*Gravidute&Mamici de IASI* (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mihamora
Raluca- somn usor, ti-a mai trecut raceala?

Ups.... a ajuns si la Domi raceala? :(
Sper sa scape repede...
Mie nu mi-a trecut inca... Cum sa-mi treaca asa repede? N-am asa noroc eu... Abia a inceput de vreo 3 zile... are vreme sa se desfasoare tot inainte...
In seara asta n-am mai reusit sa adorm devreme, asa ca am spalat rufe si vasele...
M-am uitat la 2 episoade dintr-un serial si sa vad ce mai fac de-acum incolo...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Incercam azi sa-i explic ca trebuie sa fie ordonat si sa pastreze curatenia si ca nu are voie sa scoata trenuletele pana nu strange masinutele... "Am inteles domnule mami"

eu citisem asta mai devreme in alta parte...
E dulce, ce sa mai discutam?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiucHai ca o sa vorbesc numa serios cu tine de-acu,dar stii ca seriozitatea nu ma prinde asa ca s-ar putea sa nu ma tina prea mult.

Iti amintesti ca ne mai chinuiam noi pe la Iasule... sa fim niste doamne serioase si tot n-a iesit nimic?
Asa ca... sunt ferm convinsa ca nu te prinde nici de data asta... M-am obisnuit... Mai nasol e ca ma mai iau si eu dupa tine...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da Raluca , a ajuns si la Domi raceala putin, sper sa nu se agraveze.
Insanatosire grabnica!
Eu ma gandeam , daca dormi asa mult, poate esti insarcinata.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Eu ma gandeam , daca dormi asa mult, poate esti insarcinata.

sigur nu, ca abia am scapat de... probleme...
ma asteptam sa-mi zica altcineva asta dar se pare ca ai fost mai harnica...

Serios acum, cred ca de la raceala, plus multa, foarte multa oboseala in ultima vreme, plus absenta cafelei (ca tot ma gandeam eu cand voi resimti faptul ca m-am lasat de cafea...)

Si daca tot veni vorba, va las pentru dimineata cafeluta si ceiut aici... Plec si eu la nani acum, pe bune...
Vise placute!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Incep cu bolnaviorul Domi care primeste un pupic de la mine! Multa sanatate! sper ca i-a trecut febra asta noapte..da, din ce stiu eu, se pune un supozitor Novocalmin pt. scaderea febrei..
Raluca, poate e astenia de primavara..de ti-e asa de somn..am patit si eu acum vreo 4 ani de dormeam toata noaptea si cand veneam acasa la 15 ma culcam pana seara la 20 si tot asa..cu cat dormeam mai mult..cu cat mai somn imi era..

am vazut eu bine? sunt prima pe ziua de azi? atunci va invit la un 3 in 1!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

pai ce faceti mai fetelor!! stati pana la 2 noaptea si scrieti numai o pagina!!!!
hai ca dau si eu

michelle poate nu e nimic grav. temperatura nu e prea ridicata, mai ales daca e masurata intrarectal. vitamina c multa, intreaba la farmacie ce "varianta" e buna pt varsta lui, ca de cand nu se mai fac fiolele e naspa!!! oscilococcinum stiu sigur ca e bun pt varsta lui. si poate tusea e de la mucisori, dar mai bine e sa ajungi sa-l vada dr in gat. cu vremea asta cand bantuie numai viroze peste tot!!!

eu am ajuns aseara la urgente cu toata satra lui papuc...denisa are otita!!! aseara tot imi spunea ca o doare urechea, dar ma gandeam ca poate a dormit pe ea (ca si eu mai patesc asa!!!), dar cand am vazut ca sta pleostita si se plangea intruna, mi-am sunat sotul si hai...
atentie mare!!! in nici un caz nu se pune sare fierbinte (nimic fierbinte) cand te doare urechea! poate sa pocneasca timpanul daca este infectie!!!!! si denisa pana la 2 ani si 8 luni (atunci i-am facut paracenteza) a facut otite peste otite si mereu ii punema sare fierbinte la sfatul diversilor medicii!!!
ii dau augumentin, nurofen si vitamine... sa nu uit sa iau biotics baby ca dupa-aia o dau in altele!!!

miha mai astept putin si-mi sun cumatra pt detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu folosesc novocalmin doar cand e febra prea mare si nu scade. adica daca are peste 38.5 masurat intrarectal si nu scade doar cu siropele. pe prospect la novocalmin varsta minima scrisa e 4 ani parca! de aceea eu intai dau nurofen, intercalez cu supozitor de paracetamol (sau eferalgan pediatric) si daca nu scade deloc abia atunci novocalminul!

michelle la ce dr mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Neatza fetele! Dau si eu o si va astept la pranz la o pizza si la tort. (primiti tortul neornat?)

Mami de
Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Copilul meu are febra 38.2 si tuseste, i-am dat nurofen dar nu i-a scazut febra.Oare sa ii pun supozitor?

Sanatate multa la pui mic!
Supozitorul il pui doar daca face febra mai mare de 38.5 si daca nu scade la siropele.Poti alterna la 4 ore Nurofenul cu Eferalganul pediatric.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput