Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna si de la noi
Nu am mai scris demult, dar am mai citit pe apucate.

Am mai citit despre diversificare, vorba cuiva, nu ramane nici un copil nediversificat. Noi, din fericire, nu am avut probleme cu diversificarea, Andreea in general a papat. Cateodata mai mult cateodata mai putin, dar a papat. Ii plac f mult fructele - mar capt, banana, simple si amestecate cu cereale. Legumele, ceva mai putin, dar le papa...Carnita inca nu i-am dat...
Insa noi suntem mici ca si greutate, avem 7 kg la 7 luni... copiii vostri sunt ceva mai bine cred...

Anya, pupici

Aylin, inteleg ca Alma tot mai plange? ca se mai potolise... Vrei sa reincepi lucrul? Ziceai ca ti se oferise un post bun undeva, nu te-ai mai dus acolo?
cu papica...te apropii de 6 luni, deci merge sa o diversifici..poate vei incepe cu cereale ca si mine... eu i-am dat cereale la 5 luni juma'

Nonna, eu nu le-am avut cu chimia deloc... dar am avut si o profa nasoala in liceu.

Amethyst, multa sanatate.

Vivela, mi-au placut atat botoseii, cat si tot albumul cu David :)

pupici tuturor.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Multumim frumos pt asa cuvinte frumoase, intr-adevar inspirate .

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Alina, Vivela, Oana multumesc pt mesajele frumoase scrise in albumul Lorinutei
Adevarul e ca la cati bebei frumosi avem, parca as vrea sa-i am pe toti. Nu mi-i dati mie? Cred ca ar trebui sa-mi fac o gradi si sa mai iau pe langa mine n-spe doici Dar macar virtual pot sa-i admir din cand in cand.

Vivela am revazut jurnalul lui Davidush si am vazut ca ai mai pus pozici frumoase, imi place tare mult aia in care e ganditor tare si mai e una cu un pulover in multicolorat Si pt ca m-a lasat Lori, am scris si noi ceva ca m-a palit inspiratia.

Oana si eu abia astept sa-i vad pe Lori si pe Victor jucandu-se in parc. Lori e destul de afectuoasa, a daruit deja primul pupic finutului nostru, deci sigur se vor intelege

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Pai daca ti-i dam tie, noi cu ce ramanem? .

Sincer, eu nu ti-l dau pe Davidush, ma gandeam ca poate mi-o dai mie pe Lorinuta, ca tot vreau eu si o fetita . Haaaai, promit sa-i fac rochite frumoase pt la vara, cu volane si bretelute .. .

y uyuyucy gf --->(mesaj de la David).

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Diana, nici mie nu mi-a venit CM inca si nu iau nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Si acu vin si eu cu o intrebare: cum procedati cand le cititi strumfilor vostri (daca mai aveti timp de asta)? Lori cam vrea sa apuce cartea si nu mi se pare ca ar fi captivata de ceva din ce-i citesc. Sau poate invatati poezii si povesti si le spuneti fara carte?

Lavinia, eu am incercat de cateva ori si m-am lasat pagubasa, cel putin pt. moment. nu prea arata deloc interes, "vorbeste" in acelasi timp cu mine, cateodata mai ridica si tonu'. nici la poezii nu prea ne bagam, singurele care-i plac sunt "A venit un lup din crang" si "Mama", de Cosbuc, pe care i-o recita tat'su de cand avea cateva zile. in rest, o amuza teribil cand ii cant, si asta nu pt. ca i-ar placea in mod deosebit vocea si urechea mea muzicala (), cat pt. faptul ca ii cant cu intonatie, ca sa zic asa, punand accent pe unele cuvinte - astfel ca acu a ajuns sa raspunda la "pis, pis" si "miau, miau".

ps: am scris si io in cartea de oaspeti, da nu'sh de ce mi-a luat mesajul de 2 ori...daca poti tu, sterge unu cumva. mercic!

Alina, multumim, sper sa scap de viroza asta (sau ce dumnezeu o fi), ca mi s-a luat de toate antibioticele. sunt fericita, insa, ca Olga nu a dat niciun semn de raceala, desi sta mai tot timpul numai cu mine.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei!

abia am apucat sa ne punem la curent cu ce se mai discuta pe aici

noi am fost plecati pe coclauri,la sarmale,cozonaci ,alea,alea si bineinteles ca am calcat pe bec la greu(intre timp am aflat ca astrele au fost de vina si tin sa le multumesc pe aceasta cale)

raportez totusi 66 kg,greutate pe care o am de 2 saptamani, oricum ma declar cat de cat multumita cu 3kg in minus in 4 saptamani, macar sa se mentina trendu'

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:

Nici mie nu mi-a venit CM, dar cred ca nu se pune, ca eu iau anticonceptionale, la recomandarea medicului.

Dupa modelul Vivelei, am facut si noi un www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">album frumos, asa zic eu. Multumesc Vivela pt idee

Olgutta pupici la cea mica sa-i treaca si sa-i iasa mai repede dintii

Carla mai trimitem si la voi ganduri bune si ca poate va dormi Saby frumos si, cine stie, poate te ajuta si cu rapoartele alea sau ce aveai tu de facut.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Si eu iau anticonceptionale compatibile cu alaptarea de la sase saptamani dupa nastere. Si credeam ca astea vor face sa-mi vina ciclul mai repede, dar iata ca nu.
M-am mai linistit vazand ca mai sunte fete in situatia mea, doar ca eu am avut o amenoreee secundara (lipsa CM) acum doi ani dupa ce am intrerupt anticonceptionalele si am si slabi foarte mult intr-o perioada scurta, si a durat noua luni !!!!!. Asa ca desi nu imi face deosebita placere, astept CM-ul ca sa ma linistesc odata !
Multumesc fetelor pentru raspunsuri !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nici eu nu am CM.La Vlad mi-a venit cind avea baiatul 9 luni si luam atunci exluton.
Eu deocamdata stau linistita.Inca alaptez(sper s-o pot face pina la 1 an).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

buna seara la toata lumea! mai fetelor andreiutzu meu a revenit la vechile obiceiuri proaste cu refuzul mancarii. unde ma bucuram eu ieri ca a mancat, astazi iar m-a tratat cu refuz. ce sa va zic cum a facut la sucul de morcov dat cu bibe.....peste tot era numai suc si va dati seama cu arata el, si eu!
diversificarea is killing me!

nikole imi pare rau pt problemele cu albastrel frumusel. imi inchipui ca iti este fff greu . ma uitam azi la andrei ca eu incercam sa-l "hranesc" cu lingurita si el se agata ca disperatu de tricou si vroia tzytzy. ma apuca disperarea cand vad ca nu accepta deloc papa si vrea doar piept. ma tot imbarbatez cu vorbbele anyei , ca nu o sa ramana pe lapte for ever!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mychydutza stiu ca iti e greu dar iti spun si eu acelasi lucru: nu ramane nici unul nediversificat. Incearca sa nu te stresezi si nu il grabi. Usor usor prinde el gustul mancarii. A mea are perioade cand nu vrea nimic si perioade cand mananca un borcanel si ar mai si vrea. Incearca sa schimbi gusturile. Uite eu am observat ca fii-mea prefera clar gusturile acre fata de cele dulci. Sa vezi ce baga la iaurt si suc de mere acre!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multa sanatate mamicilor si strumfilor bolnaviori!
ashera poate ma poti ajuta cu o informatie:am inteles ca se face in timisoara inot pentru bebelusi, daca sti ceva sau afli imi dai si mie de stire?merci

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput