*Gravidute&Mamici de IASI* (24)
Raspunsuri - Pagina 21
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Azi am scoala dupa-amiaza.
Finutul meu are 11 zile.Cum ma voi descurca eu cu el la biserica?
Tre' sa-i cumpar hainute si sa i le spal si sa le calc bine bine.
As fi vrut sa-l imbrac in blugi dar e prea mic.Am sa vad ce gasesc frumos asa mic.Restul hainelor i le iau mai mari dar astea pentru biserica si cele pentru scaldat vreau sa fie mici-sa-i vina.
Il cheama Gabriel.Abia astept sa-l vad duminica.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Monica,sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos. Nu te agita, ca nu e asa rau daca e mic la botez, mai rau e daca e mai mare si mai greu si pina termina preotul slujba iti rupe bratele.
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Nu reusesc sa ii dau siropul de tuse pt ca e amar si il scuipa si isi face greata de la el, si din cauza lui nici nurofenul nu l-a mai vrut si acum nu si-a mai luat doza intreaga
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Michelle, banuiesc ca ti-a prescris Eurespal, care e al naibii de amar. Eu gust cam tot ce-i dau Stefaniei.Am cerut altceva, pt ca Stefania dupa ce i-am dat de doua ori a inceput sa-si faca greata si sa vomite si mi-a dat Rhinathiol, parca asa se scrie. Doar ca asta dupa 7 zile expira. E un siropel foarte roz, dulce, pe baza de carbocisteina. Intreaba dr. daca poti sa-i dai, ca pe asta sigur are sa-l accepte ca e dulcel. Multa sanatate lui Domi
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by addiana
a mai primit cineva cadou? sau eu sunt singura care raman fara!!!???
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Stai linistita, ca nu esti singura. Sotul meu e de parere ca eo sarbatoare de import, asa ca nici eu....

Lacramioara mamica
Simo78 spune:
Pana una alta am facut eu praji cu inimioare...nu rosii, dar mereg. Astept sa se trezesca printul consort sa imi aduca aparatul ca e in masina.
Eu am primit un ghiveci mic cu flori...nu ma dau in vant, dar nah! tre sa apreciez gestu ![]()
Cat timp asteptati praji, va invit sa vizitati www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">"Jurnal de Matei"
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
Let your kids paint on the wall!
addiana spune:
"cut it out...you paparazzi!!!"
foarte frumos simo!
eu am avut azi o lene ca n-am facut de papa...si vine barbatul flamand!!! iar eu voi sta cu mainile-n sold, cu parul cifulit si cu un pui crud tuflit pe masa!![]()
din cate stiu eu, eurespalul e si pt tuse seaca si expectoranta pe cand carbocisteina e sigur doar pt expectoranta. daca ma incurc sorry!
deci sa stau linistita ca nu numai eu nu primesc cadou!
felicitari si tie ralu pt sotiorul romantic si grijuliu!
numai eu am dat de unul scotian!!!!
meeeey eu vreau sa ies in oras...
mihamora spune:
Da Iulia Eurespal mi-a dat, chiar acum am trimis sotul sa ia celalalt sirop de care ai zis, am mai folosit o data.Multumesc frumos.
Simo - deci simteam eu ca undeva sunt praji cu inimioare mici, la tine erau..Foarte fain jurnalul
Asa da asteptare Diano! 
Eu ma duc in vizita, ca in oras nu mai sunt locuri...
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Simo78 spune:
poftiti si va alegeti o www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/2264689863/" target="_blank">praji
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
iulia-stefy spune:
Arata super....
Voi aveti talente culinare innascute... eu.. poate mai invat de la voi.
Lacramioara mamica
ghinetz spune:
F faine inimiorele, Simo! Ma uit acusi si la blog/album.
Diana, nici eu nu am primit nimic. Desi i-am batut un apropo cum ca sunt la Tufli niste eclere buuuune! Tot nik. I-o i-am luat o inimioara de la Milka. Da a facut Stefan imparteala la ciocolatelew/mini inimioare: el e indragostit de 5 persoane, deci mananca 5 inimioare (2 fete si noi 3), eu de 3 si tati de 3. Din pacate cand am desfacut cutia erau doar 8 inimioare. Se intelege ca am ramas fara...Nu-i bai, ca mi-am facut iar Trufle ciocolatoase.
Lacramioara...nu e vb de talent la mine. Ci de perseverenta. Pacat ca nu am fotografiat si rateurile...O sa o fac de acum. Ca sa nu mai spun ca pana sa ma mut singura 9adica pana acum 4 ani) nu faceam nici ochiuri.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Nu schimba nimeni capitolul???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

si raisa (05.03.2006)