***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by roxicucu

Poze noi

Roxana, mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)

POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ

Roxicucu mortale pozele cu urzicile! Edit: curiozitate de mama cu copil mofturos: pana la urma le-a mancat?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

madi e super frumoasa Ana! Si ce par aveti!
Am mai trecut si restul fetelor in tabel. o sa trec si inaltimea dar la greutate as vrea sa trec cat slabim de acum inainte, adica cat reusim sa dam jos de cand ne mobilizam. De cand am nascut multe am slabit. Eu de ex am dat jos cele 17 kg luate in sarcina dar ma lupt cu 7 acumulate din nesimtire in ultimii 3 ani. Acum am cred ca 62,5 la 1,60. naspha!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Motannel Multumim!

Maricicutz Si eu sunt contra tuns zero, indiferent de sex. Eu si cei 2 frati ai mei eram tunsi zero aproape tot timpul si nici unul nu avem podoabe capilare cu care sa ne mandrim.

O sa ma trec si eu in tabelul de slabit, dar trebuie mai intai sa ma mai masor, ca mi se pare ca am mai scazut nitel anul trecut

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna fetelor,

multumim ca ati intrebat de Bob; azi e mai bine dar asnoapte a fost o noapte grea, mai grea decat atunci cand alaptam si trebuia sa ma trezesc des; Bob n-a dormit decat in brate, fiindca altfel nu putea respira, eu si ta-su n-am dormit decat 2 ore legate, de la 6 la 8 dimineata, ca doar atunci am reusit sa-l punem in patul nostru fara sa se trezeasca si sa planga; la ora 8 dim Bob s-a trezit cu chef de joaca, nu cred ca l-a interesat ca a dormit la noi in brate, asa ca ta-su a baut o cafea si o cola si l-a preluat spre "entertainment" iar eu am cazut bolovan intr-un somn de 2 ore.

l-am parcat la soacra dupa pranz, cand l-a vazut doctorul.

Eu vreau tricou, dar votez pentru 86, 94 e marime pentru 2 ani, va arata ca si cum l-am imbracat de capatat; ma voi supune insa majoritatii daca se voteaza pentru 94.

Si ma simt ciudat ca pe tricou va scrie capsunica de mai-iunie da' Bob e nascut pe 24 aprilie, ca el n-a mai vrut sa stea pana pe 2 mai.
Dar mai sunt si alte capsunici grabite, asa ca n-o sa fie singurul outsider

Didi, azi am avut juma de zi libera, sper ca nu l-ai trimis pe nepot la mine la birou, ca am pachetul in portbagaj; de maine , oricand...

Si eu vreau sa-l tund pe Bob chel, desi el e deja chel, dar il facem bec cand o da caldura; ca i-a crescut un smoc mai des in varful capului, probabil ca sa nu se faca de rusine la momentul "mot".

Chiqui, si eu vreau sa slabesc 2 kg ca sa intru lejer in marimea 36 dar te rog sa nu ma treci in tabel, ca nu voi reusi in veci sa tin vreun regim; am slabit cele 18 kg din sarcina, nu ma vad nici grasa , nici slaba, dar cand ai probleme la "mansarda" iti doresti sa fii mai slab

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Madi, nu a mancat urzicile....le-a devorat la propriu, i-au placut la nebunie... De fapt observasem ca prefera verziturile de cand incercam variantele la borcanel, tot asa am descoperit ca-i place si pestele. Astazi am avut la masa spanac cu file de pangasius...super incantat copilul.

Eu l-am tuns pe Stefan zero de vreo 2 ori cand era mic, chiar intrasem in panica cu el ca nu-i mai crestea parul, la 1 an i-a luat nasa din par asa simbolic ca avea numai un pufuletz... Trebuie sa va spun ca dupa ce l-am tuns asa a inceput sa-i creasca parul copilului calumea, poate ca o sa spuneti ca n-are legatura dar ma intreb ce fel ar fi aratat parul lui Stefan daca nu l-as fi tuns asa....oare s-ar fi transformat pufuletzul acela in parul de acum fara tuns? Vad ca si Andrei este la fel, probabil ca-l voi tunde si pe el dupa motz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fetelor sa nu dati cu rosii imn mine dar eu l am chelit pe rafi deja de 2 ori.si nu stiu daca are legatura sau nu dar mie mi se pare ca ii creste mult mai frumos acum si toata lumea imi zice asta
iar in legatura cu mancatul...pana acum manca sa zicem vreo 10 lingurite de mancare la o masa dar eu nu imi faceam probleme fiindca ziceam ca si asa e destul de mare.(10,600gr-avea la 6 luni)dar in 2 luni de zile a mai pus doar 200gr bine nici asta nu ma deranjeaza ca e deja destul de mare si e normal sa nu puna in fiecare luna cat a pus la inceput.semnul de intrebare mi l am pus ieri cand i am dat supa cu galuste si vreau sa va spun ca nu il mai saturam.i am dat la o masa doua boluri si ar mai fi vrut.si ieri i am dat de 3 ori tot dinaia daca am vazut ca ii place asa mult si tot cate 2 boluri a mancat de fiecare data.asa ca intrebare care mi am pus o este"sa nu ii fi placut pana acuma nici un fel de mancare si de aceea sa fi mancat asa putin?aaaaaa si paine ar manca cat de multa.si azi i am dat niste cartofi prajiti.ii rupeam bucatele mici si le savura.(nu dati cu rosii ca stiu ca nu e bine)dar vroiam sa vad daca altceva inafara de"porcariile"(ca asa le zice sotul)ce le fac eu mananca si se pare ca da.si ii mai dadeam cateodata cand mancam noi cate o gurita de mancare si ii placea dar in rest la tot ce ii fac lui special se stramba(legume tot felul,mere,pere,banane,iaurt,pui,peste,mamaliga,branza)acum ce sa fac?sa incep sa ii dau mancare mai "normala".sunt complect in ceata, ca pana acum eram total impotriva sa ii dau pana la un an.si toata lumea ma batea la cap sa ii dau sa manance iar eu ma bateam cu pumnul in piept ca nu are voie pana la un an decat ce v am insirat eu.dati va va rog cu parerea ca nu prea stiu ce sa fac...si stiu ca nu are voie sare si zahar pana la un an...si fetele care va plangeti ca nu manaca copii incercati sa le dati si voi ceva mai cu gust sa vedeti daca nici asa nu vor

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ellaCe a zis dr de Bobitza?
Nici eu nu voi tine cura, doar ca ma abtin sa mananc seara (daca ma nimeresc la vreo pizza nu o sa mor de pofta acolo) si fac pilates de 3 ori pe saptamana cam vreo 20 minute. sunt destul de secatuita sa fac mai multa miscare ac Livia e grea si eu sunt scunda si ma cocoseaza. Pana acum 5 ani eram sschija, a fost o teroare toata adolescenta mea, dar acu' ca am in plus ce mi-as mai vae oasele inapoi...
Ali, eu zic ca nu mai e mult pana la un an, o sa aiba destul timp sa manace mancare "normala". Stiu ca e greu sa rezisti presiunii "rubedeniilor binevoitoare". Noi aveam problema ca nu lua lingurita dar cand a descoperit iaurtul aluat lingurita. Are momente cand nu mananca mult sau spre deloc, dar totusi mananca si alte chestii acuma.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Si eu la raport.

Intii Soso si sa va intoarceti cu bine din Germania.

Multa sanatate la capsunicii bolnaviori. Din pacate vad ca sunt citiva cu probleme.

Am ajuns si eu la zi cu cititul - am avut probleme cu net-ul si laptopul (daca am capsunel umblator care trage de fire).

Ne inscriem si noi la marea intilnire, e ok locatia. Vrem si tricou, dar parca 94 e cam mare marimea.

Si sa ne laudam: ne ridicam in patut in picioare de vreo luna, iar acum ne ridicam si in tarc, pe linga mobila sau agatat de pantalonii mei. Ieri l-am surprins in patut in picioare cind isi dadea drumul la miini pt citeva secunde si statea nesprijinit, apoi se prindea la loc. Cind obosim ne asezam. Mergem de-a busilea, am fost intii tiritori, am mers ca racu, dar acum ajunge in orice colt. Ii plac papucii din hol, cablurile si cind se supara vine pina la mine in bucatarie. Am invatat sa ne asezam de pe burtas/4 labe in fund, foarte rar se ridica facind abdomene. Si mergem in picioare sustinult.
Si vorbim, am inceput cu ba-ba-ba-ba, acum zicem ma-ma, pa-pa, la-la, ga-ga, am auzit chiar si un li-li. MAMA spune pe diferite tonalitati si cel mai des.
Deci acum cind se trezeste noaptea se aseaza in 4 labe si incepe sa strige mama. Azi-noapte insa s-a ridicat in picioare si era coborita laterala culisanta a patului .

In continuare nu dormim noaptea prea bine, adica acum daca apuc sa dorm o ora intreaga legata sunt fericita. Am pus acesta pe seama dintilor de sus, dar joi a iesit primul si ieri cel de-al doilea si el tot miriit e noaptea. Si stie ce vrea, cauta sinul tot timpul. Asa ca am facut ce nu am facut in 8 luni, am dormit cu el aproape toata noaptea.
In timpul zilei dormim binisor acum in doua reprize, una de peste o ora si una de 30 min. Dar afara cel putin una din reprize, nu conteaza ca e ceata, burnita sau vint noi suntem in parc. Inca odata: nu se plimba in parcul Moghioros nici o capsunica?
Si nici cu bubitele nu stam prea stralucit, dermatita s-a extins si pe celalat obraz si avem zile mai bune si altele mai proaste. Inca nu i-am dat cu hidrocortizon si nici cu elidel, vreau sa mergem si la un dr hemeopat.

Vazut capsunici si capsunele superbi, Mati este vizibil incintat cind vede poze cu bebei. Si evident este foarte vesel cind vede copii sau se joaca cu ei.

Mai vroiam sa mai spun cite ceva dar neuronul meu e obosit. Si nedormit.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liviana, am vazut sugestia lui angela, exista posibilitatea sa primim pe mail ce inscriptionati voi si sa fac aici tricoul? cred ca va fi mai simplu ptr toata lumea, si ptr tine cu trimisul, ca sigur nu te vor lasa sa trimiti iar plata s=o fac eu aici, va fi greu de trimis cu banii, ptr ca m-am interesat ptr soacra mea sa trimit bani si cer la banca niste comisioane groaznice, apoi eu si angela stam la 700 km distanta, e o tara mare.....poate ar fi mai bine asa sa inscriptionez eu aici si scutesc pe toata lumea de probleme. tu cum crezi?

cu marimea de tricou, eu sint pe linga total, nu stiu ce e aia 86-90???? sint cm? aici e simplu se merge pe virste, david poarta 12 luni, nu i-am masurat niciodata hainele

ella, sanatate la bobita, ce a fost greu a trecut

eu nu-i tund chei, nu l=am tuns nici pe dominic si are ditamai paru, dar are pe cine semana. parerea mea este ca este doar un mit, e ca si reclama aia la panten,

cu slabitul, probabil ca nu ar trebui sa ma treceti in lista ptr ca eu inca NU am inceput sa slabesc, si nici nu am nici o intentie cit timp alaptez sa tin un regim. deci la mine va stagna valoarea de la kg, cel putin ptr moment. dar daca credeti ca e voie sa fim pe lista chiar daca nu ne apucam imediat de regimuri atunci ramin, am 170 cm si am 85 kg. ca sa fiu ca noua am de dat jos pina la 60 kg(cit aveam cind am venit in canada) acuma asta e idealul, dar eu m-as multumi sa am cit am avut inainte sa ramin cu dominic adica 65 kg.

moko, felicitari ptr sfirsitul de sesiune

monytza, casa de piatra

teodora, eu nu-i dau multe lichide lui david, el nu e ud, dimineata abia ii schimb scutecul

roxicucu, sanatate la pitici

sanatate si la ceilalti pitici bolnaviori

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!

Gata fetelor! Sper ca am scapat si eu;… ca ce am mai tras cu sanul asta….
Vineri m am dus sa ma operez si …ghinion…au fost la urgente ca dr a operat continuu pana la 4 dimineata; asa ca m am intors acasa neoperata; imi venea sa plang de atata stress si nervi;ieri am fost iar si intr un tarziu m a bagat in sala de operatie;puroi nu mai era mult,dar in schimb s a format un nodul pe care l a scos si l a trimis la laborator;(eu zic ca o sa fie bine!sper!)

Vin si eu la intalnire…mi se pare ok 11 mai. Si vreau si eu tricou marimea 86;eu as spune sa punem doar ratusca, fara “despre copii”.

Am incercat acum sa completez si eu date in table…cred ca mi a ramas cerebelul anesteziat de la operatia de ieri noapte.

Ma inscriu si in lista de slabit;mai am +9 dar vreau sad au 5-6 lg jos.am 59 kg si vreau sa ajung la 53kg; eu am slabit in ultimul timp 2 kg; mamanc multa salata verde(cu morcov ras in ea,rosii,ridichii…si ce mai am prin frigider)

Kay, multa sanatate soniei;

ELA, si eu bobitul mic si marait;

Bianca a inceput si ea sa fie maraita; de ieri de cand am plecat la spital e tot agitate;a stat sora mea cu ea si a terminat o; bia nu s a calmat pana sora mea nu s a imbracat cu hainele mele; imediat dupa ce dr mi a spus …” pregateste ca intram in operatie” eu am inceput sa ma stresez si tremuram de frica si atunci m a sunat sora mea sa mi spuna ca nu stie ce sa I mai faca pt ca a inceput sa planga rau… si era 11 noaptea… ea care dormea de la 21.00 la 7.00 n a dormit mai deloc; nu e prima data cand sta sora mea cu ea;ea a dormit cu bia toata luna august cand eram intr o depresie si apoi in sept cand am plecat 4 zile la mare si de cate ori iesim(aproape in fiecare week end) ea sau mama stau cu Bianca;
De o saptamana nu mai vrea lapte,iar biberonul nici sa se joace cu el nu l vrea;cand vine vremea de lapte plange pana I dau mancare cu lingurita; ce sa fac? Cum ii dau laptele ca l am pus in cana si nici asa nu a vrut; I am luat si cana cu pai dar in loc sat raga din pai, il roade; dati mi si mie un sfat!

Doxinu, sa creasca mare si frumos Stefan al tau;sa va bucure toata viata; parka tu spuneai de amprenta piciorusului si a manutei pt cartea bebelusului; sa stii ca nu prea am avut timp ;am incercat intr o zi sa I fac conturul, dar nu am reusit;

Roxicucu, ma bucur ca esti bine; baietii tai frumosi. Si papaciosul de urzici…e superb!

Maricicutz, eu o sa o rad pe Bianca in cap; ea are precum puii de gaina cateva fire mai lungi in crestet(de 4-5cm) si pe ici pe colo cateva de 1 cm;are si zone unde I un puf mic;vreau sa I creasca uniform; nu cred ca I creste altfel, mai des, daca e tuns zero;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput