***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 6
lbelciug spune:
Eu am slabit cu Monti 4 kg. M-am trecut pe lista de la subiectul cu acelasi nume de pe Femina Intim.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
chiquitita spune:
Liviana, felicitari! Pai te mai trec si aici sau nu?
Eu ma gandeam doar la o listuta, fiecare slabeste prin ce metoda vrea, eventual ne mai dam sfaturi. Eu o cura stricta nu tin ca nu pot, plus ca am mai tinut si la primul mancat normal s-a cunoscut.
Mami de Livia (08.06.2007)
arcadia spune:
Buna mamici de capsunici,
Am stat toata noaptea sa recuperez doua capitole si jumatate Raportam la 9 luni, 73 cm si 8200 gr. Am inceput de vreo 2 saptamani sa ne ridicam in picioruse agatandu-ne de mobila, de mami, de ce prindem stam in picioare sprijiniti, si facem pasi sustinuti. cu vorbitul, din cand in cand auzim da, tata, baba, meme. si tot stirbi suntem, desi gingia e umflata sus insa roadem paine (dar i-o scot din gurita dupa ce se inmoaie) si felii de portocala. cand ma vede ca mananc portocale cere si el, si ma cearta tare daca nu-i dau asa ca ii dau cate o felie, pe care o molfaie, o scutura si da cu ea de patut ca sa iasa zeama mai bine.
kay sa fie bine la munchen. felicitari sonioarei pentru lungime si greutate, pt stat in fundulet si celelalte activitati si pt papica. ne inscriem cu drag la petrecerea de pe 6 iunie, abia asteptam pupici inimioarei
monytza, e superba albastrica! felicitari pentru precocitate, pentru mersul pe langa perete pot sa te intreb de unde ai luat centimetrul de perete?
pepsi, ma bucur ca nu ai nimic la menisc. tin pumnii si pentru ureche. felicitari pentru leche league si 10 ani de mariage!
ella, felicitari pentru bobita ca a stat singurel in picioare, m-am emotionat cand am vazut filmuletul si am ras cu lacrimi la celalalt, cand fugarea borcanelul prin toata casa chiar ca e argint viu bobita!
ninutza, pepsi, chiquitita, multumim pentru urarea de 9 luni
ralucami, felicitari pentru examene si propunerea de bursa, mai ales dupa toate chestiile care ti s-au intamplat in ultimul timp. ma bucur ca Maria a luat in greutate si e activa, mai pune-ne pozici cu ea pana cand stai in Ro?
motannel felicitari pentru pasii teodorei. nici eu nu stiam ca banana are seminte, deci nu le-am scos
mariac75, bine te-ai intors! mai scrie-ne.
vali5 felicitari pentru mersul beat al lui Andrei de ce zici ca nu vii la petrecerea de un an, hai incearca
andrusca, mai intai trebuie sa ai cont pe un site care permite sa urci poze pe net, gen webshots, picasa, flickr. daca nu ai sa zici ca sa iti spun cum sa iti faci.
kid cum a fost concertul amorphis si haggard? am vrut si eu sa merg dar bineinteles ca m-am trezit prea tarziu si nu mai erau bilete. ai reusit ceva cu bagajul pierdut? in legatura cu fierul haussman, la bebei se dau picaturi, nu sirop. exista ambele variante.
didialex Calinut nu sta deloc singur in patut. urla de zici ca-l pun pe ace. dar eu il mai las ca n-am incotro. vreau si eu poze de la ski
angiuta, eu ii dau si piure de legume simplu lui Calinut, in unele zile, oricum asa ii place cel mai mult.
miniuta, pe unde esti?
liviana felicitari lui b pentru ridicat in picioare si mama multumim ca te ocupi de desenul pentru tricouri daca vrei o parere mie mi-au placut capsunile naturale puse de kid, iar pentru text votez capsunel/capsunica de mai-iunie 2007 si pe spate 1 an si data nasterii la fiecare (numai sa nu fie prea complicat de imprimat). unde e piscina world class?
la multe lunioare Antonio
la multi ani teodoral
graviduta 10 ore si jumatate e program special?? pai atunci care e programul normal?
doxinu, rabdare, o sa pape piticul si noi suntem inca stirbi.
alina25, felicitari pentru prima burtica de la capsunele
ma inscriu si eu la petrecerea de un an, abia astept! sunt de acord cu 11 mai, trebuie sa vad cum fac ca noi facem petrecerea de taiat mot in afara Buc, va trebui sa ma intorc pentru duminca. sunt de acord cu insula copiilor, oricum ceva in aer liber.
va pup si ma duc sa pun niste poze.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
lbelciug spune:
chiquitita, sincera sa fiu, sunt hotarata sa adopt Monti ca stil de viata (permanent) pt ca are rezultate si pot sa-l tin cu usurinta. Am o luna de cand am debutat cu el si deja m-am obisnuit, chiar si cu gatitul separat de mancarea sotului. N-am nimic impotriva daca vrei sa ma treci pe lista.
Arcadia, felicitari si voua pt ridicarea in picioruse! World class e langa Hotel Bucuresti. Vezi ca au si site.
Cat priveste logo-ul, desigur ca o sa folosesc o capsuna cat mai naturala. Ce v-am aratat initial era mai mult o propunere de layout. Eu sunt de parere sa ramanem doar la inscripta pe fata ca sa nu incarcam prea mult tricourile si nici costurile sa nu fie duble.
Mica, actualizezi tu te rog lista cu mamicile care s-au anuntat recent pt 11 mai?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
gabiu spune:
buna fetele
am vazut ca discutati de intalnirea bebelushilor. Noi nu cred ca vom veni ( pe 10 facem 1 anisor si am vrea sa sarbatorim la o pensiune in Delta, deci vom sta si duminica), in schimb suntem mari amatori de tricou inscriptionat, asa ca puneti-ne pe listuta.
despre slabit si eu am inceput in ianuarie dupa ce nu am mai alaptat, cu regimul Scarsdale. Am dat 3 kg, si inca slabesc ( nu stiu pana cand. Oricum mai am de dat jos vreo 3-4 kg, asa ca treceti-ma si pe mine pe lista.
Sa dam si noi raportul de 9 luni: 9.6 kg, 79 cm, stam in picioare in patut foarte bine, tinandu-ne de bara, mergem in patru labute si la capitolul vorbit spunem tata cu predilectie, mama deloc si in rest dada, baba...
Cam atat
Va pupam
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
gabiu spune:
a...era sa uit... Sonia, suntem alaturi de tine si ne rugam sa te faca nemtii bine. Oana drum bun si reusita maxima
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
kid spune:
chiquitita Putem face tabel pt slabit intr-un topic separat la Femina intim, asa cum am facut Mamicile de capsunici gatesc, asa facem Mamicile de capsunici slabesc, in care discutam numai de slabit E doar o idee, nu dati cu rosii.
Liviana Eu sunt de acord cu insula copiilor. Si ma gandeam ca banii pt tricouri si eventuale avansuri sa fie facute intr-un cont, ca sa nu ocupe prea mult timp doar unei singure persoane acest lucru.
Felicitari capsuneilor pentru progrese si pentru dintisori!
Doxinu Inarmeaza-te cu multa rabdare, eu nu stiu ce alte sfaturi sa-ti dau, am vazut subiectul deschis la parintii intreaba.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Vali5 spune:
chiqui pentru tine si Livia. Sper ca nu s-a lovit tare cand a cazut din pat.
Vreau si eu sa slabesc!!! Ma inscriu in tabelul pentru slabit.
arcadia, felicitari pentru ridicatul in picioare! Nu-i asa ca e super sa ii vedem cum fac progrese? As vrea sa vin la petrecere dar nu e cam greu sa vin din Constanta dimineata si seara sa plec inapoi. O sa mai vorbesc si cu sotul si sa vedem...
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
teodoral spune:
MICA, CHIQUITITA,ARCADIA,mutumesc de urari.
VALI, MERSI DE PUPIC,si tie,
ARCADIA SI GABIU felicitari pentru progrese.Si la mai mareee...
DOXINU si Ari cand nu vrea, nu vrea, alta data mai ia cateva lingurite daca ii cant, dar tb sa fiu neaparat vesela.
In legatura cu tricourile, vi-am zis ca vreau, da?Sa nu ma uitati.Nu ati vrea sa scrie si DC pe ele? Sa se vada de unde ne-am cunoscut.E o sugestie.
la toti.
Si nu in ultimul rand, ci in primul, KAY drum bun, , si sa va intoarceti sanatoase.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW