Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bubule, multumesc de info, hai sa vad daca merge.

Da mai fetelor, la cate prostii au preluat romanii de la americani (halloween, valentin...) ar putea sa preia si acest obicei frumos si mai ales util! Eu am primit multe lucruri de care chiar aveam nevoie! De fapt, chestia asta cu inscrierea la un magazin si cadouri dupa listuta este foarte practica! Sa stie omul ce-ti trebuie, nu sa te trezesti cu 100 de caciulite sau body-uri cand tu ai deja.

Edit: Na ca n-a mers! Ce-am gresit??? Bubuuuuu!!!!
Edit#2: Gata, am reusit!!
Multumesc Ali!!!

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

pune linkul in ghilimele ,violeta

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gata , ai reusit
Bravooooo

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Da,clau,asta e,nu m-am prins sa dau grosimea mai mica.
Luny,py nas infundat eu am folosit Nazomer,e pe baza de plante.Nu e el f tare,dar mai desfunda.
Vio,dar cum se organizeaza practic asta? Chiar asa,si asta ar trebui preluat cat mai curand.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

offf...iar mi s-a umflat fierea... m-am saturat...mi-am facut un ceai, ca mi-a recomandat doctorita ceai anti colici pentru bebei...poate merge...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 37+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ola fetele!

Mary Lou long time no see... dar ma bucur sa aud ca sunteti bine si bv de achizitii!
Rox vazut si eu burtik!
Ela ce de lucrusoare ai insirat acolo!! tre sa fie o nebunie! abia astept sa le vad!
Midasnu,Blankar,Somnorica bine ati revenit pe crengutza!
Ioana ce dragutza e lampa!!
SImo bravo pt vestile bune! si multumim si pt vestile de Naty
Delphin si eu m-am gandit la fel cu pompa... adik deocamdata nu o sa iau... sora mea de ex nu a avut nevoie de asa ceva... daca o fi nevoie atunci o sa iau, dar sper sa nu fie nevoie si bebelina sa pape singurica!
Stela bv pt terminarea lucrarii de disertatie! bafta!
Ioana super burtik!
mamaaaaa Vio ce de chestii acolo la baby shower!! si tortul ala super dragut!! yummy
Clau bv de cercelusi... apropo de asta si bebelina noatra are!! sunt asa dragutzi...trebuie sa ii pozez si pe ei!
mai ce de gospodine... apropo Bubu ce e ala "kumpir"?

uff... ca trebuie sa plec... stiu ca sunt datoare cu niste poze, dar sper cand revin sa le pun...
Va pupacesc si somnic usor ca e seara acolo!

Mihaela 34+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Randunicilor, sa ne fie de bine, toata lumea a papat bun!

Stati sa-i raspund Mihutzei, sa nu-i fie pofta fetii. Deci, Kumpirul se face asa: iei un cartof mare ii speli bine coaja, il pui in folie de aluminiu si il bagi la cuptor sa se coaca. Dupa ce-l verifici cu furculita, sa fie copt, scoti tava, desfaci folia, cartoful il tai pe jumate, tot acolo in folie. Il scobesti putin cu furculita, pui sare si unt si acum, dupa inspiratia fiecareia, il upli cu ce vrei. Mie imi place cu ton, porumb dulce, ciuperci, castravete acru sau cu sunca/ piept de pui fript, ciuperci, porumb. Se pune cascaval deasupra si se mai baga la cuptor 10 min max, fara sa-l mai invelesti in folie. Cand il servesti pui smanatana pe deasupra. E un deliciu. Vezi ca am si poze in albumul meu cu mancarici.
Eu nu pot manca un cartof din asta mare singura
E un fel f. usor si delicios, usor de facut si rapid.

Vio, ma bucur ca ti-a iesit semnatura, bravo! Chiar vroiam sa zic de tort ca e super! Si imi place si mie mult obiceiul asta!

Steluta, foarte frumos glow-ul! Se vede bine verdele, sa stii!

Roxana, tinem pumnii pt. maine la doctor, sa vii cu vesti buneee!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Stela, uite aici o descriere www.babycenter.com/0_baby-shower-planning-and-etiquette_1642.bc" target="_blank">babyshower

Practic o prietena, chiar si o ruda organizeaza aceasta petrecere pentru gravidutza, care nu se implica absolut deloc, exceptie fiind inregistrarea la magazinul de unde sa fie cumparate cadourile si crearea listutei cu ce ar avea nevoie (partea practica ) In rest, gazda si organizatoarele (eu am avut 3 fete care s-au ocupat de asta) trimit invitatii la prietenii tai, decoreaza frumos, fac un tort, pregatesc niste jocuri (ieri au fost 2: mirosit de pempershi in care au pus batoane de ciocolata topita si ghicit marca si inca unul de ghicit cantecelul de copii dupa desenul pe care il facea fiecare membru al echipei - un fel de mima cu desene) si au in grija inclusiv mancarea si bautura.

Mihutza . Si eu am fost impresionata. Tin sa precizez ca pe oamenii astia ii cunosc de putina vreme, sunt toti americani, am avut o singura ruda, verisoara sotului meu) ca restul locuiesc in nordul US, iar ai mei sunt toti in Ro. Am o singura prietena romanca, fosta colega de generala, care locuieste la 15 minute de mine si care m-a anuntat ieri la 12 ca ea nu poate sa vina. Deci...chiar am fost impresionata de caldura unor oameni pe care nu-i stiu de o viata dar care au fost adevarati prieteni.

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

mami_papa ce faci? cum a fost intrevederea cu dr predoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vio, ce facusi la semnatura? ai uitat ghilimelele!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput