Nou stil de viatza (179)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Alina, esti din Iasi? Si te-ai stabilit in Bucuresti?
Zuzilici, pai si eu ce greutate trec in lista? Te cantaresti maine si-mi spui, ok?
Bun bancul!
Sunt curioasa ce-o sa te sfatuiasca Anda in legatura cu foamea asta pe care o ai.
Ruxij, sa inteleg ca esti racita? Sanatate!
Liris, hai, la semnat condica.
Marilena, sa-ti spun ce-am mancat azi, adica sa completez: orez cu pipote, varza murata si niste activia de baut.
cine n-a mai dat azi pe la noi?
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
De ciocolata cu 99% cacao inca n-am auzit si nici n-am vazut. Am incercat si eu o data cu 85% si nu mi s-a parut prea buna si de atunci am ramas la 75%.
e valabil si pentru mine.
Delia, multumesc, , totul e ok.
gusta spune:
Gata mancarea am dat la copil si eu astept olandezu si am zis sa va mai scriu cate ceva.
Carmen sper ca nu ai depasit caloriile ca pun biciu pe tine eu m-am tinut tare pe situatie dar crede-ma ca imi vine si mie sa mananc dar mai bag o gura de apa.Si greu mi-a fost azi sa ard cele 200 de calorii la stepper.
Delia nici mie nu imi place ciocolata cu 85%cacao dar daca te uiti un pic pe calorii ai sa vezi ca cea cu 75% are mai putine calorii ca cealalta.
Anda acelasi lucru incerc si eu dimineata si pranz sa nu depasesc 400 si restu sa mi le acord la o cina in familie .Sa vedem dupa prima saptamana ce am sa mai zic.
Carmen eftimie stai un pic cu bicele ca sa ma dezmeticesc si dupa imi intru in meserie.
Hopes concediu placut.
Cuscra ce citesc eu acolo pai sa iti arat eu niste poze cand am avut anu trecut 78 si nu ma mai opream si uite ca se poate sa ajungi la 62,5 .Asa ca numai vreau sa aud ca la tine pun bata nu biciu.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Anda tin pumni stransi si sa ii placa Carinei.Asteptam diseara impresii.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Rolo,Zuzulici,lasati cintarele si veniti la step-aerobiiiiic.....
http://nl.youtube.com/watch?v=Ut7Tiz_yWC4&feature=related
Anca,mami de doi nazdravani
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Buna fetele,
pt raport 83.000,- 1kg.
Fetelor ce mai ziceti?io m am imbolnavit iar, am inceput anul asta incredibil de prost, acum am infectie urinara.....
va pup
Mamica de printesa de 5 anisori
Bravo, nemtoaicelor!(tu si Mamica Dulce) Si sa va tie tot asa. Cate 1 kg pe saptamana.
Sigrid sanatate multa. Ce face Adela? Cum merge scoala?
MamicaDulce mamei tale si sanatate multa ii doresc.
Delidana la servici. Aceleasi proiect, alte rapoarte. Am vreo 20 de companii de facut. Tu? Ne sustii de pe margine?
Tzuni iesi din frigider, lasa munca si saluta-ne.
Crys sa ne luam de mana si sa ne-aruncam in garla...la cat de pufoase suntem sigur nu ne inecam.
Gusta ca gatesti bun azi?
Anda saru' mana. Eh! cu echilibrul asta e mai greu. Nu m-a nascut si pe mine mama in balantza. . Insa ai perfecta dreptate cu panicatul. Asta s-a intamplat ieri cand am vazut ca doar in prima jumatate a zilei am mancat atatea calorii.
Azi insa am incercat sa fiu mai atenta. Sper insa sa reusesc sa potolesc "viermisorul" asta din stomac doar cu ceai.
Va tin pumni azi. Carina sper sa-ti placa.
CarmenE daca zici ca asa esti tu mai "sugativa" de apa si nu te fortezi ca sa bei atat inseamna ca asa iti e constructia. Stii tu fiecare-i diferit. Asa ca daca totul e in regul acu tien si nu te fortezi sabei atata apa, Eu cu ceai si tu cu apa.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
GETY spune:
Dau si eu raportul azi: 74,1 kg. Nu-s multumita deloc, mi-e pofta sa mananc si dulce si ma abtin cat pot, am scos si bicicleta din coltul camerei sa ma apuc de pedalat, ca nu se mai poate!
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Nu-ti fa griji, ca toate ne-am trezit cu surprize la cantar si nici una cu chef adevarat de slabit
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
IOI, CE ADEVAR MARE AI GRAIT!
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by anky
Rolo,Zuzulici,lasati cintarele si veniti la step-aerobiiiiic.....
http://nl.youtube.com/watch?v=Ut7Tiz_yWC4&feature=related
Anca,mami de doi nazdravani
Nice, asta chiar mi-a placut. Am facut si eu in tineretea mea ceva steps la sala dar parca nu erau chiar asa. Aici parca dansezi nu exersezi.
Mersi de invitatie.
ZIETGEIST
Tzuni spune:
Zuzilici, azi ai logoree,nu gluma! Da'bancuri cu tineri nu stii?
Chiar muncesc pe rupte. Revin.
Doroty, m-as baga la Daneza, dar inca n-am ingredientele necesatre. Poate maine, daca reusesc sa le cumpar!
Revin.
Tzuni mic si drag si scump si MARIA