Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Am pus poze noi cu Ingrid. Are mama fata mare.
De 3 ore nu fac alceva decat va admir copilasii. Toti sunt extraoridinar de frumosi. Ii vreau si eu pe toti.
Luna1 Frumoasa Adelisa ta, sunteti o familie tare frumoasa cu toti. sincer nici nu stiu ce sa spun in legatura cu mancarea pe care i-o dau lui Ingrid. Multumesc de raspuns.
Alina.a multumim draga noastra. V-am admirat si noiElisa e superba, tare frumoasa familie sunteti.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Cristina, o minune de fata ai. Sa-ti traiasca si sa te bucuri multttttttttt de ea! Iar pozele...ce sa zic, sunt SUPERBE.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Neata! Multumim pt cafea, Violeta.

Mai, ce contine Nurofenul asta? Adica am citit eu pe prospect, dar cat de nociv este? Ca mi-a dormit copilu' de la 8 pana la 5 dimineata, cand s-a trezit, a papat si apoi s-a culcat pana la 7 jumate . Asa mai da noapte!! E f tentant sa-i dau seara ...

Lavi, am retinut bine, mi-o dai pe Lori?? O iau cu soacra cu tot (scap eu de ea ).

, eu abia acu' mi-am dat seama ca azi e Valentine's Day (mie mi se parea ca mai e pana atunci...). Evident, n-am cumparat nimic pt al meu, ca am uitat . Si nu ca as sarbatori ziua indragostitilor, dar il mai cheama si Valentin... deci ceva, macar simbolic, tot trebuie sa-i iau/dau. Dati-mi si mie o idee, ca sunt in plop .
Voi luati ceva pt sotii vostri?

Revin ca David s-a plictisit de mancat porcu' de cauciuc .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Vivela, tu te vaiti de improvizat cadou? Cauta un material colorat prin casa (chiar mai multe) o bucata de carton, decuperi un dreptunghi, mai mare putin decat o poza, pui cartonul la mijloc si cosi. Asta e baza RAMEI FOTO. Mai faci un tub pe care-l umpli cu vatelina, vata..gasesti tu ceva si il prinzi ca pe o rama. Poti adauga diferite fundite, etc, etc.. La urma pui o poza cu voi trei. E succes garantat. Iti spun eu.
Am facut si eu asta la prima fetita de ziua sotului, acum 7 ani. Problema e ca Alexiei i-a placut atat de mult, incat s-a jucat cu ea...de a distrus-o. Trebuie sa-mi fac timp si sa repet.
Sa stiti ca da bine si in camera copilului.
Vaiiiiiiiiiii, ce amintiri....
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Violeta, multumesc pt idei. O sa ies la "vanatoare" pe la pranz. Presimt ca ma voi intoarce extenuata (tare greu ma mai hotarasc cand e vorba de cadouri, mai ales ca trebuie personalizate, tb sa semnifice ceva...hehe, treaba complicata!), dar victorioasa .

Cristina, cred ca te-ai obisnuit sa ti se spuna ca Ingrid e o frumoasa!. Dar chiar este extraordinara, e o scumpa, numai buna de pupacit ...Cu o asa mama frumoasa, cred si eu!. Ma uitam pe pozele tale mai vechi, se vede ca Ingrid te-a implinit si ti-a luminat viata! Bravo, mamico, te admir foarte mult .

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Violeta, multumim de cafea

Deci v-ati bucurat de un somn bun, super , s-o tineti tot asa.

Vivela zici ca scapi de soacra? Pai eu sunt ca scaiul si nu ma dezlipesc de fata mea

Simo abia atept sa mai lucrezi la blogul lui Matei, sa mai pui pozici sa ne desfatam ochii cu mandretea ta de baiat

Cristina e scumpa foc Ingrid in rochita aia rosie, dar si cu palarie e tare dragalasa

Nikole super, bravo lui albastrel, e clar ca sunteti pe drumul cel bun.

Si Lori a dormit mai bine, de la ora 20, cu o trezire pe la 22 si apoi la 5.30 cand a papat cu pofta. Acum doarme iar, asa ca ratacesc si eu pe forum. Si ce a fost mai frumos e ca s-a trezit pe la vreo 7, dar eu nu am vrut sa deschid ochii (o luasem la 5.30 cu mine in pat) si a adormit indreptata spre mine ca pentru alint, aproape frunte-n frunte

Valentinelor si Valentinilor
Noi nu sarbatorim Sf Valentin, asa ca nu i-am luat nimic sotului, dar de dragobete ne daruim cate o atentie.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera

quote:
Originally posted by Vivela

Neata! Multumim pt cafea, Violeta.

Mai, ce contine Nurofenul asta? Adica am citit eu pe prospect, dar cat de nociv este? Ca mi-a dormit copilu' de la 8 pana la 5 dimineata, cand s-a trezit, a papat si apoi s-a culcat pana la 7 jumate . Asa mai da noapte!! E f tentant sa-i dau seara ...

Lavi, am retinut bine, mi-o dai pe Lori?? O iau cu soacra cu tot (scap eu de ea ) .

, eu abia acu' mi-am dat seama ca azi e Valentine's Day (mie mi se parea ca mai e pana atunci...). Evident, n-am cumparat nimic pt al meu, ca am uitat . Si nu ca as sarbatori ziua indragostitilor, dar il mai cheama si Valentin... deci ceva, macar simbolic, tot trebuie sa-i iau/dau. Dati-mi si mie o idee, ca sunt in plop .
Voi luati ceva pt sotii vostri?

Revin ca David s-a plictisit de mancat porcu' de cauciuc .

Vivela, tu te vaiti de improvizat cadou? Cauta un material colorat prin casa (chiar mai multe) o bucata de carton, decuperi un dreptunghi, mai mare putin decat o poza, pui cartonul la mijloc si cosi. Asta e baza RAMEI FOTO. Mai faci un tub pe care-l umpli cu vatelina, vata..gasesti tu ceva si il prinzi ca pe o rama. Poti adauga diferite fundite, etc, etc.. La urma pui o poza cu voi trei. E succes garantat. Iti spun eu.
Am facut si eu asta la prima fetita de ziua sotului, acum 7 ani. Problema e ca Alexiei i-a placut atat de mult, incat s-a jucat cu ea...de a distrus-o. Trebuie sa-mi fac timp si sa repet.
Sa stiti ca da bine si in camera copilului.
Vaiiiiiiiiiii, ce amintiri....
Succes!

Cafera , multumesc si tie pt idee. Mai rau e ca nu stiu unde gasesc laborator foto care sa scoata poze f repede... Din pacate, nu m-am invrednicit sa le pun pe hartie decat pe cele mai vechi.

I-as fi facut ceva personalizat cu poza asta, care lui ii place f mult, desi nu e cea mai reusita (erau amandoi dupa somnul de dupa-amiaza, evident copilul mai fresh decat tac-su ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lavinia, multumesc pentru urari

monicabo, nu mai plange ca inainte non-stop, dar nu sta o clipa singura sau nebagata in seama si cel mai mare chin e acum cu somnul. ii e somn tare dar nu vrea sa adoarma si tipa ca taiata. noapte de ce e in halul asta de miorlaita nu stiu. singurele momente de liniste sunt cand ii scot pampersul si o mai las cu cracii goi.
la postul ala nu m-am mai dus pentru ca ar fi tebuit sa incep inca de acum o luna, si mi s-a parut prea devreme. dar mai apar ele, altele. luni ma duc la renault. sa vad ce fac acolo. oricum, cu jobul sta cam asa: daca gasesc ceva care sa imi placa tare ma duc, daca nu, mai stau acasa ca nu ma grabeste nimeni.

diana, nici mie nu mi-a venit CM

olguttza, sanatatae multa!

fianna, multam fain!

nikole, felicitari pentru putere! eu nu reusesc sa o fac sa doarma mai usor. ea si la mine in brate sau cu mine langa ea tipa de se sufoca. si nu adoarme neam! ce bine era cand era mai mica si ma trezea de doar 2 ori/noapte. ce vremuri! ma tot gandesc, daca ma angajez, cum o sa fac fata cu nopti nedormite?

pupacesc fetele

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Vive e chiar o fotografie reusita, ce frumos il mangaie David pe tati al lui Am remarcat ca avem si noi botosei de aiai cu vacuta si soare cantaret si minge colorata, hihi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Vivela zici ca scapi de soacra? Pai eu sunt ca scaiul si nu ma dezlipesc de fata mea

Eu ma gandeam sa o iau pe Lori pt mine, nu ca nora . Dar asa, crezi, tu, ca e vreun barbat care merita doua soacre? Poate sa fi avut pacate multe...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Vive e chiar o fotografie reusita, ce frumos il mangaie David pe tati al lui Am remarcat ca avem si noi botosei de aiai cu vacuta si soare cantaret si minge colorata, hihi.

Deci Lori o sa se simta ca acasa .

Aylin , pupici pe talpici broscutei Alma! Eu il mai las pe David dezbracat pe o paturica absorbanta si el e fericit, sta si o ora fara sa protesteze ca nu-l bag in seama.

Noi am inceput diversificarea cu pepene si ii place tare mult .

Si acum am vazut, suntem deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina26 superba ingrid!parca te vad peste ani cu ea la prezentari de moda
vivela e asa de dragalash david,dar are pofta nu gluma
al meu sot e varza,demult nu l-am vazut asa.nu am dormit decat cateva ore,2-3 noaptea trecuta,facea febra rau si apoi transpira.ieri a avut sedinta toata ziua,seara intalniri si a baut rece nici nu putea vorbi...acum sa vad cum tin raceala departe de eli...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput