Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
Andries spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
magdaz, nu-i dau pentru ca nu-s promedicamente cand nu e cazul, doar asa sa stam linistiti. Sinupret chiar am in casa, dar ii dau ambroxol si nu stiu daca nu-i prea mult sa-i mai dau si sinupret. Mucisorii sunt aposi si nu foarte multi, aspir de 2-3 ori pe zi. Febra nu are, tusesete, dar rar, o data la 3-4 ore asha. E insa putin ragisita.
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Buna,
ambroxol SAU sinupret, mie asa mi-a spus pediatra, nu se dau ambele ca zici dupa aia ca a mancat detergent asa clabuci face.
E posibil sa scapi fara antibiotic, iar pentru raguseala eu as incerca sa-i dau laptele mai cald un pic.
Sanatate!
Andries
Andries spune:
Neata'
io tot "necitita" si azi!!
am intrat sa va spun La Multi Ani! si viata lunga sarbatoritilor!!
si sa va urez intalneala placuta si pofta mare!!
Andries
bikmaria spune:
bernix,degetica sanatate multa fetelor
cucu -cucu eu la 12 plec la lucru ,asa ca va las ,va doresc o zi buna ,iar petrecaretelor POFTA BUNA ,si distractie placuta
VA ASTEPTAM CU POZE
valentina_22 spune:
Multumim mult pentru urari!
Ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni si sunt f multumita de rezultat. Intr-adevar si-a meritat banii, Andrei nu a facut deloc febra, nu a fost agitat, iar noaptea a dormit foarte bine.
Noi deja papam , mar sau para+mar la ora 10 iar la pranz mancam supa (din pastarnac, dovlecel, telina, morcov si ardei gras + o lig de ulei de masline).
La 4 luni avem 6200 kg, 66 cm.
Seara adormim in jur de 10 si ne mai trezim pe la 5-6 dimineata ptr mancare. Deci sunt o fericita! Revin caci trebuie sa-i fac de mancare sotului(pleaca la serviciu)!
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
Roxana_G spune:
Gata, am mai motait putin si parca sunt mai bine. Raguseala s-a mai dus dar parca ma mananca in gat si daca ma fortez sa tusesc tot degeaba, mancarimea e undeva la baza gatului de unde era si raguseala. Andrei s-a trezit mai calm...gangueste deocamdata, dar sa vedem.
Cecilia, nu e cam mic patul pentru baiat?
Andreeaiosif, nu e tocmai ok sa se trezeasca asa des si cu atat mai putin, zic si eu parerea mea, sa ii dai sa pape la fiecare ora, mai ales ca papa bibe si nu tzitzi. Eu zic ca motivele trezirii sunt altele de fapt si cu cat primeste asa des papa in cantitate mica normal ca intervalul dintre mese se scurteaza. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu l-as lasa sa se mai joace acolo in pat, sau as sta cu el putin sa adoarma, dar nu cred ca e cazul de foame. Trebuie sa te asiguri ca papa bine seara si macar de incercare poti sa ii pui 2 cupe de cereale la ultima masa, fie ele si 2 zile, ca doar nu s-o ingrasa in 2 zile. Daca se trezeste si asa te asiguri ca nu foamea e motivul pentru care se trezeste.
Magda, da, am mai facut si foametea, nu neaparat din intentia de a slabi, insa pe fond nervos alternez perioade bulimie cu anorexie. Uite am eco in fata, zice asa la ficat: aspect de steatoza incipienta, in rest totul normal. La colecist, dimensiuni normale, ovalar, fara calculi, aspect colesteroloza. Eu mi-am testat colesterolul, recunosc ca acum 3-4 ani, cred ca imediat dupa ce am nascut-o pe Alex era 220, adica la limita de risc. Insa peste 180 nu a mai crescut niciodata de atunci, nici pe sarcina. Sunt putin cam panicata, toata problemele de sanatate, circulatie, hipertensiune, ale tatalui meu apar de la un nenorocit de colesterol care se depune si nu se stie de ce, pentru ca el traieste mai mult cu lgume si fructe. Rar mai mananca o branza sau o carne fiarta, dar mai mananca paine. Tanti asta m-a speriat ca predispozitia asta va exploda intr-o problema de metabolism cand intru la menopauza, gen hipertensiune si diabet. Si m-ar fi ajutat parerea ta. O sa mai citesc si eu despre asta, o sa repet si eco pentru ca a fost o surpriza pentru mine. Nu stiu cat de buna e tanti aceea, era mai preocupata de geanta mea Mihai Albu decat de eco, si absolut indignata cum a putut Mihai Albu sa combine accesorii aurii si argintii pe o singura geanta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
buna si de la noi,
in primul rand distractie placuta , pofta mare si spor la pozat , sa mancati ceva pun si pentru mine, eu o sa fiu acolo...cu gandul
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Inainte de toate distractie placuta mandrelor cochetelor! Sa veniti cu poze!!!!
Cecilia felicitari pentru micul dintisor!!!
Rox poza aia pe cantar e din cele mai vechi si nu se vede bine, dar avea 7,7 kg acum are 8,4 kg...e cam dodolan (seamana cu mama-sa)
Loredana mami de Alexandra Ioana bine ai venit printre noi!
Magda am vazut praji de la Ana, dar am vazut si dulcetica "dospita" de tine!
Maria imi place bancul...de fapt ma roade tare adevarul asta crud, mai ales ca ma simt mai degraba japonez cand merg la munca...
Marunzika mie imi lipsesti...abia asteptam poze cu frumoasa ta si poate nu ai sa ma crezi, dar retetele tale pentru diversificare imi plac cel mai tare sunt chiar profi...dupa parerea mea de neavizat...pana la urma pe ele voi merge.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
andrruzza spune:
Andries, lapte mai cald zici? Fie ce-o fi io tzitza la microunde n-o bag
magdaz
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Magda, pozele noi sunt pe contul comun?
si multumesc de raspuns cu colesterolul Eco am facut-o la Proctoline. Uite ca si eu am citit in reprize de data asta. Nu de alta, dar imi tot pica netul. Cat despre mancare, sa stii ca arata foarte bine prejitura, tocmai de aceea resimt o oarecare invidie si ma cam oftic ca se maresc randurile gospodinelor. Dar daca te relaxeaza, te rog continua. Spor la treaba!
Afibebe, eu nu am o parere buna despre premergator, dar nu din proprie experienta ci in urma articolelor citite. Pe de alta parte a fost o vreme in care era in voga si nu am vazut generatii intregi cu probleme de mers. Ceea ce m-a convins insa definitiv, a fost faptul ca prietena mea buna avand gemeni de varsta Alexandrei a primit si folosit premergator numai la unul din baieti, celalalt refuzand sa stea in el. Dupa o luna de folosire, cel care nu a mers in premergator era mai stabil si sigur pe piciorusele lui, celalalt care a mers era fricos, mergea mai greu si avea tendinta sa mearga cumva pe vine. Cred ca este comod premergatorul ca asa se poate deplasa bb dupa tine in siguranta dar am dubii cu privire la utilitatea lui in dezvoltarea bblusului si in favorizarea mersului.
Bernix, fetele si multa sanatate.
Mai gagici, sa nu care cumva sa credeti ca din pricina ofticii mele scad randurile participantelor la intalneala. Offf!
Pana una alta Andrei va transmite un "Brrrrruuuuuu" cu multe multe balonase. Asta e ultimul racnet in materie de comunicare.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Isabeluta, pai eu am studiat bine toate pozele.
Si alt mesaj de la Andrei :"aghe agheee dei". Secventa care se tot repeta. Cred ca regreta ca nu vede gagicile la intalneala.
Sa vedeti ce smecher e. Statea cumintel in scoica si gangurea, eu la calculator. Cum l-am bagat in seama si i-am vorbit a inceput sa bazaie, evident ca sa fie luat in brate. Mare smecher si santajist!
Rox ,
Poze