Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by daia1202
pai stai bine ... la 3 luni juma ai dat 21, e super ok
si CARINA (29.11.2007)
poze
si fara sa fac nimik...
adevarul e ca tot ce am dat jos ma dat in primele 2 luni, iar de at de abia mai dau cate 1 kg jos.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
dc as putea/vrea sa tin o dieta/regim sunt sigura ca in maxim 2 sapt le-as da jos....dar sa renunt eu la atatea bunatati???
oricum cand o sa inceapa iasmi sa mearga sunt sigura ca voi slabi si fara sa vreau...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
Roxxy80 spune:
Eu am mai trecut printr-o cura de slabire asemanatoare acum 4 ani cand, dupa ce m-am lasat de fumat (fumam 1-2 pachete pe zi de tigari), m-am ingrasat 8 kg (pt ca incepusem sa mananc non-stop). Am tinut cura disociata timp de 3 saptamani si am slabit 10 kg de ma intreba lumea daca sunt bolnava. Insa am tinut-o exact ca la carte si nu am mancat nici dupa ora 6 absolut nimic (plus 3 litri de apa pe zi).
Acum mi-e ciuda ca nu ma incap hainele de dinainte de sarcina si ma imbrac de zici ca sunt de capatat pt ca nu-mi vine sa-mi cumpar haine marimea 40-42. In plus vreau sa arat super la botez. Sper sa am aceeasi ambitie ca acum 4 ani. E destul de greu!
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Deci ai vazut si tu documentarul? Nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva pe lumea asta. este pur si simplu incredibil.
quote:
Originally posted by daia1202
roxxy exact asa am patit si eu , pe cine intalneam ii povesteam documentarul
si CARINA (29.11.2007)
poze
Amy26 spune:
SHERRY,ARALIA...frumusele foc bebelinele voastre!
referitor la kg in plus,eu reusisem sa renunt la paine si dulciuri dar de 2zile am revenit in forta.
ma tot uit la hainele din dulap si nu imi vine sa
cred ca am incaput candva in ele
mai am 7kg de dat jos si nush dc o sa reusec prea curand sa
scap de ele.
bb_yasmi spune:
bravo roxxy!! eu te sustin!!
eu incap in toate hainele dinainte de sarcina!! ce fericire a fost cand am putut lua blugii!!!
ank ne vedem maine la inot!!!
va pup
noapte buna!!
bb_yasmi spune:
ma duc sa pap o placinta cu visine ca mi s-a facut pofta intre timp.... apoi la nani!!
pupici multi!!!
Roxxy80 spune:
Multumesc pentru sustinere .
Somnic pufos!
quote:
Originally posted by bb_yasmi
bravo roxxy!! eu te sustin!!
eu incap in toate hainele dinainte de sarcina!! ce fericire a fost cand am putut lua blugii!!!
ank ne vedem maine la inot!!!
va pup
noapte buna!!
Ank83 spune:
eu am ajuns la 60 in sfarsit... mai trebuie sa slabesc vreo 4 kg sa arat cum vreau eu ..la 55 sau 56 e perfect ...daca am mai putine arat ca o scandura ...cred ca am oasele mai grele.
Am tinut si eu cura si am dat jos 5 kg ...dar nu am mai continuat ca deja rochia de mireasa statea aiurea si am si schimbat-o odata ca imi era larga
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito