*Gravidute&Mamici de IASI* (24)
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
of, Multa sanatate Denisei!
numai puiuti bolnaviori..
a mea a ramas cu nasu infundat..dim cand se scoala si cateodata in timpul zilei..ii pun Serimar in continuare..acum ma gandesc daca poate sa ii faca vaccinul de 4 luni asa..treb sa intreb..
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Miha,cu replicele scumpelului Robert mai iti si tu de probleme...
legat de curatenie...vin sa te ajut de e nevoie.
Eu am rugat-o pe Raluca sa vina sa ma ajute...la carat navetele de sampanie pe care le vom bea cand ma mut
si n-a vrut. Poate vrei tu? Cat despre ideile pentru sot de ustensile...Hmmm...la mine n-a tinut...oricat am incercat sa fie de...subtila.

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Mie nu mi-a trecut inca... Cum sa-mi treaca asa repede? N-am asa noroc eu... Abia a inceput de vreo 3 zile... are vreme sa se desfasoare tot inainte...
Ma...oare o fi expirata aspirina?
Baga si o tuicomicina!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Mai nasol e ca ma mai iau si eu dupa tine...
Numa sa nu ma trezesc cu barbata-tu la usa,ca i-am stricat fumeia.
Nu de alta da' sa nu-l stric si pe el. Amira, Robert si mami Miha
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
eu am ajuns aseara la urgente cu toata satra lui papuc...denisa are otita!!!![]()
Mititica de ea! Sanatate multa!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Neatza fetele! Dau si eu osi va astept la pranz la o pizza si la tort. (primiti tortul neornat?)
Bag seama ca te temi sa nu venim la tine la papat tort...de-ai pus poza aia asa mica...
Multumesc de cafea,dar eu servesc un Orzo.
M-am uitat la poze.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
a mea a ramas cu nasu infundat..dim cand se scoala si cateodata in timpul zilei..ii pun Serimar in continuare..acum ma gandesc daca poate sa ii faca vaccinul de 4 luni asa..treb sa intreb..
Cristina,poate e cu nasucul infundat din cauza aerului prea uscat din casa. Si Amira pateste la fel,dar nu mi-am pus problema ca e racita,pentru ca si eu patesc la fel.
Simo78 spune:
Neatza! sau ce-o fi....
Sanatate pentru bolnaviori!
Iesitit azi pe afara? sau e cam frigut? Nu stiu cum sa fac, Matei e oarecum sensibil la aer rece, imediat raguseste (slava domnului fara alte simptome)
Michelle si eu i-as da intai Nurofen sau Panadol sirop
Kriss subscriu la ce a zis Miha, poate e aerul prea uscat in camera...incearca cu prosopul ud pe calorifer. Cu Sterimar eu nu as insista, stiu ca intrasem la Matei intr-un cerc vicios si mereu era smiorcait. Acum il curat cu un betisor cu vata imbibata in ser fiziologic si "pescuiesc" mucisorii. Intervin cu apa de mare si pompita numai daca se aud cum sa zic...din gat.
Diana
pentru Denisa pe cealalta urechiusa ca aia bolnava cred ca o doare ![]()
Ralu sanatate si o cana de ceai cu lamaie ![]()
Miha si eu ma ofer sa te ajut, dar la carat lazi nu ma bag ca am spatele ruuupt de la Matei. Am sa intreb si eu femeia de serviciu de pe scara (stiu ca le mai ajuta pe fete cand e solicitata)
Oana ca sa plece el la biblioteca e cam dificil...ai vazut ce carti, atlase, tratate au astia la med???? Asa plecam noi pana la mama si facem si plimbarea de rigoare.
In alta ordine de idei, am fost ieri la Palat, Matei a comentat toate picturile...critic de arta il face mama ![]()
Gata!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
tuscut spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Neatza fetele! Dau si eu osi va astept la pranz la o pizza si la tort. (primiti tortul neornat?)
Bag seama ca te temi sa nu venim la tine la papat tort...de-ai pus poza aia asa mica...
Multumesc de cafea,dar eu servesc un Orzo.
M-am uitat la poze.Tu parca nu prea ai fost pe acasa cand ai facut-o pe Iustina.
S-au terminat bateriile la aparat si am facut poza cu telefonul
Si de ce zici ca n-am fost pe-acasa?
Mami de
Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
Si de ce zici ca n-am fost pe-acasa?
Pentru ca nu seamna deloc cu tine.

si va astept la pranz la o