Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

buna dimineata
fiecare noapte e o alta experienta , la noi .......
aseara am adormit foooooaaaarte greu
am crezut la un moment dat ca nu mai am lapte si nu se satura!
de aceea vin si va intreb , pe cele care alaptati si dati completare
ce lapte praf folositi?
eu am incercat cu nan1 si nu-l vrea nici in ruptul capului !
ai vostri au vrut din prima?
ceai bea cu biberonul
dar lapte praf nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ma bag si eu seama desi al meu e hranit doar cu lapte praf . Am inteles de la fete ca Humana ar fi cel mai apropiat la gust de gustul laptelui mamei. Inca ceva. Orice lapte praf trebuie introdus treptat cam in 5 zile ca sa nu-i afecteze stomacelul. Nu se introduce brusc. O sa dau si exemplu: daca, sa zicem, o masa din zi mananca de obicei lapte praf Nan, introduci in prima zi o masura de Humana si restul de Nan, a doua zi-doua masuri de Humana si restul de Nan si tot asa pana ajungi sa ai integral Humana.
Sper ca m-am facut inteleasa .

quote:
Originally posted by Kiva

buna dimineata
ce lapte praf folositi?
ceai bea cu biberonul
dar lapte praf nu

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am uitat sa spun si Buna dimineata.

BB, aseara am dat si eu bir cu fugitii . Adica am adormit bustean langa Matei si calculatorul a ramas deschis.
Azi-noapte nu stiu ce a avut dar nu a dormit prea profund. De la 6 dimineata a inceput sa dea semne de trezire. Bineinteles ca eu m-am trezit iar el a adormit pe urma bustean . Acum il aud. Cred ca a simtit ca am intrat pe net .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

multumesc
o sa cumpar humana sa-l am in casa de rezerva
poate o sa-i placa asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

bunza dimineata
sunt mamica unei fetite de aproape 3 luni (20.11) si am si eu o nelamurire, poate ma ajutati plsssss

va citesc cam in fiecare zi, dar din pacate nu postez din cauza timpului, fetita cea mare imi ocupa destul de mult timp, ca si cea mica de altfel si pe deasupra mai si lucrez unele chestii ptr serviciu.

am o maaaaaare nelamurire, poate fetele care hranesc bebei lor numai cu formula ma pot ajuta si carora le multumesc anticipat
cat ml de lapte praf mananca la o masa si cate mese au pe zi???

a mea manaca pana mai acum 3 sapt mixt, dar acum nu-mi mai accepta sanul decat noaptea cand are intre 2-4 mese, in rest pe zi mananca cam in jur de 100, max 130 si min 80, si sunt fff confuza ca nu stiu dc e bn
la medic nu am ajuns inca , saptamana viitoare de abia
soooooooooooo help, plssssssss

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+ Nur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Draga Melek, atata timp cat o hranesti la cerere, si ia in greutate, inseamna ca mananca destul. Comparatiile cu alti bebelusi sunt destul de nerelevante, ca fiecare are alt ritm de dezvoltare In plus daca papa noaptea de la san, n-ai de unde sa stii cat anume a mancat, deci tot luatul in greutate ramane criteriul de baz.

Producatorii de formula scriu pe cutie cam cat mananca un bebelus pe zi (adica atatea mese de atata lapte). In realitate majoritatea bebelusilor mananca mai putin la o masa, mai mult la alta, asa cum facem si noi cei mari.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by Kiva

buna dimineata
ce lapte praf folositi?
ceai bea cu biberonul
dar lapte praf nu

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

Eu folosesc Humana si desi am o fetita capricioasa se pare ca atunci cand e vorba de lapte nu are preferinte. Ii place in egala masura atat Humana cat si laptele de la mamica de aici vin si intaresc ideea ca Humana e cel mai apropiat de gustul laptelui matern. Si ca sa vezi cat de capricioasa e fata mea iti spun ca de la un san nu mananca nici in ruptul capului ziua, doar noaptea :)

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by esma_angel

bunza dimineata
sunt mamica unei fetite de aproape 3 luni (20.11) si am si eu o nelamurire, poate ma ajutati plsssss

va citesc cam in fiecare zi, dar din pacate nu postez din cauza timpului, fetita cea mare imi ocupa destul de mult timp, ca si cea mica de altfel si pe deasupra mai si lucrez unele chestii ptr serviciu.

am o maaaaaare nelamurire, poate fetele care hranesc bebei lor numai cu formula ma pot ajuta si carora le multumesc anticipat
cat ml de lapte praf mananca la o masa si cate mese au pe zi???

a mea manaca pana mai acum 3 sapt mixt, dar acum nu-mi mai accepta sanul decat noaptea cand are intre 2-4 mese, in rest pe zi mananca cam in jur de 100, max 130 si min 80, si sunt fff confuza ca nu stiu dc e bn
la medic nu am ajuns inca , saptamana viitoare de abia
soooooooooooo help, plssssssss

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+ Nur

Nu stiu sa-ti spun cat ar trebui sa manance la 3 luni. A mea la 2 luni mananca 80 ml si are 9 mese in 24 ore.
Altceva vreau sa-ti semnalez. De ce nu te mulgi sa-i dai ziua lapte matern? A mea de 3 saptamani refuza ziua sa pape la san in schimb noaptea mananca foarte bine. Eram disperata, nu stiam ce sa fac si atunci am cumparat o pompa de la AVENT. Am cumparat-o cu gandul sa verific cantitatea de lapte pentru ca nu intelegeam de ce urla fata cand o puneam la san. Lapte e din belsug asa ca ma mulg si ziua papa la biberon lapte de la mami.

Incerca si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Neata' mamaicilor!!!! Ce mai faceti?...Ce fac bebei vostri?Nu am mai scris ca am cam fost duse pe afara si cand eram in casa sotul monopoliza calculatorul asa ca eu nu am mai putut sa va scriu...Pupici la toate mamicile si toti bebeii
Si mamicilor ce idei aveti de Sf. Valentin????? Ce surprize le pregatiti sotilor?????Hai dati-va interesul ca e frumos sa fii mereu indragostit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

hmm, noi fiind mai batrani n-am prins febra cu sf. valentin... asa ca la noi va fi o zi obisnuita...

mami de Sophia

Mergi la inceput