*Gravidute&Mamici de IASI* (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.
Vreau cafea, Nonna! Ca dimineata mi-a baut-o sotul pe a mea. (si ma enerveaza asta de mor, dar...)

Mai, asa e, mi-am incurcat copiii. Uneori ii mai incurc pe ai Nonne, dar ma chinui sa nu fac asta si cand scriu. Acum..... Ma rog, cred ca ideea ai prins-o, Michelle.

pentru bolnaviori. Ma astept si eu de acum ca asta e sezonul bolilor. Azi am fost la homeopat cu Stefan (nu am mai incurcat acum).

Simo, asa e! Stiu ce au astia, medicinistii, ca veneau si la noi, la biblioteca la Filosofie cu schelete dupa ei...cu caramizi de carti.

Multumim ca mi-ati laudat bucatele. Reteta de trufle www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17934/Tarte-crocante-cu-Mars-si-fulgi-de-porumb/" target="_blank">aici, iar cea de mini pizza www.culinar.ro/forum/continut-pagina/7728/MINI-PIZZA-RAPIDE/pagina/20/" target="_blank">aici

La trufle am mai improvizat, in loc de smantana am pus lapte, in loc de visine stafide si in loc de fulgi de porumb cereale de-ale lui Stefan. Data viitoare am sa pun totusi fulgi, sa fie mai crocanti.

Poze www.flickr.com/photos/12244302@N04/2260152558/in/set-72157603886332558/" target="_blank">AICI

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Simo78
Cu Sterimar eu nu as insista, stiu ca intrasem la Matei intr-un cerc vicios si mereu era smiorcait.

Ce are Sterimarul mey? E doar apa de mare,nu cred ca asta da dependenta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Nu nu! Nu am explicat eu bine...Adica tot puneam, scoteam cu pompita si se formau altii si tot asa nu mai scapam de muci! Asta am patit eu, nu zic ca-i regula....dar la Matei merge mai bine cu betisorul. Scot ce-i mare si restul se curata singur cand stranuta.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by tuscut
Si de ce zici ca n-am fost pe-acasa?

Pentru ca nu seamna deloc cu tine.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Noroc ca seamana cu taica-su ca altfel banuiam pe astia la spital ca mi-au dat alt copil!!! Imi seamana si mie...la incapatanare si ambitie

Mami de
Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

hey, ce faceti?
sunteti la nani? sau bucatariti?
ca la plimbare... nu cred, pe vremea asta...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Se fac mumoase pentru maine...

Mami de

Mergi la inceput

Da ce-i maine?
iar ne intalnim???

Mergi la inceput

Ei...am citit de ceva intalniri romantice...ca doar e Valentine's...

Mami de

Mergi la inceput

A! Vine Valentin si imparte inimioare...Uitasem. Cred ca si romantismul l-am uitat pe undeva, prin vreun cotlon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

A! Vine Valentin si imparte inimioare...Uitasem. Cred ca si romantismul l-am uitat pe undeva, prin vreun cotlon

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

acum vroiam sa intreb si eu ce-i maine!!! inca o ocazie de iesit in oras sau de primit cadouri, iar la mine nu cred ca-i nici una... cu toate ca maine nasii nostri fac anii de casatorie dar nu stiu daca sarbatoresc in "stil mare" sau nu! o sa mai vad maine...

Mergi la inceput