Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ioana, curaj...mai stai un pic si daca nu trece, suna doctora..oricum, eu am nascut-o pe Alexia la 38s si 3zile....asa ca..nu se stie..

Mami_papatot -felicitari pt bebe in grafic!

Sovi -hai si tu cu vestile!

Cris -felicitari si tie pt vestile bune!

Vio -frumoasa petrecere si lucrusoare!Mi-ar placea si mie!

Zoze - e doar un soricel, mie nu mi-e frica de ei , mai degraba scarba..

Pup si restul randunicilor si merg la culcare.

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana calmo! Daca nu dor, sunt doar contractii Braxton Hicks. Se intareste burtica, si pe urma te lasa. Liniste-te si ia no-spa.

Te cred ca ti-e frica de nastere, dar... pe undeva trebuie sa iasa si Davidutul, nu? Hai, curaj mamico! pup

Sovi te asteptam pe crenguta!

Mami bravo, felicitari. Iar anemia, lasa ca se repara.

Dragele mele, eu va de noapte buna. Maine ma duc si eu la control. Abia astept!

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

iar zoze..Aoleu,soricel? Zbrrrrrrrr.
Wau,cris,felicitari pt bebelina grasuna!
Ce film,kya e asa bun,ca mi-a scapat?

Si eu zic Ioana sa bagi nospa si sa urmaresti contractiile,sa le cronometrez la ce interval si cat dureaza?Ca dc se indesesc treb sa suni urgent dr.

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hop si eu, la turul de seara. Am vazut mai devreme pe Discovery cateva nasteri in direct. Foarte emotionant!

Mami, ma bucur ca ti-a placut doctoresul si ca totul este in regula!

Sovi, tu nu zici nimic? Ne tii pe jar? .
Mai devreme au dat pe Acasa despre nasterea fiului lui Wilmark si am recunoscut in imagini maternitatea de la Memorial Hospital. A nascut sambata sotia lui un baietel de aproape 4 kg, erau asa fericiti parintii lui!!!!

Bubu, si eu m-am umplut de celulita, inebunesc cand imi vad pulpele si coapsele dupa dus! Noroc ca n-au aparut si vergeturi!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 14 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Acu' am reusit sa termin de citit din urma. Celor care s-au dus la culcarica, le spun somnic usor si odihnitor.

Multam, Lyvy, pentru sugestie si eu cand am fost azi la farmacie sa-mi iau antibioticul, ma uitam ca mata in calendar la cele trei variante de Bepanthen si nu stiam ce sa iau. Intr-un final, n-am luat nimic, am zis ca am timp.

Hagiyanis, la pompa de san nu m-am hotarat inca, nici nu cred ca-mi iau in prima faza. Pentru primele saptamani de viata ale lui bebe, cred ca merg masurile 18-20-22. Tine cont daca are timp sa le poarte pana vine caldura, ca in toamna nu se stie daca-i mai vin, asa ca sa nu iei prea multe. Cu spalatul lor, eu zic sa respecti ce scrie pe etichete, sa le speli separat de ale voastre, de preferat cu detergent pentru bebe si fara balsam.

Asa e, Delphin, ai dreptate, numai ca randunelu' e foarte atasat de ai lui. Oricum cred eu ca dupa ce se va naste bebe, lucrurile se vor schimba.

Maaama, 3 bebei luni? O sa fie o saptaman ff productiva! Doamne ajuta-le mamicilor sa aiba nastere usoara!

Violeta, super petrecerea, ce tort frumos si ce de cadouase! Ma bucur ca v-ati simtit rasfatati, asa trebuie!

Ursuleatzo, eu nu folosesc decat ceara, sorry, crema ma irita ingrozitor.

Da, Bubu, la Tutu am fost. Merg in paralel pana la momentul Z, apoi ma voi decide. Vezi ca joi si vineri e plecat, in caz ca ai nevoie de el.

Multumesc randunicilor pentru felicitari!

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Vedeti c-am pus si eu pozici noi cu hainutze de bebe... Nu sunt cine stie ce, dar sunt primele... Randunelu era asa de emotionat!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Ioana, cum te mai simti? Erau contractii dureroase sau doar se intarea burtica? HAi stai linistita chiar daca e sa nasti acum, gandeste-te ca o sa scapi rapid iar noi suntem aici sa te sustinem si sa-ti facem galerie. Tu numai sa ne anunti cum sta treaba sa ne apucam si noi...

Cris, sunt foarte dulcele hainitele de bebe. Sa le poarte sanatoasa bebelina voastra!

Kya, succes maine la doctor!

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 13 ZILE !!!!!

Mergi la inceput

Bubu, ce bine suna kumpir-ul ala! Cred ca e si tare bun la gust, cred ca o sa-l incerc si eu intr-o seara daca zici ca nu se face greu. Se poate face si la microunde sau doar la cuptorul de la aragaz?

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 13 ZILE !!!!!

Mergi la inceput

Mersi frumos Clau! Sunt ff mandra, iar randunelu' saracul a zis ca nu-i vine sa creada ca o sa aiba un bebe si ii cumpara si el hainutze, ca un om normal... L-am intrebat "da' ce, credeai ca esti ciumat?" "Cam asa ceva", a zis el. Off, mi-e si mila de el, dar ma si bucur cand il vad ca jubileaza.

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

cris,am vazut pozici scumpice!
clau,dau si pe discovery nasteri?Pe la cat au fost?
Am vazut si eu bb-ul dragut al lui wilmark.Ce scump si grasunoi!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput