rana la cap

rana la cap | Autor: crislunca

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 10 luni a cazut cu capul de patut...in urma caruia s-a ales cu o rana destul de mare in frunte. A mai patit cineva asa ceva? stiti raman cicatrici la ac varsta?...Va rog mult sa-mi dati un sfat(medicul l-a vazut)sa nu ramana cu cicatrici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

cred ca cicatricea e cea mai mica grija pe care sa ti-o faci. Loviturile la cap sunt f periculoase si consecintele nu se vad imediat. I-a curs sange? Fetita nasilor a cazut si si-a spart arcada, i-a ramas semn si probabil acesta se va mari o data cu cresterea ei, dar atata timp cat nu are alte pb e ok. Daca varsa in urmatoarele zile sa mergi cu copilul la un neurolog pt copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

"Mister" al nostru a cazut pe la 1 an cu fruntea intr-un buton de la mobila. Eram la tzara la ai mei. Inca mai are semnul fix in mijlocul fruntzii. Nu mai sper sa ii dispara. I-am pus atunci comprese cu vin rosu, el urla dar timp de aproape o ora i-am tzinut aceste comprese. Nu s-a umflat deloc (probabil datorita vinului) dar semnul din pacate a ramas.

Doua zile am stat atunci cu ochii pe el, nu care cumva sa apara ceva consecintze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu mi-am luat CONTRATUBEX o crema cica pt cicatrizarea sa se faca mai frumos si mai bine...am inteles si eu ca galbenele ajuta///oricum a mea e cam tare cicatricea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

al meu a cazut din patut de doua ori, a dat cu capul de wc odata si de doua ori a pupat gresia pe tarasa la mare...cucuie cat casa, si o mica adancitura pe frunte de la locul unde a lovit wc-ul...dar este bine:)
Sanatate la puiut

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput