Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)
Raspunsuri - Pagina 21
mstela spune:
randunicile!
ramo,clau
Ms kya.Mi-amintesc si eu de filmul asta cu S Bullock,am incercat si eu sa ma uit la el si n-am avut rabdare...dar stiu ca e dragut.Sa il incerc pe celalalt
kya,am inteles la spital ca nu toti dr fac clisma.Al meu,de ex cica nu vrea..e nasol cu frik,dar asta e..sper sa nu se intample.
De aia nu treb mancat inainte.
Stati cuminti ca nu-mi place ca aud de atatea contr..
Giani,ce zici tu aici?sigur nu e vreo urma de la fund?Ca mie asa mi se mai intampla de la constip.
doinita.Deci tu ai dvd-ul.Intreb dc e f complet fiindca eu mai am un dvd de la o revista cu bebe acasa si te invata cum sa-l speli etc
Cica dureaza vreo 3-4 ore.Asa e??
Bitza,carutul asta +cos imi place si mie,dar cat costa setul??
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
cami33 spune:
Barbatul a descoperit culorile si a inventat pictura, femeia a descoperit pictura si a inventat make-up-ul. Barbatul a descoperit lumea si a inventat conversatia, femeia a descoperit conversatia si a inventat barfa. Barbatul a descoperit jocurile si a inventat cartile de joc, femeia a descoperit cartile de joc si a inventat datul in carti. Barbatul a descoperit agricultura si a inventat mancarea, femeia a descoperit mancarea si a inventat dieta. Barbatul a descoperit prietenia si ain ventat dragostea, femeia a descoperit dragostea si a inventat casatoria. Barbatul a descoperit femeia si a inventat sexul, femeia a descoperit sexul si a inventat durerile de cap. Barbatul a descoperit comertul si a inventat banii, femeia a descoperit banii... si atunci s-a dus naibii totul.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si
32+
Luca Razvan
pozici cu Alexica si burtica
mstela spune:
Ms raluca.
Chiar il comand si eu dvd-ul.
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
underqueen spune:
am lipsit cateva ore si ce vad: contractii peste tot! sa fie intr-un ceas bun!
am fost sa vizitez o prietena care a nascut in octombrie si la care nu reusisem sa ajung pana acum...are o scumpete de fetita! a nascut cu aceeasi doctorita cu care nasc si eu, si am mai intrebat-o ce si cum...parca nu-mi vine sa cred ce putin mai am, desi uneori abia astept sa-mi tin puiutul in brate....
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
37+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 3 saptamani!!!
sovietica spune:
in sfarsit am recuperat din somn. azi stau in pat (sa fie Simonette mandra de mine :)). maine mai vedem noi...
va fi zi de dat gauri multe prin pereti. aerul, hota, altele. voi sta cu perna pe burta
Ioana, bine ca te-ai linisit, o sa stea cred sotu tau ca pe ghimpi in delegatie. Imiare rau cu mobila :(
Bubu, la echo acu 2 sapt, sasha avea 1.200 kg
ce mi-a placut jucaria pt papacica!
Luny, succes la shmotru!
Kia, si eu am trimis 2 masini de lucruri la ai mei sa le marite 
Varuna, tare mi-au placut pozele!
dragalasi tare puii tai!
Gianiiiiii impinge bb dopul!!

Blankar, sa te ajute DD la szeged! nastere usoara!
va pup! hai ca ma iau emotile cu evenimentele...
am mai facut un album numai cu Motanski
sovi
29+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
Cami, 

Clau, ia ghici ce am la cuptor? pilaf cu ficatei si legume
Noroc cu tine!
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Sovi, ohoo, super grasunelul! Bravo! Abia astept si eu masuraturile de saptamana viitoare! Hai ca voi incet-incet terminati treaba!
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
gbutucica spune:
Stela , nu sunt urme de la fund , ca fofo am sters-o separat si insistent , pt ca mi-am dat seama, oricum eu am intrebat asa pt control . iar cu constipatia , multumesc lu DD ca m-a ferit in sarcina, eu inainte mergeam 1 data la 3-4 zile4 , si acu sunt ceas, de aia am specificat ca a 2 oara, 
si daca nasc acu , nare nik, important este ca eu sunt tare relaxata.
Giani
,....
37+
ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????
bitza037 spune:
Mstela....eu am vazut carutul pe viu la Selgros si acolo costa 9,5 milioane.Ieri am intrata pe site-ul Chicco si am sunat la magazin si acolo il au la pretul de 8,5 milioane.
Eu in mare la asta raman...........ca am vazut si paravazut atatea carucioare....si mi-e frica ca o sa aleg unul care ulterior nu o sa-mi mai placa
IRINA 
+30

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
doinita_g spune:
Stela, eu l-am luat de la Diverta si l-am vazut si la Real...Este mai mare decat un dvd normal...nu am reusit sa fac copie (am tot cumparat diverse dvd-uri dar nu se da copiat sau eu habar n-am). Comanda-l ca merita! Partea de demonstratii am vazut-o de cateva ori (mi-am luat si notite
).
Maiculita ce prost merge net-ul la mine...si matzozaurul Jinksy este iar la tastatura 
Doinita
34+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"