Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta10 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

July, mai ai un piculet si scapi de primul trimestru! Si de paranoia! Se face mare fasolica!

Fetelor, eu am niste dureri de spate din saptamana a4a. Nu apar zilnic, dar apar. Voua vi se intampla. Tind sa cred ca au legatura cu pozitia in care dorm, pentru ca ma doare spatele mai ales dimineata cand ma trezesc.

7
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici!

Codruta si eu am dureri de spate,am intrebat-o pe dr mea de familie si mi-a zis ca asa o sa am tota sarcina si ca sunt normale,eu m-am speriat am zis ca e cam devreme sa am dar poate totusi e ceva normal in sarcina.

Rose nici sanii mei nu ma mai dor si nu mai sunt tensionati dar am mai auzit gravidute care au patit asa si incerc sa nu ma gandesc la nimic rau.

Anisor la inceputul sarcinii am baut cafea caci era placerea mea cea mai mare apoi nu stiu cum pur si simplu nu mai imi vine chef sa beau decat f rar,dar daca bei o cescuta pe zi este ok ,nu pateste bebe nimic,iar in ziua in care bei cafeaua sa incerci sa nu ma mananci altceva cu cofeina gen ciocolata sau cacao sau chiar unele ceaiuri au cofeina.

Burtici sa-mi tineti pumnii azi,ma duc sa-mi vad minunea!

va pup si va doresc o zi minunata!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Burtici care ati facut eco pe la 9s si ceva de care eco va facut intravaginala sau normala?

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musettepink inteleg ca nu te mai dor si nu mai sunt tensionati... asta inseamna (in traducere pt mine ) ca nu mai sunt asa umflati? Ai mei cred ca s-au desumflat la marimea obisnuita
Codrutza oracolul forumului te declar daca ai dreptate!!!
Aseara iar am avut o discutie cu "partenerul" de apartament cu privire la fetal doppler si nu vrea dom'le sa luam asa ceva. Las' ca il spun io lu' mama mea... si a lui!!

_
Our future determines our past
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musette io facui eco la 9s fix si fu vaginala

_
Our future determines our past
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

quote:
Originally posted by Delphinas

Rose pe mine nu ma mai dor sanii asa tare, dar la o atingere mai brusca se simte. Aseara am ras de am pocnit cu sotul meu. S-a gandit el sa-mi masoare sanii sa vada el cat cresc sanii in perioada sarcinii.
Eu nu stiu ce o sa ma fac cu el cand o sa vina mazarica. Chiar aseara mi-a zis ca....sa nu-i dau tot laptele de la san lu mazarica, ci sa-i las si lui acolo sa aiba ce tzoncani.
Ziceti si voi daca sotu meu le are pe toate acasa???!!!!!!

8+ o mazarica mititica

Te iubesc mazarica mititica!!!

mazarica mea

"http://community.webshots.com/user/Delphinash?vhost=community"poze

Al meu a zis ca o sa se bata cu bebe pe sani... deci nici injineru nu le are pe toate

POZNICI CU NOI

9+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

musettepink, , iti tin pumnii ! norocoaso !!! noi mergem abia in 6 martie !
sa ne tii la curent !

7+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Musette, tinem pumnii strans!

Ce bine cu forumul asta! Tot ce ai de facut este sa intrebi, si te linistesti, asta apropo de paranoia!

7
Bebe mic

Mergi la inceput

July nu au ajuns chiar la marimea normala ca am vazut ca ies putin pe afara la sutien dar nu ma dor si nu ii simt grei.Sa speram ca e totul bine.

Codruta

Rose

minunea noastra

Mergi la inceput