Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nu face nimeni capitol nou??

Bebiba al meu scoate niste coate si genunchi prin burta, de sta numai in colturi!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Sovi, bravo pt. BB dolofanel!!
Am vazut pozele cu Motansky sunt superrrr . Incerc sa-i fac si eu un albumel matzozaurului Jinsky si anunt cand e gata.

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu a mea se intinde ca o matza - din cap si din picioare in acelasi timp. Vai de burta mea, si de ce organe mai gaseste prin interior. Cateodata chiar doare!
Iar alta data parca ar alerga pe loc, pe banda. Simt niste tropaieli rapide de talpite...

Oare daca e deja cu capul in jos, se mai poate intoarce?

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vreti capitol nou? Ma pun pe treaba!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hai ca asa de agitata sunt cu o problema de a mea care nu mai reusesc sa o rezolv......de am uitat sa-mi schimb si semnatura.Nu-mi vine sa cred ce repede trec saptamanile!!!!!!!

IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

sa stiti ca va urmaresc pas cu pas...ciripiti nu gluma...
ma trec fiorii cand va aud ca vb de contractii din ce in ce mai des...dar deh trebuie sa vina si momentele astea,trebuie sa vina si bebeii...
am vazut ca vb de produsele de la primii pasi...am vazut si eu pompa de san si un sterilizator la 30 ron fiecare...oare sunt bune de ceva?sunt cam ieftinele ?
naty,iulia nu mai dati nici un semn?
bafta mamicilor care merg la dr azi si felicitari celor care au mai agaugat inca o saptamana la semnatura...
pupici
hai ioana cu capitol nou

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,Maria,Gianin-aveti decat sa va pregatiti,ca termenul e bun dc e sa nasteti.Linistiti-va doar!!
Mda,bitza,super setul cu carut,cam costa si eu nu am acum,dar si eu zic ca merita..Deci tot la chicco pe net,e mai ieftin.
doinita cu Teodora ca a mea ,chiar il comand.La astia bebelusultau l-am gasit.

Yo am o intrebare?Care ati mai comandat pe net si stiti-nu e jenant sa comanzi numai un dvd de ex pe site?Adik ma gandesc,vin aia pt un produs??

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CRENGUTA noua

Scuzati ca am intarziat, dar nu mergea netul...

Mergi la inceput