Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitz78 spune:
acum sa va zic ce-am vazut eu....
una bucata mamica superba cu fata cuminte si frumoasa (mandarinutza cu antonia).
una bucata mamica vesela cu 2 supercopii in dotare...nu cred ca e nevoie sa mai scriu despre cine e vorba!
una bucata mamica linistita si relaxata(teo), nu de alta, dar mihnea a dormit tot timpul...sau cel putin eu asa am vazut!
o mamica simpatica cu un flacau cu niste ochi albastri...wow!(bee)
una bucata mamica greu incercata in ultimul timp cu un baiat mmmmaaarreee si superb (ana).
o mamica simpatica si mereu cu zambetul pe buze, cu un copil asemenea (mada).
asta la o masa...
acum trec la masa nr2.
una bucata mamica necajita din cauza masinii de politie!of!de doua ori pentru sim si un pupic mare de tot pentru stefan..care mi-a placut in mod deosebit. seamana foarte mult cu stef al meu cand era mic.
o mamica grabita alaturi de cel mai mare (daca nu ma insel!) bebelin din gasca (betty).
o mamica de dintisor suparat (cecilia).
o mamica de fata superba cu niste gene...wow!(luy).
o mamica frumoasa venita de tare departe cu printesa ei (tiza fetii mele!); cu care, recunosc m-am jucat nitel!
o mamica eleganta si o fetitza asemenea...cu bentitza!(bebeka)
si ultima, dar nu cea din urma, mamica cu puiul calator, venit cu decapotabila...dar si-a uitat costumul acasa!(andreea)
si ...moi!motz-cocotz!
a....si va rog nu mai vorbiti asa de mine, nu de alta, dar mi se urca la cap..si cine stie?
va pup dulce si va doresc o noapte linistita.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
slippers76 spune:
Bebeka, se vedeeee! Multumim.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
danuta36 spune:
Prisi,Papanash multumesc pt. urari si voua,asemenea!
Am vazut pozele de la intalnirea fetelor,se vede ca s-au simtit bine...super mamici si super bebici!
Roxana_G spune:
Ana, vad eu maine ce o fi cu plansul lui. I-am pus supozitor acum. Cred ca ti-e dor de zulufici a ta, nici eu nu pot sta fara Alex desi uneori ma capiaza.
Sabina, speram ca o culci si pe domnisoara.
Cecilia, ce sa zic, sper sa dormiti linistiti amandoi. Cam asa pare si la noi plansul dar nu pot fi sigura ca nu are alta suferinta.
De data asta chiar ma duc la nani. A venit si tati si l-am culcat pe marait. Acum incerc schema si la domnisoara, desi e tare agitata de cand a venit tati si tot face pe calul pe aici. Noapte buna si linistita tuturor, mamici si bebici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
Ana, las c-o aduci acasa, o pupi, si dupa 5 minute o luati de la capat cu traznaile
Gabitz, sa inteleg ca eu sunt asa razacioasa incat nici nu ma mai pupi? pe toate le-ai pupat numa pe mine nuuuuuuuuuuuuuuuu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
gabitz78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ana, las c-o aduci acasa, o pupi, si dupa 5 minute o luati de la capat cu traznaile
Gabitz, sa inteleg ca eu sunt asa razacioasa incat nici nu ma mai pupi? pe toate le-ai pupat numa pe mine nuuuuuuuuuuuuuuuu
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
scuzeeeee...mi-a scapat!n-a fost cu intentie!merit.
Sabina spune:
LOL, acu m-a pupat de 2 ori
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
gabitz78 spune:
gata shefa!am facut corecturile de rigoare!promit sa nu se mai intample!
slippers76 spune:
Gabitz, te tot lauzi cu Stefan, da' noua nu ne arati nic o poza? Un preview mic, mititel? Vad ca-i de-un leat cu miruna mea.
Sabina, cu siguranta ai dreptate, dar tot mi-e dor de ea. Cred ca vineri o sa dam o tura cu totii pana la Targu Mures, ca vreau sa o mai vad si eu pe bunica. Se pare ca e destul de rau. Sa vezi ce moaca o sa faca Miruna cand o sa ne vada, tot familionul.
Rox, sper sa aveti o noapte linistita.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
gabitz78 spune:
ana - cum mey nu v-am aratat?pai in pozele cu eliza apare si stefan...n-ai fost tu atenta!