Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

delphin, interesant ce ai spus tu ca lapticul si pompa...si eu ma gandesc serios sa nu o iau inca, sa astept sa vad cum evolueaza lucrurile natural..dak e nevoie o iau atunci..
gbutucica, cory ,multumesc pt grija, m-am mai linistit, acum se misca, dar il simt altfel..e clar ca si-a schimbat pozitia, cum a zis Ioana, e cu spatele!..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Undergreen , imi place cine e sefu"?

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, eu am setata masina de spalat la dubla clatire mereu, sa nu ramana dero in ele. Dupa cum v-am mai zis eu folosesc dero normal(acum am bonux) si lenor bleo sau mov. Si gata! vanish la albituri si pe pete si calgon.

Giani, pup si io! Mai, si tu ce putin mai ai!

Delphin are dreptate cu pompita.

Insa pe mine m-a ajutat mult la inceput, cand bb nu stia sa suga bine, mai mulgeam putin si eu. Si apoi cand mai pleci pe undeva sa poti sa-i lasi laptit sa pape. Eu o consider o necesitate, neaparat de avut in casa, ca nu se stie cand ai nevoie si stai la 12 noaptea sa fugi prin farmacii si sa iei ce gasesti.

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Am pierdut ditamai mesajul! Sa mor, nu alta! Asta pentru ca am uitat sa ma loghez inainte sa dau send si...normal...nu are optiune de recuperare...offf...
In sfarsit...

Le urez Simonettei, RoxaneiClaudia, Dianei_G si Ioanei sa se bucure de O SUPERBA ULTIMA SAPTAMANA DE RANDUNICI GRAVIDUTZE, sa visati frumos la bebeii vostri, sa o traiti la MAXIM! Si mai faceti poze, cat de multe!

Abia astept sa inceapa galeriile! Mai e asa de putiiiinnnnn!!!!!!

Naty si Iulia mica, va pup cu drag

Adriutza, multumesc pentru urarile de baby shower, sa stii ca au avut efect A fost o petrecere frumoasa, cu multa voie buna, si cadouri superbe. Desi ma simteam obosita moarta (e clar, nu ma mai tin puterile deloc), si eu si bebe ne-am simtit super rasfatati

Pun si cateva poze acusica.

Vorbeati de hainutze primite de la alt bebe. Si eu am cateva. Eu sunt de parere ca e bine sa primiti tot ce vi se ofera, si sa le folositi. Sigur, daca nu va plac, daca nu sunt in stare buna sau aveti o "chestie" fata de persoana care vi le ofera" renuntati la ele, altfel eu cred ca sunt binevenite. NU au nevoie de super sterilizari, doar bine spalate si eventual calcate (cine doreste). Si cele pe care le cumparati noi din magazin sunt expuse la tot felul de microbi, ganditi-va prin cate maini trec atunci cand sunt confectionate si ambalate si apoi cate maini le ating in magazin, pana sa fie cumparate. Chiar am citit niste articole pe tema asta. Singurele lucruri la care trebuie sa fim extrem de atente sunt cele care implica siguranta copilului, cum e de exemplu scaunul de masina care e bine sa fie nou, mai ales daca nu cunosti bine persoana care ti-l ofera, ca sa fii sigur ca repeta ultimele standarde in materie de siguranta sau ca nu a fost deteriorat si reparat "dupa ureche" sau alte situatii de genul asta.

Vio 35+ Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bravo,Simonette,pentru vestile bune
Chiar,luni vor aparea pe lume nici mai mult nici mai putin decat 3 Bebelusi...Doamne -ajuta sa fie totul bine,si bebeii si mamicile
Am comandat si eu de pe bebe-strumf,decoratiuni ptr camera copiilor,si un body ptr bebe:" Tata munceste,mama cheltuieste"abia astept sa-i vad fata sotului cand l-o vedea pe bebe

Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simonett, multumesc pentru raspuns , m-am gindit io ca asa tre sa fie , brrr ce fiori m-au trecut.i

io crek va las , ca am sotu aproape de mine , adica el in pat eu pe scaun si mi-a facut pofta de stat linga el.
i la toate si noapte buna cu somn dulce si adinc.

noapte buna ,

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Daca azi facem 31 de saptamani, am pus o poza facuta acum
Poza
Mi se pare urata
la Bianca am avut-o perfect rotunda si frumoasa.. acum toata lumea imi zice ca am baiat in burtica pt ca e tuguiata

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam giani,bubu
Si eu zic ca are dreptate delphin cu pompa, dar e totusi relativa problema.De pilda sormea,din spital chiar,a avut nevoie sa desfunde si s-a dus urgent randunoiul sa ia pompa si a luat si el ce a gasit.Asa ca eu ma hotarasc ce sa iau si astept totusi sa vad ce-o fi atunci cu laptele.
De pompa pe care a aratat-o luny nu zice nimeni nimik?Arata bine si pretul e super,dar dc nimeni nu spune ca o are mie mi-ar fi frica luny sa incerc.Ca mai conteaza si sa stii cum e produsul.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
POZICI
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,eu nici nu stiu dc masina mea mere cu dubla clatire.E Indesit.N-am incercat niciodata.Acum va aud pe voi.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
POZICI
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fetele, folositi crema de epilat veet sau strep???
Daca da, cum sunt? ca nu mai am cand sa ma duc la ceara.
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri, pupici multi.

Alina 29+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput