Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Salutare randunici!
Am intrat si eu la calculator si am reusit sa citesc repede din urma.. toate ciripitoarele.

Ioana,bine ca te-ai linistit cu contractiile si nu te supara cu mobila...si sa ajungi joi la coafor
Sa stii ca eu te intrec la Km pana la spital...eu am 300km
Sovi, MamiP, Ramo, bravo pentru vestile bune de la control
Cris, ce bine ca te-a linistit dr.. Am vazut pozici frumoase cu hainute si burtica... deci s-a dat startul la cumparaturi
Violeta, super tare petrecerea si ce cadouri minunate!!!
Roxana, iti doresc sa reusesti sa amenajezi cuibusorul
Bafta maxima fetelor care merg astazi la doctor
Stela, felicitari pt. lucrare . Eu mi-am luat dvd-ul cu dana nalbaru. Pt. mine (incepatoare si destul de speriata) informatiile sunt f.utile (interviuri cu pediatru, psiholog, gineco dar mai ales demonstratiile cu baita, alaptatul...)

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Moooama, ce de emotii incep! Contractii, dop, col...

Chiar ca ne apropiem cu pasi repezi! Doamne Ajuta!

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aloha...
ioana, exact aceleasi simptome le am si eu la contractii...nu sunt dureroase, dar deranjante ...burta tare ca piatra, f grea si apasa jos..si eu le am cam de pe la 20 de sapt..la inceput erau doar cateva pe zi, apoi au inceput sa se inmulteasca..si atunci i-am zis dr si mi-a zis no-spa, apoi gynipral..deci eu zic ca atata timp cat nu sunt dureri adevarate, nu sunt contractii de nastere..dar uterul se pregateste..asa ca lasa frica, ca tre sa fim curajoase!

bebele meu este de ieri intr-o agitatie continua...tot timpul are ceva de facut acolo si se misca burtica la greu..il si simt f jos si cand se mai impinge cu piciorusele e destul de dureros acolo jos..dar imi place la nebunie cand ii mai simt cate un genunchi sau un cot ce-o fi..e haios!

am remarcat si eu ca lipseste cineva la apel...unde e raluca, galateanca mea, cu cafelutza ei matinala? acum am verificat si nu a mai scris de la cap.82 si totusi suntem la 92..sper sa nu se fi intamplat ceva si sa fie bine, doar ocupata cu pregatirile...

_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya, Luny Si Clau merci pentru raspuns.
SI eu tot de la ei vreau sa iau pompa manuala pentru san.Cred ca-i buna...nu ar avea de ce sa nu fie!!!!

EU la carut in principu sa zic ca m-am hotarat:asta este:
http://www.c h i cco.ro/index.php?obj=front&action=noutati_detalii&noutate_id=70

Sper sa nu ma razgandesc.

IRINA
+30
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare randunici si felicitari fetelor care v-ati intors de la dr. cu vesti bune!
Simonette frumos caruciorul,cand vad ca mai ai 6 zile ma apuca emotiile
am amenajat si noi camera lui eric,desi mai am 5 saptamani i-am pregatit din timp pentru ca sambata plec in ungaria
nu stiu daca va mai aduceti aminte dar eu o sa nasc la szeged si pentru ca vreau sa nasc natural trebuie sa ma duc acolo un pic mai repede ca nu se stie cand vrea sa iasa bebeul.
Trebuie sa ma duc de 2 ori pe saptamana in ultimele 3 saptamani pentru monitorizarea fatului si atunci am zis ca mai bine ma duc cu 1 luna mai repede sa nu am surprize.O sa stau in chirie impreuna cu mama mea,sotul ramane acasa ca tre sa si lucre cineva ,nu?
Nu stiu daca o sa am net acolo,astazi s-a dus sotul sa vada apartamentul.Desi nu prea am scris ,de citit v-am citit tot timpul si o sa-mi lipsiti daca nu o sa am net,mai ales ca acuma incepe partea palpitanta cu nasterile!

va pup si pana sambata mai intru

blankar35cu ERIC
AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Oana si Clau, normal ca vva tin la curent, pai ce credeti ca tin nascarea pt mine?
sarumina de raspunsuri, intre timp am facut-o gigea pe fofo, nu mai are freza, e noua nouta, am mincat si parca parca ma doare nitel spatele , in zona rinichilor.
oricum am nr lui Zoze si daca de ceva va anunt eu .
m-am oprit din calcat.si acu ma bag la un somn.
vb in celalalt capitol cu siguranta

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vrem capitol nou, fara contractii!!!

Alina 29+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salutare viitoare mamici

Am vazut ca vreo 3 randunele se plang de contractii. Nu inteleg de ce? toate trei sunt peste saptamana 37, deci, bebele este "la termen". Nu va faceti probleme inutile. Daca este sa nasteti azi, eu va tin pumnii si va fac galerie. Oricum, sunt sigura ca va veti simti de mii de ori mai fericite si mai implinite ca mamici, decat ca gravidute.
Sovi, sa sti ca eu il las sa miste, numa sa aiba un pic de mila si pentru mine.
Apropo de filme: Stardust (este un film super), The perfect man (filmulet usor de digerat), Inchisoarea ingerilor (din pacate nu imi amintesc titlul in engleza). Cam atat imi aduc aminte acum. Ce sa fac, ma babesc.
Va sarut pe toate, si sa fiti cuminti.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

ursule , mi-e frica ca deacu numa capitole cu contractii vom avea

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Stela,si eu am dvd-ul Danei Nalbaru si sunt sigura ca-mi va fi de ajutor,mai ales ca n-am nici un pic de experienta cu copiii.Te sfatuiesc sa-l cumperi!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput