Strumfi de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Multumim frumos pt asa cuvinte frumoase, intr-adevar inspirate .quote:
Originally posted by lorinaoo1
Adevarul e ca la cati bebei frumosi avem, parca as vrea sa-i am pe toti. Nu mi-i dati mie? Cred ca ar trebui sa-mi fac o gradi si sa mai iau pe langa mine n-spe doici Dar macar virtual pot sa-i admir din cand in cand.
Vivela am revazut jurnalul lui Davidush si am vazut ca ai mai pus pozici frumoase, imi place tare mult aia in care e ganditor tare si mai e una cu un pulover in multicolorat Si pt ca m-a lasat Lori, am scris si noi ceva ca m-a palit inspiratia.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Pai daca ti-i dam tie, noi cu ce ramanem? .
Sincer, eu nu ti-l dau pe Davidush, ma gandeam ca poate mi-o dai mie pe Lorinuta, ca tot vreau eu si o fetita . Haaaai, promit sa-i fac rochite frumoase pt la vara, cu volane si bretelute .. .
y uyuyucy gf --->(mesaj de la David).
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
Hehe, eu ti-o dau pe Lorinuta, dar primesti o soacra-n casa? Nu stiu ce a scris Davidush acolo, dar fii-mea a fost foarte incantata, mai ales ca i-am aratat poze cu ochi albastri
Olguttza multumim pt cuvintele frumoase . Vor ramane ca o amintire la dublu, asa ca nu sterg nimic Cat despre ora de lectura/cultura se vede ca fetele sunt nascute in aceeasi zi, reactioneaza la fel, difera repertoriul
Mi-am adormit tzontzonica, dar cu greu, ca, de data asta, tzatzica a fost doar pt papa, la asta nu se astepta. Acum mai suspina si mai plange prin somn. Om vedea la noapte ce-om face . Cand plange de jale dupa san mai baiguie ea un fel de "mama", dar inca nu sunt convinsa ca e un "mama" adevarat. Si face, ca Eli, aiaiaiai si pune buza de jos peste cea de sus, dar nu a mila ci a nervi, a repros, of, of. Aseara, cand s-a trezit pe la vreo 11, dupa ce i-am dat san(si a papat) am pus-o in patut inca treaza, a adormit singurica. Cred ca era prea somnoroasa sa mai protesteze. Daca reusim sa adormim fara san, urmeaza etapa "de ce sa adormi la mami pe umar, cand poti adormi si singurica in patut".
Na, si daca tot stau pe forum la ora asta tarzie, scriu cat pt toata saptamana. Am citit in cartea aia Mama si copilul ca de acum, adica de la 7 luni, incepe copilul sa constientizeze slabiciunile parintilor. Si chiar observam zilele astea la Lori niste "chemari", niste maraituri mai acentuate, ca stie ca daca se plictiseste singura in tarc/patut vine mami si ii tine companie. Ce spuneti voi, e greu cu diversificarea? Stati sa vedeti cum incearca sa ne manipuleze niste fiinte cu chipuri angelice. Oare vom avea puterea sa le rezistam? Lori de pe acum ne topeste cu cate un zambet larg si seducator cand incercam sa o certam (ma rog, vorba vine, adica vorbim mai grav).
Gata, ca v-am impuiat capul cu nimicuri. Ma duc si eu frumusel la culcare cu speranta ca nu se va gandi fii-mea ca ii lipseste sanul.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
fianna spune:
Ufff, si noi tot cu sanul in gurita adormim. Si noaptea si ziua. E regula! Azi m-am gandit si eu sa-l educ putin dar dupa nici 5 minute de scandal am cedat. Nici nu stiu ce sa fac, ca daca il las sa planga ma simt vinovata.
Amethyst, ce mai face Jasmine? Sper ca se simte mai bine! Sanatate multa!
Aylin, multi pupici datatori de liniste Almei!
Am si eu 77,4kg. Vad ca merge incet dar macar se da jos ceva saptamanal. Macar de as reusi sa renunt la dulciuri.
PS cat am scris acest mesaj( a doua oara ca prima mi-a dat eroare) fii-miu s-a trezit si l-am potolit rapid cu tzitzi. Nu am voita deloc!
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
Simo78 spune:
Daca e trend, m-am apucat si eu de facut www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">blog lui Matei..inca lucrez la el...
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Simo78 spune:
Am ramas sa sting lumina? Noapte buna mamici si strumfi
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
cristina26 spune:
Am pus poze noi cu Ingrid. Are mama fata mare.
De 3 ore nu fac alceva decat va admir copilasii. Toti sunt extraoridinar de frumosi. Ii vreau si eu pe toti.
Luna1 Frumoasa Adelisa ta, sunteti o familie tare frumoasa cu toti. sincer nici nu stiu ce sa spun in legatura cu mancarea pe care i-o dau lui Ingrid. Multumesc de raspuns.
Alina.a multumim draga noastra. V-am admirat si noiElisa e superba, tare frumoasa familie sunteti.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
violetan spune:
Buna dimineatza si poftiti la cafea!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
violetan spune:
La multi ani, valentinilor si valentinelor!!
nikole spune:
'Neata!
Va invit la un capuccino cu scortisoara, eu azi zis pas la cafea, mi-s fresh si super odihnita
Albastrel a dormit de la 23:30 pana la 6:30 cand s-a trezint plangand, a papat, si iar cu el in patutul lui.Inca 10 minute de plans, dupa care somn pana la 12:00.
Si uite asa am dormit si eu regeste asta noapte...
Mychy, rabdare, rabdare si perseverenta.De ex azi Albastrel a facut o criza cand ma chinuiam sa-i dau macar o lingurita de morcov+cartof, facut piure si frecat cu lapte de la mine din belsug...
nu a mancat decat poate juma de lingurita, dupa care a tras fermoarul!
L-am lasat in pace, intr-o buna zi are sa manance, cat poate sa mai stea asa?!
Eu zic sa incercam zilnic, cu rabdare si calm sa le oferim masa intr-o prezentare cat mai placuta si intr-um mediu comfortabil, si restul...mai depinde si de copil, asa ca...asteptam sa deschida larg gurita!
Eu inca mai am de tras cu biberonul asta, dar o scoatem noi la capat...
merg sa ma mai uit la pozele voastre.
Nikole,mami lui albastrel
Vivela spune:
Neata! Multumim pt cafea, Violeta.
Mai, ce contine Nurofenul asta? Adica am citit eu pe prospect, dar cat de nociv este? Ca mi-a dormit copilu' de la 8 pana la 5 dimineata, cand s-a trezit, a papat si apoi s-a culcat pana la 7 jumate . Asa mai da noapte!! E f tentant sa-i dau seara ...
Lavi, am retinut bine, mi-o dai pe Lori?? O iau cu soacra cu tot (scap eu de ea ).
, eu abia acu' mi-am dat seama ca azi e Valentine's Day (mie mi se parea ca mai e pana atunci...). Evident, n-am cumparat nimic pt al meu, ca am uitat . Si nu ca as sarbatori ziua indragostitilor, dar il mai cheama si Valentin... deci ceva, macar simbolic, tot trebuie sa-i iau/dau. Dati-mi si mie o idee, ca sunt in plop .
Voi luati ceva pt sotii vostri?
Revin ca David s-a plictisit de mancat porcu' de cauciuc .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
violetan spune:
Vivela, si pe sotul meu il cheama valentin si i-a luat un tricou meseriash cu maneca lunga si un ceas sport la fel la culoare cu tricoul hihihi. I-au placut tare mult.
Sora mea geamana ii ia sotului ei o rama foto digitala si ii face un "potpuriu" de momente de cand s-au cunoscut pana in prezent. Mishtok, ha?