Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,mihutza
Vio,mamaa,dar ce tare e baby shower!!ms de info.Vreau si eu!!Cand s-or face oare si in Rom. asa organizari frumoase?
Maria,imi pare rau ca nu te simti bine...nush niciun sfat.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multam Bubu, nici nu observasem. Modificasem pe mesaj in loc sa ma duc la Profil sa modific semnatura.

Stela, ar fi o ideea excelenta, si s-ar putea face chiar si dupa ce se naste bebe, asta pentru persoanele superstitioase.

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Oana super mancarurile tale....
Ai talent sa stii...stai sa le vada sotul,, daca nu ma pune sa fac si eu , atat rau
Ma duc sa le salvez. oare pot?

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

I'm back!
Multumim Ioana!..Mai..dar eu n-am priceput pana la urma,de-asta am si intrebat-o pe Diana(si n-am trecut-o in listuta)-Luni se interneaza doar sau si naste atunci?!
Pupici burticii frumoase!
Simo felicitari pentru vestile bune despre BB Yannis!!
Violeta m-ai terminat cu pozicile cu narcisele!!Foarte frumoasa petrecerea!!..Iar tortul..
Felicitari Stela pentru terminarea lucrarii!!Sarutmana de urari!
Giani esti de belea!!..Doamne!!Numai tu puteai face asa ceva!!Sa dai casa cu curu-n sus..ca sa ai ce face pe urma!!
U Miha!!
Mami,Sovi,Ramo ce-ati facut la Dr.?!
Delphinasului-cel cu sfaturi bune!
Kya e super filmul!Vizionare placuta!
Sa va spun si eu una tare!!..Iar am soricel!!Nu se poate asa ceva!!!Nu se poate!!Nu inteleg de unde naiba vin..In 7 ani am prins peste 10 indivizi!!Ma dispera!!
Bine ca-i in sufra..Brrr..Ce ma fac io maine cu el pe-aci?!Nici lipici numai avem..Brr..barrrr
Ma retrag la dormitor..Ne auzim maine!Noapte buna tuturor!!!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Zoze soricel????? Brrr! Am avut si noi odata. Veneau din casa liftului, printr-o gaurica, si intrau in camara. Noroc ca am descoperit-o si am astupat-o cu mortar.

Cat despre film, in prima jumatate am adormit, si pe a doua nu am inteles-o ca nu o vazusem pe prima... . Mai incerc si maine o data.

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Seara buna, am sosit, revin cu vesti mintenas!

Asadar, am fost astazi la noul doctores, unde ghici cine astepta la usa? Sovica cu Omul din dotare...eram amandoua emotionate acolo ca nu stiam ce si cum, noroc ca am stat la povesti si timpul a trecut mai repede..eu oricum ajunsesem cu 1 ora si ceva mai devreme...plus ce am mai asteptat acolo, in fine...

despre Sovi va spun ca este OK, dar o las pe ea sa va dea detaliile...

dorcotrul a fost f dragut si amabil, zambaret si vorbaret...s-a uitat peste analize (aici e partea urata din poveste pt ca am o anemie destul de mare si ceva leucocite la care s-a uitat stramb - deci trebuie sa repetam sumarul, secretia vaginala si hlg)...m-a controlat si la fata locului , asta ca sa-l citez si este otutl in regula, in sensul ca asa cum stau lucrurile bebe poate veni pe la pasa...ramane sa-l vedem acum la morfo de 3 in ce cantitati se ezista, si daca mergem in continuare pe aceeasi varianta...am plecat asadar multumita si linistita, ca voi putea naste acolo si totul este in regula...spitalul nu l-am vazut pt ca florinel nu a putut merge cu mine si am lasat asta pe o data viitoare, mai precis in martie cand voi merge la urmaotrul control...

mami_papatot +31 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, vad ca ati ciripit ceva, nu gluma!
N-am citit nimic din urma, am intrat sa va spun ca vin cu vesti bune de la doctor, analizele de sange si urina sunt bune, numai secretia nu, ca mi-a iesit streptococul, dupa cum stiam. Mi-a dat ampicilina, una la opt ore, timp de sapte zile si a zis ca la 36 de saptamani le repet pe toate.
Bebitza e f bine, are 1,346kg, i-am vazut fatzuca, a zis ca e cu 3 zile mai mica dpdv al greutatii, dar e nesemnificativ, in rest toti ceilalti parametrii sunt in grafic. E cu capsorul in jos si cu fata spre stanga. Mai aveam cateva intrebari sa-i pun, dar carnetzelul pe care erau notate era la tati, care de emotie ca-i vede fatzuca a uitat de ele, si eu la fel. Asta e, data viitoare. Placenta are 34mm, gr.II de maturitate, ceea ce e iar f. bine. Ne vedem pe 10 martie, daca intervine ceva, dau telefon.
Si el mi-a zis ca pentru contractii sa iau No-spa.

Apoi am fost la Carrefour cu tati si am luat ceva hainutze pentru bebe, fiindca am prins curaj. Am luat culori neutre, care sa mearga si pt. baietei si pt. fetitze, fiindca l-am intrebat daca vede ce e si mi-a zis, in gluma, ca pana la nastere e fetitza, p-orma mai vedem. Abia astept sa mai ajung la Iosup, sa vedem daca tot fetitza a ramas.

Cam atat, incerc sa pun pozici cu hainutzele, ma duc sa va citesc din urma si revin.

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mami pai hai, ca ma pregateam sa ma culc. Dar astept!

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Zoze, soricei??? brr, brr, brr! nasol rau!

Ali, mersi! Daca nu le poti salva ti le dau pe mess, dar maine!

Acum ma duc la baita, ma ung cu crema si ma bag in pat. N-am stat deloc in pat azi

Pupici si noapte buna, vise placute tuturor!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

pe unde a-ti umblat plimbaretzelor...stiu eu ca a-ti fost impreuna!

Mesaj pt. papacica si sovi

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput