*Gravidute&Mamici de IASI* (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Azi am scoala dupa-amiaza.
Copilul meu de dimineata sta numai in brate si miriie. A dormit fix 10 min. Daca-l pun la sin ma musca de-mi vine sa tip.
Am de facut curat si mincare.
As fi vrut sa-mi beau si eu cafeaua singura dar nu s-a putut.

Finutul meu are 11 zile.Cum ma voi descurca eu cu el la biserica?
Tre' sa-i cumpar hainute si sa i le spal si sa le calc bine bine.
As fi vrut sa-l imbrac in blugi dar e prea mic.Am sa vad ce gasesc frumos asa mic.Restul hainelor i le iau mai mari dar astea pentru biserica si cele pentru scaldat vreau sa fie mici-sa-i vina.
Il cheama Gabriel.Abia astept sa-l vad duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Raluca - multumim de Deja iti faci planurile de vacanta, f bine.

Monica- eu cand nu am chef de nimic, nu fac nimic, stau asa si lenevesc....eventual il pun pe sot sa ii faca mancarea lui Dominic si de intins rufe oricum intinde el, ca e frig pe balcon

Oana eu acum beau o Elite fara cofeina si pentru tine am o lavazza.Si eu am o finuta de 10 ani.Multumim mult de urari.Nu a mai facut febra mare, maxim 38.
Nici eu nu inteleg cum de un dr auzea ca are la plamani ceva si celalalt nu....
Asa este , e usor de facut trufle dar trebuie sa ai si forme de alea..

Nu reusesc sa ii dau siropul de tuse pt ca e amar si il scuipa si isi face greata de la el, si din cauza lui nici nurofenul nu l-a mai vrut si acum nu si-a mai luat doza intreaga

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by mihamora
Si eu vreau sa botez un baietel.

Deci... e clar... daca din intamplare voi avea un baietel, stiu la cine sa ma duc... deja sunt 2 oferte la orizont: Kriss si Michelle acum...
Miha, da' cu tine cum ramane pana la urma? Ca nu ne-am mai decis ce functie vei avea...

Foto Ralu

faci concurs de nasici?

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare..
O rugaminte,de fapt o intrebare am la voi,mamicilor..si burticilor..
Ce-mi puteti spune despre doamna dr Dumitrascu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana ce scump e Victor cum a adormit el asa tastand

Monica - cred ca din cauza dintisorilor te musca si e marait La botez o sa te descurci f bine cu Gabriel ca doar ai 2 copilasi, cred ca o sa fie foarte frumos

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUNA DIMINEATA SI...
HAPPY VALENTINE`S DAY!! pt. cine sarbatoreste..
Dimineata ne-am daruit cadourilecu Alessia in brate..bineinteles, ca ea e prezenta mereu, nu tre` sa piarda nimic. Am primit de la sot un parfum super si un ravas de dragoste..f interesant ..scrii pe o hartie cu un anumit pix..si ai o chestie ca o lanterna cu care poti citi ce scrie pe ravas..nu am mai vazut chestia asta pana acum..deh, cat sunt eu de umblata acum..
El a primit o camasa faina cu cravata si o cutie de bomboane..care o voi devora eu se pare
Michelle, ma bucur ca Domi e ok..am auzit si eu de siropel de tuse cu gust naspa..nu poti sa il schimbi..mamica care mi/a zis l-a schimbat, ca bb il voma de fiecare data..
Diana, cum mai e Denisa?
eu nu stiu cum e cu otitele..pana acum..
Oana, vazut internautistul mic!
Monica, sunt sigura ca te vei descurca la botez! Sa fie sanatos Gabriel!frumos nume!
Adi, din pacate nu te pot ajuta..o stiu pe dr Dumitrascu numai din auzite..pareri si bune si rele..fiecare a avut experienta sa..Din ce imi amintesc poate te ajuta nushulica..ca ea spunea ca merge la ea in ultima perioada..incearca sa ii dai un PM..
Multumim de cafeluta!
o zi buna tuturor!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Mai e o gurita de cafea si pentru mine? Daca nu, plec la bucatarie sa fac pentru cine mai doreste...
Noi am avut concert azi-noapte si abia la 3 am reusit sa adormim, asa ca inca sunt cu ochii in patratele
Ma duc sa pun de cafea...va astept!

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutareee
mi-am facut putin timp sa va scriu si eu cate ceva, sa va salut si sa va pup pe toate.
Casian al meu a facut otita cica din cauza faptului ca i-am dat lapte culcat....si colac peste pupaza il supara si gingia ca se tot chinuie sa ii iasa dintii, e mofturos si morocanos toata ziua.Eu am prin o raceala tare nu stiu de pe unde, asa ca suntem amandoi pe antibiotic.
Alte noutati...ati vazut ca merge in picioare tinut de manute, merge si in patru, se alinta cand te uiti la el si isi da capul pe spate de importanta...etc...poate reusesc sa pun ceva poze azi.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Ia priviti ce se intampla "in jurul meu" (adica la mine in brate) cat eu forumesc: www.flickr.com/photos/12244302@N04/2263974351/in/photostream/" target="_blank">patru poze edificatoare

Ntz ntz ntz...ce obraznicatura de copil...sa nu lase el mamica sa forumeasca in liniste...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Adi eu am nascut cu dr Dumitrascu
Am facut cezariana, am chemat-o de acasa duminica seara, a venit in citeva minute, se declansase nasterea..
m-a urmariy f bine...mie mi-a placut. adevarul e ca e de asteptat l acabinet, chiar daca ai programare. e o dulce...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput