Iasule, mandra cetate (69)
Raspunsuri - Pagina 8

GabrielaG spune:
 Hello si o duminica dupa amiaza placuta....e soare afara dar are niste colti....
Ce mai faceti fetelor? Am ajuns pe pagina 2 si nu e bine...
Raluca, multumim de info, abia astept sa merg.
Pupici,
GAbriela si baietii

l_carmen2003 spune:
 Buna. Ieri incepusem sascriu unmesaj - nu am mai fi fost pe pagina 2! - dar nu stiu de ce l-am pierdut... Si am renuntat.
Asadar, Buna dimineata IASI!

l_carmen2003 spune:
 Intrebarea 1 - stie cineva - se vorbise pe aici candva - o cosmeticiana sa faca un machiaj profesionist de seara?
Intrebarea 2 - imi puteti recomanda - alt salon  decat Teo - un salon unde sa se faca un coc decent pentru mireasa? - pentru fina mea, nu pentru mine - asta ca sa ii raspund Ralucai la o intrebare nepusa inca! ![]()
Ma poate lumina si pe mine - tot pe Raluca o rog, ca e cea mai noua dinte noi inrandul nevestelor , sau gresesc???! - ce mai face nasa/nasul ca ritualuri/obligatii etc? -stiu ca ar trebui sa ma adresez pe alt site dar eu pe voi va vreau!
Gata ca am de lucru insa pupici !

Ramonika spune:
 carmen - eu cred ca is cea mai noua in randul nevestelor... ![]()
despre intrebarile tale, daca ai timp sa intri pe miresici.ro e acolo un subforum pentru Iasi unde s-au discutat toate lucrurile astea.
daca nu, iti spun ca eu m-am coafat, machiat la Noblesse, dar mai sunt si alte saloane unde se fac pachete pentru miresici, de ex. la Carmen stil sau Maviov, unde sunt cei mai buni, dar si cei mai scumpi...
despre nasi, ar fi ceva obligatii, dar depinde si de ei daca vor sa le indeplineasca sau nu.
nasa tre sa ii cumpere finei voalul de mireasa, clamele de par si palaria sau ce isi pune pe cap dupa dezgatit. trebuie sa gateasca mireasa acasa la parintii ei, sa cumpere buchetul miresei si lumanarile pentru biserica, sa dezgateasca mireasa spre dimineata. deocamdata atata imi vine in minte, poate mai stie Ralu si altele.
Ramonika
 si pisicile  www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
 www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

mess0804 spune:
quote:
Originally posted by mess0804
Fetele, am o rugaminte la voi, va rog: un medic homeopat in Iasi Ce-mi recomandati si un nr de tel. (vreau sa-l trimit pe tata, e bolnav tare cu ficatul , insa nu e din iasi, deci sa faca programare sa nu mearga degeaba.
Multumesc.
Chiar nu stie nimeni? Am gasit un subiect pe forum care povesteste unde e cabinetul unui dr (in Tatarasi)... insa subiectul e din 2005...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

oanaiasi spune:
 Exista un cabinet de homeopatie in Oancea, la parterul unuia dintre blocurile turn care se vad din Tudor.Cel mai usor se ajunge din Bucsinescu, dreapta dupa Spitalul Sf. Maria, si inainte pana ajungeti pe Str. Oancea ...la primul bloc turn e un cabinet stomato si la al 3-lea (sper sa fie chiar al 3-lea si sa nu gresesc) este farmacie homeopata si un cabinet. Este si un indicator pe stalp! Sper sa-ti fie de folos informatia!
Cu drag,
Oana
Eterna optimista!