*Gravidute&Mamici de IASI* (24)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by byu
Casian al meu a facut otita cica din cauza faptului ca i-am dat lapte culcat....
Da,e foarte adevarat...Nu mai stiu exact explicatia stiintifica
dar e ceva legat de epiglota si trompa lui Eustachio.Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
tuscut spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by byu
Casian al meu a facut otita cica din cauza faptului ca i-am dat lapte culcat....
Da,e foarte adevarat...Nu mai stiu exact explicatia stiintificadar e ceva legat de epiglota si trompa lui Eustachio.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Pai eu altfel nu prea pot sa-i dau sa pape ca nu o pot tine in brate...

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
byu spune:
da stiu ca este o explicatie stiintifica insa eu nu am crezut ca poate sa o faca chiar el...in fine
daca mai vreti sa il vedeti pe casi, am mai pus ceva poze ca a adormit si pot si eu acum sa mai fac cate ceva
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
addiana spune:
oana super pozele...si tu esti super woman... scriai un mesaj il tineai pe victor in brate si mai faceai si poze!!!
si daca tot era vorba de fini, eu am o finuta si un finut(5 ani de-acum) si inca o pereche de fini pe care i-am cununat. si eu as mai vrea sa botezam, dar deocamdata nu are nimeni burta, dar s-ar putea sa mai cununam vara asta!!
michelle eurespalul e rau la gust pt ca e prea, mult prea dulce... si din cauza asta e innecacios si naspa!
incearca sa vezi daca poti sa il dai diluat in putina apa sau ceai..
byu sanatate multa!
kriss
denisa e bine. ptiu sa n-o deochi! nici nu stiu cum sa fac cu gradinita ca ea vrea sa mearga...
adi69 eu am o prietena care a nascut natural de doua ori cu dumitrascu, si f f multumita de ea.
ma duc sa-mi hranesc zgatiile si sa le culc si mai revin...cu o poza ca sa vedeti de ce sunt in stare...
nu mai stau acum s-o descarc ca e deja tarziu...va las asa in suspans!
byu spune:
Fetelor care aveti copiii la diversificare, spuneti-mi si mie va rog ce le dati copiilor de papa ca eu nu mai stiu ce sa ii dau,se plictiseste repede ce e drept...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
tuscut spune:
quote:
Originally posted by byu
Fetelor care aveti copiii la diversificare, spuneti-mi si mie va rog ce le dati copiilor de papa ca eu nu mai stiu ce sa ii dau,se plictiseste repede ce e drept...
Byucu
CASIAN ANDREI
Poze
www.reclama mascata//avertizare/scoala-mamicilor/despre-alimentatie/meniuri-pe-luni-pentru-primul-an-de-viata.html" target="_blank">Aici te-ai uitat? Poate te ajuta cu ceva...
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
ghinetz spune:
Haideti www.flickr.com/photos/12244302@N04/2264232561/in/set-72157603886332558/" target="_blank">LA MASA!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
N-am plecat inca la scoala.Am de la 10.Azi sta soacra cu Andrei.Sper sa se descurce.(fata de mine e cam inhibata dar cu copilul poate se simte mai in largul ei).
Cind vine la mine parca vrea sa nu deranjeze,zici ca-i pe picior de plecare.Asa e ea mai timida.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Monica, ce soacra buna si delicata ai.
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Haideti www.flickr.com/photos/12244302@N04/2264232561/in/set-72157603886332558/" target="_blank">LA MASA!!!

Eu vin cu ciorba si cu niste prajitura.De ieri ce-i drept!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Pai eu altfel nu prea pot sa-i dau sa pape ca nu o pot tine in brate...
Ii pui o pernuta sub capusor. Ideea e sa nu fie perfect la orizontala.