Nou stil de viatza (179)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Iaca a venit vremea sa traduc o gluma englezeasca in romaneste. Dar am ras de m-am prapadit la ea. Am sa pun totusi si versiune originala pentru fetele care stiu engleza.
Having reached the age of 62, I went to apply for Canada Pension last week. After waiting in line for a very long time, I finally got to the counter. The woman there asked me for my driver's license to verify my age.
I looked in my pockets and realized, to my great dismay, that I had left my wallet on the nightstand in my bedroom. I told the lady that I was Very sorry, but I seemed to have left my wallet at home. 'I'll have to go get it and come back later,' I said.
At that point, she said to me, 'Unbutton your shirt.'
I was confused, but I opened my shirt, revealing lots of curly silver hair.
She said, 'That silver hair on your chest is proof enough for me,' and, with that, she promptly processed my application.
When I got home, I couldn't wait to tell my wife about my experience At the Canada Pension Office.
She listened to the whole story and then said, 'You should have Dropped your pants, you might have gotten disability, too.'
Si-acum traducera:
Un tip a implinit varsta de 62 de ani si s-a dus la casa pensiilor ca sa-si depuna actele pentru a primii pensia. A stat la coada de s-a saturat dar in sfarsit i-a venit si lui randul.
Acolo doamna de la ghiseu l-a rugat sa-i arate permisul de conducere pentru a-i verifica varsta. Tot scotocindu-se dupa portofel a remarcat ca nu-l are si si-a adus aminte ca l-a uitat pe noptiera. Drept urmare ii spune doamnei ca nu-l are la el si ca v-a trebui sa mearga acasa sa-l ia si sa sa reintoarca.
Atunci doamna de la ghiseu ii sopune:
Va rog sa va deschide-ti nasturii de la camasa.
Contrariat omul se executa. Si tipa ii spune. Un par atat de argintiu pe pieptul dvs. e o dovada indeajuns pentru mine sa-mi dau seama ca aveti cei 62 de ani. Si-i proceseaza rapid actele.
Abia astepta omul nostru sa mearga acasa sa-i povesteasca neveste-si intmplarea. Asculta sotia toata povestea si-i spune:
Trebuia sa-ti dai jos si pantalonii c-atunci poate primeai si pensie de handicapat.

In orice caz in engleza suna foarte bine... Numai barbatii nu cred ca-l pot gusta...

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] Buna dimineatza.
Dar si asta imi joaca feste. M-am cantarit de dimineatza si arata: 74 kg.[/b] Bun zic eu. Merg la buda si ma usurez si fac prostia sa ma sui dinou pe cantar (ca deh! ma simteam mai usoara ).
Cand ce credeti ca-mi arata bestia: 90.4 kg Am crezut ca nu vad bine.
ZIETGEIST

[b]Zuuuuziiiii
nu arunca cantarul!! Il vreau eu. Un cantar care sa arate o diferenta de 16 kile!!!! in minus. Io nu m-as mai fi urcat a doua oara pe el.

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by rolo

quote:
Originally posted by Zuzilici

Buna dimineatza.
Dar si asta imi joaca feste. M-am cantarit de dimineatza si arata: 74 kg. Bun zic eu. Merg la buda si ma usurez si fac prostia sa ma sui dinou pe cantar (ca deh! ma simteam mai usoara ).
Cand ce credeti ca-mi arata bestia: 90.4 kg Am crezut ca nu vad bine.
ZIETGEIST

Zuuuuziiiii nu arunca cantarul!! Il vreau eu. Un cantar care sa arate o diferenta de 16 kile!!!! in minus. Io nu m-as mai fi urcat a doua oara pe el.

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...

Stai soro ca m-am tampit ...cum o sa fie asa de mare diferenta. Nu stiu la ce m-am gandit cand am scris 74, erau de fapt: 87kg.
Ce bine ca-mi mai citesc altii mesajele. Imi vad si eu greselile prin ochii altora. Multumesc!

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Buna fetelor!

Sa nu ma dati disparuta...am avut multa treaba si nu am putut sa scriu. Pentru raport (parca marti era ziua...) 69,2kg. E si greutatea cu care ma inscriu la concurs. Vad ca imi e din ce in ce mai greu sa slabesc. Daca 2 kg s-au dus rapid, acum vad ca nu mai merge.... Nu am mai continuat cu daneza, dar am mancat disociat si cu putine calorii si nici abateri nu am avut, doar azi am mancat putina ciocolata cu 99% cacao. E groaznica...nu e deloc dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

pt raport 83.000,- 1kg.

Fetelor ce mai ziceti?io m am imbolnavit iar, am inceput anul asta incredibil de prost, acum am infectie urinara.....

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Zuzi m-am gandit io, da m-am amuzat o tzara
Alicia, colega, hai la aerobic-sauna-masaj. Io de joi incep. Si am chef sa castig concursul asta. si pentru tine si sa avem spor!!

pozele mele
si Albumul frumoaselor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

De ciocolata cu 99% cacao inca n-am auzit si nici n-am vazut. Am incercat si eu o data cu 85% si nu mi s-a parut prea buna si de atunci am ramas la 75%.

Zuzi, esti la munca?

Tzuni, si azi e zi plina?

Carmen, esti cam tacuta? E totul in regula?

Gusta, nu mai zici nimic?

Restul fetelor, pe unde sinteti?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Zuziliciu cu gluma ta m-ai omorat Daca s-ar rezolva asa usor si-n RomaniaDa' varianta pentru femei care o fi
Nu-ti fa griji, ca toate ne-am trezit cu surprize la cantar si nici una cu chef adevarat de slabit
Meniul meu (scoate biciul Gusta):
Am gustat 2-3linguri din buretii cu smantana si mamaliguta, pe care-i facusem la barbatei.Si pentru ca nu mancasem prea multi bureti, am bagat si branza cu smantana(tot cateva linguri).
Varianta pentru seara ar fi iaurt, dar credeti ca rezist doar cu atat?Cred ca iar sar la branza aia cu smantana sau la niste crenvusti de pui la gratar
TOTAL AIUREA SI FARA CHEF!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen E: asta cu imaginea mi-a placut. Deja ma vedeam pozand pe coperta revistei Nou stil de viata.
Zuza iubita: si eu am trecut prin asta si nu doar o data. Eu nu de foarte mult timp am reusit sa imi gasesc un echilibru. Strategia mea e asa: stiu ca am la dispozitie un numar de calorii si il impart dupa cum stiu eu ca imi cade bine. Pentru mine micul dejun si pranzul nu sar de 400 de calorii mai niciodata impreuna. Imi las grosul pentru acasa, unde am tentatii si unde ma simt bine sa mananc. In plus, daca vad ca ma comport ca o sparta, ma apuc de alergat ca sa vad ce inseamna (ce oboseala) sa contracarez un rahat de pofta. Incearca sa iti faci o strategie. Ignora regulile cu: mancat dupa ora x, neasociat mancarea x cu y. Numarul de calorii in-out conteaza la sfarsit de zi. Mancatul asta irational vine de cele mai multe ori din frustrare. Nu iti mai produce frustrari. Faptul ca tu ai mancat 8 sute si ceva de calorii doar dimineata te face sa te panichezi legat de cum o sa reusesti sa go through the day cu putinul care a mai ramas. Si asta genereaza panica si nu mai esti tu in control.

Sper ca e coerent ce spun eu si daca nu spune-mi. Eu iti scriu ce sa mananci pe zile, dar nu mi se pare o solutie. Trebuie sa fie strategia ta, modul tau propriu si personal de a-ti controla alimentatia, nu a mea care merge pentru mine (de exemplu eu nu ma culc pana nu imi mananc inghetata la 12-1 noaptea - are doar 43 de calorii, dar asta ma tine pe mine happy).

Te pupic si vorbim mai pe seara cand ma intorc de la Aikido.
Tineti-ne pumnii stransi sa ii placa copilului.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Zuzulici sa fac soc cu mesajul tau.Eu dupa ce ma urc dimineata numai fac prostia sa ma mai urc odata .Dar trebuie sa imi iau si eu baterii si atunci poate am vreo surpriza de o sa imi stea inima.

Mamica dulce la multi ani mamei tale.

Eu sunt la bucatarie fac papa si dupa mai vin la voi ca poate ard legumele si o sa mancam nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput