Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

sarbatoritilor de astazi! Alessia are unul in plus de la Raducu.

Anya merci mult pentru raspuns. Raducu nu are inca dinti, dar o sa incerc in prima faza cu fructele, sa nu le mai bag la blender. Mi-e teama sa nu se inece.

Jadi lui Vladut si "chetului" mic.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Cu asa baieti frumosi cum sa nu ne rasfatam

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupicei la sarbatoritii de astazi. Sunt multi, nu gluma!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Buna dimineata,

Sunt foarte obosita, Jasmi e bolnava, a facut febra, se plictiseste foarte repede si nu mai e vesela ca de obicei, nu mananca, n-are chef de nimic. Nu mai stiu ce sa inventez si sunt in urma rau de tot cu somnul.
As fi vrut sa raspund mai multor fete insa nu am reusit.

Felicitari copiilor care mananca bine si nu sunt mofturosi, eu posed una bucata mofturici de prima clasa de la un timp, poate si din cauza bolii si ma dau peste cap ca sa-i dau cateva lingurite.

Vroiam sa va intreb ce fel de lapte cumparati pentru branzica de casa?

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Ame, multa sanatate micutei Jasmine si un sa ii treaca repede, sa va linistiti si voi sa te poti odihni si tu. Anya tot de lapte integral (3,5% grasime) ne zicea pentru branzica.

Si Dani e mofturoasa, n-a vrut duminica morcov deloc. S-a strambat rau, ba a dat si sa planga. O sa incerc sa-i dau mar maine, ca sa-i dau pe urma morcov cu mar, poate asa o sa vrea.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi si multa sanatate!!

noi suntem iar intr-o faza agitata, in care, la lipsa de somn s-a adaugat si lipsa poftei de mancare... a inceput sa refuze mai ales laptele, dimineata cu chiu cu vai reusesc s-o pacalesc sa bea macar 100 ml. deocamdata, nu ma sperii prea tare, ca, vorba aia, are de unde sa dea jos, dar totusi...ne chinuie groaznic dintii si tot n-a iesit niciunu. la mana, se simt 3 sus si 2 jos, sper sa sparga gingia mai repede, ca-i tare greu... am ajuns si io sa confund ziua cu noaptea, nici nu prea mai stiu pe ce lume sunt, bashca faptul ca m-a intors raceala (sau ce-o fi ea), a treia oara intr-o luna jumate, si ma simt cumplit. azi a fost ceva mai bine, pt. ca am reusit s-o culc pe Olga la ora 13 si nici acum nu s-a trezit (lucru care nu s-a mai intamplat de muuulta vreme); am dormit si eu cu ea 2 ore si tare bine a mai fost, as mai fi dormit, dar trebuia sa-i pregatesc masa de pranz, asa ca acu astept sa fiarba ficatii.

in legatura cu muzica, noi am trecut deja la metallica.

Vivela, esti foarte talentata si este super ce iese din mana ta!

in legatura cu relatia tata-fiica si ideea conform careia tatal este primul model masculin, iata cum la noi s-a pus deja in aplicare, dupa ce tati fusese plecat cateva zile din tara: 1, 2 (si mai sunt, dar astea mi s-au parut cele mai expresive).

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Raportez 78.6, stagnare, dar sunt multumita, avand in vedere ca in ultima saptamana am mancat numai prostii inclusiv dulciuri (le-am primit cadou si ce era sa fac, sa le-arunc ?). Dupa cum ma simt as zice ca sunt la SPM dar sa vedem ce se intampla. Apropo, mai sunt mamici carora nu le-a venit CM-ul ?

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana2007

Raportez 78.6, stagnare, dar sunt multumita, avand in vedere ca in ultima saptamana am mancat numai prostii inclusiv dulciuri (le-am primit cadou si ce era sa fac, sa le-arunc ?). Dupa cum ma simt as zice ca sunt la SPM dar sa vedem ce se intampla. Apropo, mai sunt mamici carora nu le-a venit CM-ul ?

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Da.

Mami de Dani

Mergi la inceput

Acum vad ca e cam sec mesajul meu precedent, n-a fost cu intentie.

Vreau sa urez si eu sarbatoritilor zilei de astazi! Karligutza sigur o serbeaza pe Adeluta, dar Blueiris oare ce mai face?

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

alina.a , multumim de complimente. si eli este foarte frumoasa si cocheta, ca de altfel totii strumfii minunati cu ale caror poze ma delectez zilnic.
diana2007 nici mie nu mi-a venit CM , dar nu-i duc lipsa.

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html

http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by anamiha

Buna,
Vin si eu cu o intrebare ....fetita mea Eva maine face 7 luni si as fi vrut sa ii dau spanac....ati dat pina acum spanac la bebelusi?
Multumesc si va doresc o zi frumoasa

Da, eu i-am dat spanac si a devenit unul dintre preferatele ei. Am luat congelat si a fost ok.
Imi place mult numele fetitei tale!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput