin asta. Plus ca dupa 9 si jumatate am timpul meu cu sotul pana ne culcam pe la 11.

Numai ca de o saptamana s-a tot trezit cam la 2 ore. Azi-noapte de la 9:30 direct la 5 fara ceva s-a trezit si dupa aceea l a7 sa pape. E ceva, mai e, insa, pana ajungem la programul ei obisnuit de la 9:30 la 7:00.

Hai ca m-am intins ca o placinta, va pup pe toate si revin

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Frumosi foc baietii! Dar, nu vad eu bine...., a tot scris voinicul, pana a obosit? E sunt tare haioase pozele acelea. Mai vrem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, ce baieti frumosi.
nikole, tot acolo ajungi chiar daca o iei mai domol: cred ca in maxim o luna o sa adoarma singur, si fara sa-l auzi plingind atita; totul e sa te tii de plan.
Claudia, succes miine la serviciu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani, tuturor Valentinelor si Valentinilor! O seara minunata fiecaruia dintre voi in compania persoanelor iubite.
Nikole, multumim de capucino cu scortisoara. Esti o mamica extraordinara, iar pozitivismul tau este tare bun si pt bebe.
Cafera, multumesc, la fel draga mea. Apropo de idea cu albumulmi pe care i-ai dat-o lui Vivela este extraordinara. Probabil am sa ii fac si eu la al meu asa un cadou. Stiu ca il va aprecia foarte mult.
Vivela multumesc mult. Eu o vad foarte frumoasa pe Ingrid, dar stiu ca sunt subiectiva si ma bucur tare cand cineva in afara de mine si al meu (el e mai ceva ca mine) zice ca este frumoaa. Sunt atat de fericita si implinita ca o am, uneori ma uit la ea si simt ca asa de mult o iubesc incat doare... dar probabil ca este un sentiment normal. M-am uitat la poza pe care ai facut-o cadou la al tau de Sf. Valentin. Aceasta poza cu David si taticul lui e superba, de pus la revista "tata si fiul" nu altceva.
Loriaoo1 am bucur mult ca Lori a reusit sa doarma asa de bine, am vazut ca frumusetea ta a stat in picioruse doar sprijinindu-se putin. Dulce foc!
alina.a insanatosire rapida sotului tau. Imi pare rau ca dintisorii o supera pe frumusetea de Eli. Domne, ce scumpete de fetita ai!
barzuca25 eu cred ca uni bebelusi nu au nevoie de asa de mult somn. Este probabil ca Denisa e ok daca nu doarme asa de mult. Vezi daca nu adoarme cand conduci sau o plimbi cu caruciorul, nu e maraita peste zi, sau alte semne de oboseala atunci cand nu e timpul ei de somn. Iar daca nu da nici un semn ca ar fi obosita peste zi, sincer cred ca ea nu are nevoie de prea mult somn. Sotul meu obisnuia sa doarma doar 4 ore pe noapte, acum a trecut la 6.
ghinetz ti-am admirat baietii cei frumosi. Poza cu Victor adormit in brate la tine cand scriai mesaj este tare dulce.
Claudia distractie placuta azi si o zi plina de surprize placute maine cand vei intalni noii sefi.
Si inca o data pentru toate fetele o seara placuta eu va doresc!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!

Oana e mortal Victor. Asa doarme el pe unde apuca? E un scump...imi aduce aminte de sora mea care tot asa adormea cand era mica, cu capul sub pat sau in timp ce se urca pe fotoliu.

Clau tu te-am mai sunat ca am citit aici ce ai facut. Fetelor e ea modesta si nu va spune ca era frumoasa si pana acum.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput