Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Uite k am tras un pui de somn si voi iar ati deschis un nou capitol.

Vad zarva mare in stol in legatura cu incompatibilitatile de grup sangvin si RH.. eu nu mai zic nimic ca si asa s-a polemizat mult pe teama asta. Noi avem incompatibilitate si la grupa si la RH, am facut analize lunar si nu a aparut nici un anticorp (eu zic ca e de la gandirea pozitiva ).

Pt hagiyannis- ae spune ca cele mai bune pompe sunt de la Avent, asa m-a sfatuit si o prietena care are 2 copilasi - si mi-a promis ca mi-o da pe ai k sa nu mai dau eu banii aiurea, k ea nu mai are in plan alt bebe. Nu stiu daca e manuala sau electrica, o sa o vad duminica, da in principiu e cam unanim ca cele Avent sunt cele mai bune.

Detergent special pentru bebe- SANO- eu folosesc Sano de foarte mult timp - nu prea se gaseste in supermaket- eu cumpar din piata timpuri noi de la un magazin de chimice- se poate cumpara si on-line http://www.produsecuratenie.ro /detalii_produs.php?id_prod=14- este foarte concentrat, are formula de dedurizare a apei, parfum persistent... etc. si balasam din aceeasi gama, gasiti tot acolo. Eu cam tot ce am in casa de curatenie e de la firma asta, si sunt extem de multumita.
Eu cu calcatul nu ma omor, am dat un fier asa, in fuga pe haine, da vine mama si calca tot ce gaseste...

Nici eu nu gasesc nimic rau sa iei haine de la altii, mai ales daca ii cunosti, spalate si calcate sunt foarte bune, daca sunt in stare buna si mai ales noi. Eu tot nu mai termin de cumparat si chiar mi-ar fi prins bine sa mai primesc cate ceva, listele se tot lungesc si buzunarele se goles (am facut si rime :)).

Hai ca va pup si revin mai tarziu, k a venit o prietena pe la mine...

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ CLARA

AMR 17 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am vazut-o Ioana, nu e mai mare a mea, sa stii, dar nu conteaza marimea, eu asa am auzit poti sa ai un burtoi mareeee si sa ai mult lichid si bebele mic sau poti sa ai o burtica mica cu lichid in cant normala si bebele sa fie mare....gata opreste-ma....
mamoasa foc.....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bv simonete pt vesti bune si de la dr si de la Naty!!
Nici mie nu-mi vine sa cred ca luni scapi!Doamne ajuta!
kitzy si felicitari pt concediu.Mai da-mi un.ca a fost bun.Doamne ajuta sa fie bine la eco.Nu te gandi la rau.
zoze.Te felicit pt atatea cumparaturi super.Ce as vrea si eu!Ms de info cos.
Ms Alina...sper doar sa reusesc sa ajung cu bine si sa ma intorc acasik,sa nu apara contractii.Sa-mi tineti pumnii!Doamne fere si ajuta!Miercuri e prezentarea!

Fetelor,dar chiar e nevoie de clatire dubla la rufele de bb, la masina?Ca va tot aud pe aici.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
POZICI
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

I now pronounce you Chuck & Larry...cred ca asta e titlul in engleza,Simonette - o comedie f misto,cu Adam Sandler si Kevin James

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mama, deja 3 bebei luni! super!!!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 37+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mary-lou, si eu folosesc de vreo 2 ani Sano balsam de rufe, e suuuuper! a, si ceva pt eliminat petele de pe haine!..nu stiam ca au detergent pt copii.

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

seara buna!

Am facut luna bec si farmacie , am fost si meserias, am tras niste fire prin casa a si am scapat neurecheata, acu am mmincat si scriu .

am facut o mamaligutza cu brinzica si o ciorba( adica un bors) cu gaina de tara si dres cu ou de mmmh ..

Luny , bb mai si doarme si deacu il simti un pic mai rar deaorece incepe sa nu mai aibe loc. si nu te ingrijora , cum zicea si cory daca in 12 ore nu-l simti deloc atunci sa-ti faci probleme.
Undergreen sa-ti traiasca verzeciunea de la nume, am vrut sa zic , dar deja am facut citeva gafe si crede-ma ca am si uitat. si la tine mai e oleaca.

somnorica agitate zile si la tine, pe mine ma doare , de nici nu mai stiu ce si spor la joc.

midnasu si blanka bine reveniratzi pe crengutza. ura ne adunam!!!!i
oana esti fericita ca poti dormi atat
livy , eu m-am potolit cu sv cred ca ar fi cazul sa o faci si tu!!

Hagiyanis , poti spala hainutele si la masina , la 30 de grade si cel mai sigur daca nu ai program de minuta le potzi baga la programul de perdele.
Ioana si aaaaa astia au gresit pretu!!! super lampa
ela , io am zugravit imediat ce am ramas gravida , m-a expediat sotzul in moldova sa nu inghit praful si el s-a ocupat de asta. Nu ,,la mine casa e cu c*uru in sus ca am avut grija in we sa nu fac nik , pt a nu ma polictisi acasa, ca de sunt si eu prenatalista.i
Olga iete sa treaca melancolia blegoasa si mai na

pucca , ia mama hainutzele , le speli si pot foarte bine folosite, nu vad unde e problema , te scuteste de niste bani pt ca bb creste f repede, parerea mea

Simonetta bine ca sunt vesti bune, dar lamureste-ma si pe mine fara sa rizi cum este cu nasterea indusa????? ca tot nu mi=e clar.( nasti normal dar la cerere????)
Diana iti tin si eu pumnii si te
Clau , cuscra , daca stiam azi am fo in plimbare pina prin apropiere , iti aduceam eu ceapa , lasa ca faci tu maine
Mstela , bravo ca ai terminat lucrarea, sa ai bafta!!!!
Cris poate trece supararea
vazut burtica de Ioana si comparind cu Ali nu e nici una mai mare , dar frumoase burti aveti amindoua.

ete ca am si cetit
va pup

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Giani

am pus o pozica cu primele hainute ale lui bebe Tudor in mailul comun...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 37+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mary-Lou,interesant dero asta Sano.Ai folosit si pt lucruri bebe? Magazinul asta unde este?

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
POZICI
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Giani, am tot vrut sa-ti spun ca mi-a fost dor de tine dar ma luam tot timpul cu altceva si uitam mereu!~ Nastere indusa inseamna ca nasti natural dar provocat! Ti se induce travaliul medicamentos! Adica ti se baga un ovul si ti se face un calciu si apoi se asteapta inceperea travaliului!

Ms ptr filme...mai vreau!

Sunt chiauna... ma simt fff obosita!

mami de Luca si in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 7 zile!!!!

Mergi la inceput