Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
prisi spune:
Mirunica mea e mai bine, mai tuseste putin, dar mucozitati nu mai scot mare lucru, o mai aspir dimineata si seara dar asa de control , dar continuam cu aerosolii, au facut super bine, ne daduse si noua Ospamox, sa avem in casa, dar nu a fost nevoie, iar Ambroxolul a zis sa-l oprim ca se poate sa tuseasca de la el
mai am un o problema cu Miru , are 2 nopti de cand se trezeste din ora in ora plangand, ii dau putin san sau o iau langa mine in pat si adoarme , eu sunt varza, obosita, macar daca ieseam si eu la restaurant, mai sunt si singura azi toata ziua
Monica si Ana Maria sanatate, poate nu e viroza si scapati repede
Roxana multa sanatate , nu fi supi ca recuperam intalneala in martie si ne povestesc fetele cu lux de amanunte
Mandarinuza, Cecilia sa va traiasca iepurasii si la cati mai multi dintisori iesiti fara probleme
Luy am vazut bombonica ochioasa si zambareata
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Pentru imlinirea a 5 lunite mandre dulcetei Alexia Cristina de mami Gema
Pentru implinirtea a 4 lunite mandre
Papanashului Andrei Gabriel de mami Valentina_22
Papanashului Andrei David de mami Andreea_deea
Stiu ca nu se pune dar pot totusi sa-ti urez cu ffff mare intarziere
Andreea1002?
Mea culpa!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Magda merci de incurajari da am sa incerc cu banana si piersica...si chiar vorbeam cu sotul aseara de avocado sa-l testam pe pusti. Io stiu ce pui de mexican are mama?
Cat despre marimi chiar asa 46 ce are? E chiar ok (acum imi permit sa glumesc ca m-am cantarit intr-o dimi zilele astea si eram cu 2 kg mai slaba...pfiu si ce bine m-am simtit). Hihihi
Isabela de
isabeluta spune:
As vrea sa va multumesc si pentru aprecieri. Eu zic ca toti bebelushi sunt frumosi. de cate ori ma uit la poze ma simt de parca as fi facut o baie de fericire. Fetisoara nevinovata si acea abandonare totala in bratele mamei pe mine ma umplu de fericire. Si credeti-ma fericita cu adevarat nu am mai fost din copilarie...acum insa ma simt iarasi prin ochii copilului meu. Nu vreau sa par patetica...
Isabela de
prisi spune:
Rox si Miru vorbeste cu "gheeeaaa si biaaa si miaaa" e haioasa tare, in fiecare dimineata la 7 jumate face vocalize ooo, aaa, iii ca sa se trezeasca mami
poze
prisi spune:
Alexia Cristina de mami Gema
Andrei Gabriel de mami Valentina_22
Andrei David de mami Andreea_deea
bun venit Loredana
poze
isabeluta spune:
Se vede ca au plecat fetele la Violeta aia...hihihi...postez singura pe aici...al meu e la "brrrrrrrr" si "haaaaaaaa" si misca-n slow motion o jucarea din mana stanga in mana dreapta.
Nici eu nu am chef de nimic...off, offf mai mai...huzuresc cat mai pot!
Isabela de
danuta36 spune:
Neata la amiaza si de la noi!
L-am fugarit pe sotz de la calculator,ca sa intru sa va mai spun si eu doua vorbe...mi-era dor de voi si a-ti si dat multe cafele in dimineata asta,asa ca n-am avut cum sa va refuz,baui si eu una..
Am citit tot din urma,am vazut poze multe cu bebei care de care mai frumosi,toti unul si unul,dar nu mai dau nume,sa nu uit pe cineva.Asteptam si noi 'oferte' de incuscreala,sa nu cumva sa ne ramana fata singurica..
Mai avem trei zile pana incepem si noi marea diversificare...vad ca alti bebici mananca deja carnitza,oua,mai,mai..sper sa va ajungem din urma.
Cecilia felicitari pt. iepuras! Noua ne-a zis pediatra ca numai pe la 6 luni o sa iasa dintisori..
danuta36 spune:
Isabeluta mama,nu esti singura,is si eu pe aici
Miruna mea doarme de multisor,chiar vroiam sa va intreb in ce pozitii mai dorm bebeii vostri,fetelor? Isi schimba pozitia sau ii mai mutati voi,in timpul somnului? Ma dispera a mea,ca doarme numai pe spate si rar pe parti,sa nu ramana cu capul turtit sau alungit.
Vreau sa mai urez multa sanatate mamicilor si bebicilor bolnaviori!