Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo, Cris! La Tutu ai fost, nu?

Hai, Mami, te astept si eu!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cris felicitari pentru vestile bune! Ma bucur pentru bebita voastra.
mi-a placut chestia cu "pana la nastere e fetita, pe urma mai vedem"

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Zoze si eu am avut un soricel anul trecut....
L-am descoperit ziua cand eram singura cu Bianca, si ce crezi ca am facut!!??...am stat toata ziua numai in pat pana ce a venit sotul de la servici,seara,, si Bianca imi cerea de mancare si eu ca proasta stateam in pat si va dati seama ca nu a mancat in ziua aia nimic pana seara. In fine a ajuns sotul acasa, am mancat toti si pe urma sa dus Bianca la culcare iar noi stateam in bucatarie si fumam(acum numai) si dintr-o data hop soricelul in bucatarie,am tipat,si dupa o buacata de timp am vazut ca nu-l prindem ce-mi veni mie in gand?? La miezul noptii noi am iesit afara si cautam o mata ca sa o aducem in casa sa prinda soricelul. A m gasit dar una de rasa si am adus-o in casa, am tinut-o in buc pana dim cu speranta sa-l prinda, dar nik, toata noaptea sa auzit hodoronc-tronc si cand dim, mata statea si dormea pe cuptorul cu microunde
Am pus otrava si de atunci nu am mai avut

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

vestile sunt in mesajul in care va anuntam ca am sosit...l-am editat...

vad ca am avut ceva galerie de la mamici pe aici, asa ca multumim fetelor .... au fost de mare folos,pt ca in ciuda anemiei aleia urate, totul e bine..

cu sovica am stat doar la povesti afara inainte sa intre ea,pe umra ea a plecat su sotul preferat sa vada spitalul si eu am ramas la suscracinscaia...

a, si mi-a dat sa iau si tardiferon...asta pt analiza..si mi-a apasat si pe bazin, a zis ceva de nervul sacru sau osul sacru, habar nu am cum a zis, ... important e ca pe mine noada m-a durut, asta asa vorbind pe romaneste...asta ca sa vada daca are bebe loc sa iasa...

pupe randunicilor de pe crenguta!

mami_papatot +31 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

cris, felicitari pt vestile bune!

acus va pupacesc si fug, ca are florinelul nevoie la calculator si frige..

Pupe si Mos Ene pe la gene va doresc!

mami_papatot +31 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, va scriu repede, ca sunt tare speriata! M-au luat niste contractii...nu pot sa zic ca sunt dureroase...dar simt clar cum se intareste toata burtica. Nu stiu ce sa fac, sa iau no-spa sau Gynipral sau sa stau asa sa vad ce se intampla?!

Ufff, mi-e frica de nastere!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, stai ma linistita! Cum sa-ti fie frica, ce-ai?? Deci, ia no-spa forte si stai in pat. Daca incepe sa si doara si se intareste burtica mai des suna doctoresul! Si nu-ti fie fricaaaa, n-ai de ce! Doar trebuie sa nasti, odata si-o data! Hai, ca-ti fac galerie!!!!

Papacica, ma bucur tare ca sunteti bine si tu si buburuza mica!

Sovi, tu nu zici nimic??

Pana una-alta mi-am facut dus si m-am dat cu crema si....celulita e in floareeeeee

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Ioana mie doctorul mi-a zis asa: iau no-spa, astept o ora, nu trece, bag supozitor si mai stau o ora, daca nu trece bag 1/2 gynipral, daca nu trece nici cu ala, sa ii dau telefon si imi zice el ce sa fac...

Acuma.. tu ai deja 38 de saptamani, suna-l mai bine si vezi ce zice...

BAFTA

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ CLARA

AMR 17 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

o sa iau un no-spa atunci! Uff, ce emotii! Nu vreau s-o sun inca pe doctorita, ca nu e nimic sigur... Si oricum stiu ca mi-a zis sa iau Gynipral, dar eu nu iau, ca-mi da palpitatii...
Ma duc in patut, sper sa ne auzim maine

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Lasa gynipralul si ia no-spa si asteapta. Poate fi alarma falsa si cedeaza la no-spa. Tin minte ca si eu am avut alarma falsa la 38 sapt, ne pregateam sa mergem la o petrecere in ajun de Craciun si m-am apucat repede sa ma epilez intre contractii , am luat no-spa si mi-a trecut! apoi am mers la party!
Pup si ai grija! si curaj, mamico!

Va pupic pe toate, ma duc in patut, noapte buna!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput