*Gravidute&Mamici de IASI* (24)
Raspunsuri - Pagina 13
addiana spune:
multumesc pentru urarile de sanatate! 
denisa e mai bine, nu a mai spus ca o doare, si are o stare generala buna, este vioaie, mananca...e bine.
michelle cum e domi? ati fost la doctor?
amironeanu spune:
Salut!
Haideti sa ma laud si eu cu scumpicul meu Matei
Sanatate multa tuturor, of nu mai vine o data primavara!
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nonna76 spune:
Andreea i-am vazut pe scumpii tai copii.
Ma doare capul.Ce naspa e sa trezesti la 6.30 ...
Oana vad ca te-a molipsit Miha cu bucatareala.As vrea sa fac si eu minunatii dar nu ma bag caci nu ma pot abtine sa nu maninc din ele si n-am facut nici o afacere asa.
Michelle ce mai face Domi? Se simte bine?
Diana multa sanatate Denisei.Urite sunt otitele astea.Cea mai groaznica durere care-am suportat-o vre-odata a fost durerea de ureche.
Sarbatorire frumoasa miine! pentru cine sarbatoreste ca eu nu.
tuscut spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
[br
Oana vad ca te-a molipsit Miha cu bucatareala.As vrea sa fac si eu minunatii dar nu ma bag caci nu ma pot abtine sa nu maninc din ele si n-am facut nici o afacere asa.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Ne molipseste incet incet pe toate...
Mami de
Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Eu pana acum n-am pozat mancarea decat la gratare ...
Mami de
Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Da ce-i maine?
iar ne intalnim???

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mihamora spune:
Multumim din suflet fetelor pentru urarile de sanatate .Multumim si pt pupicul de la Kriss
Diana - multumim pentru sfaturi, multa sanatate Denisei si sa ii treaca durerea cat mai repede
.
La Dr. Siminiceanu, dar nu e in localitate sau in tara si i-a tinut locul Wanda Rusu.
WOw, nasii tai s-au casatorit pe 14 februarie, ce romantic...
Tuscut - multumim pentru pizza si tort.![]()
Miha - multumim frumos pentru urari si sfaturi.
Simo - multumim. Inseamna ca te-ai distrat la palat cu Matei![]()
Celia - multumim frumos, tot eurespal ne-a prescris si noua pt tuse si nurofen.
Kriss - eu sunt in urma rau cu prison break, tu esti la zi?Si eu vreau sa botez un baietel.
Oana - multumim pentru retete![]()
Andreea - l-am vazut pe scumpul tau Matei , dar fara sonor, ma uit din nou mai tarziu.
Monica si Diana , multumim de intrebare, se simte mai bine, nu a mai avut febra in dupa amiaza asta dar cred ca revine o data cu seara, parerea mea e , ca nu e ceva grav, el e ok, vioi, mananca...
Am fost la dr de familie care sustine ca e si pediatru, la ascultat, controlat si a zis ca are ceva la plamani, adica virusul care l-a luat a ajuns direct la plamani si nu s-a oprit in gat, ca in gat nu are nimic, si mi-a dat nu stiu ce antibiotic plus prednison, sirop de tuse, nurofen, peritol...etc...Asa ca nu prea mi-a placut diagnosticul si antibioticele si am sunat la Siminiceanu, care e plecata si m-am dus la dr care ii tinea locul la cabinet, asta a zis ca nu are nimic la plamani, totul e ok, si sa ii dau nurofen, sirop de tuse eurespal si in caz de febra mare novocalmin.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
WOw, nasii tai s-au casatorit pe 14 februarie, ce romantic...
da s-au casatorit pe 14 febr, dar acum 11 ani nu se sarbatorea valentine's day!!!!
si eu ieri de-asta am ajuns la urgente ca nu am gasit-o pe siminiceanu....
mai bine ca nu i-ai dat antibioticul, eurespalul este bun si speram sa nu fie nevoie de novocalmin!

miha maine imi da raspuns cumatra azi n-a dat de ea! dar cam pe cand iti trebuie?
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha maine imi da raspuns cumatra azi n-a dat de ea! dar cam pe cand iti trebuie?
Am gasit pana la urma pe cineva. Saru-mana!
Acum as mai avea nevoie de un camion. 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Haideti sa ma laud si eu cu scumpicul meu Matei
Ce scump este!
Robert cat a fost bebelus n-a ras niciodata in hohote.Amira, Robert si mami Miha