M-am hotarat.........adoptie(45)
Raspunsuri - Pagina 6
vicar spune:
Poate ai dreptate,claudia a ,sincer nici eu nu mai stiu ce sa cred,sint cam debusolata,stiu ce vreau dar nu stiu cum sa fac
diciu spune:
Cons...acum a reusit sa vad tot filmuletul tau
Ai un baiat mare si f frumos, fin si dragut si seamana cu tine...Sa va traiasca!!!
Felicitari!!!
claudia72...am mai primit pm-uri...dar daca totusi nu poti asa, incearca pe buiutamosuleac@yahoo.com
www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete-Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
donna79 spune:
pentru fetele dragi!
Cons, toata dragostea pentru tine si puiul tau ( care e un inger... nu-i de mirare ca l-a topit pe sotul tau, bine ca nu l-a rapit chiar atunci la prima vedere in loc sa mai astepte 40 zile!). Mi-ai dat sperante. Eu stiu cat de mult isi doreste sotul meu un copil natural, sper ca o sa i-l pot da, dar vreau sa avem si unul adoptat.
Vicar ... este un lucru bine stiut ca barbatii se maturizeaza emotional undeva, spre 70 de ani! Nu stiu ce sa-ti zic...sa ai rabdare, probabil ca aveti o istorie impreuna...si nu e bine sa arunci ani din viata la gunoi incercand sa raspunzi cu aceeasi moneda... Oricum, un catel sigur nu ti-ar schimba perspectiva...eu am 2, dar tot vreau copii.
Ma gandeam odata, asa...prin absurd, daca sotul meu ar decide ca nu mai vrea sa fim impreuna cred ca l-as ruga sa ramana casatorit cu mine pana am adopta un copilas si apoi l-as lasa sa plece... Ma rog, asta e o idee pasnica, probabil ca i-as darama casa in cap in realitate. Sper sa nu aflu.
Pupici.
Donna
vicar spune:
Da DONNA,ai dreptate in ceea ce priveste istoria( ne cunoastem de 18 ani,am fost amici de gasca si ne-am casatorit in urma cu 2 ani) si il cunosc zic eu foarte bine,asta fiind un motiv in plus sa sper ca-l voi convinge pina la urma,iar daca D-zeu ne va da dupa si un bebelus al nostru cu atit mai bine pt familia mea.
In ceea ce priveste cateii si eu am avut pina acum 4 ani un catel(dog german) pe care l-am iubit ca pe un adevarat membru al familiei si cin a fost bolnav nici o sec. nu m-am gindit sa-l abandonez,asa ca in ceea ce priveste un copil iti dai seama ca nici nu poate sa se puna problema sa ma gindesc vreo sec. ca nu face parte integranta din mine(al meu sau adoptat).
nicoll75 spune:
Vicar,santeti intr-o situatie delicata,dar cu iubire,intelegere si rabdare va trece si asta.La noi sotul a fost cel care a deschis subiectul adoptiei si m-a incurajat foarte mult.Cu toate ca el nu poate adopta ma sustine si ma incurajeaza.
In privinta soacrei,chiar daca e bolnava si aveti grija de ea nu lasati la o parte problemele voastre care trebuiesc rezolvate.Eu am trecut prin situatii asemanatoare si am pierdut cativa ani din viata mea fara sa fac nimic pentru mine.
Cred ca vei reusi sa-l convingi pe sotul tau si mai cred ca orice om isi doreste un copil,altfel degeaba traim.
vicar spune:
Stiu nicoll 75,am simtit-o pe pielea mea.
Sincer am obosit sa am grija de altii si sa constat ca mereu ma pun pe locul 2.
Am mare sadisfactie cind ii vad pe cei mici si chiar simt ca avem o relatie speciala,dar parca as vrea si eu sa am puiul meu.
Cel mai tare ma inspaiminta virsta mea,mereu imi spun in minte ca am 38 ani si sa fac cumva sa-mi aduc si eu viata mea inaintea tuturor.
Cind am hotarit sa ma apuc,hop,vine soacramea sa-mi reteze aripile.
Am mai trecut si eu printr-o problema asemanatoare cu bunica,dar atunci nu aveam obligatii,pe cind acum am si obligatii si probleme si constat ca trebuie sa ma mai "bat" si cu sotul meu sa-i destup capul.
Sincer sint foarte obosita,daca asi avea actele de adoptie facute m-as duce acum cu copilul acasa.
nicoll75 spune:
Vicar,viata ta si familia ta este mai presus de orice.In primul rand convingel pe sotul tau si apoi luptati pentru ceea ce va doriti voi,nu altii.Se simte ca esti obosita,asa am fost si eu pana nu demult dar am invatat sa ma uit si la mine.
Oricum ar fi bine sa rezolvi anumite probleme pana sa adopti,copilul nu este o iesire ci o completare.
vicar spune:
Am invatat multe in viata nicoll 75 ,dar sa ma uit si la mine cred ca trebuie sa iau cursuri intensive,recunosc .
Voi incerca sa mai vorbesc,nu stiu,Simbata mergem la un botez ,iar acolo vin prietenii lui cu tot cu neveste si mai vad ce idei de abordare/ rezolvare primesc,oricum iti multumesc sincer pt ce mi-ai oferit si te tin la curent
nicoll75 spune:
Cu cat trec anii devenim putin mai intelepti.Eu aveam posibilitatea se devin mamica cu mult timp in urma dar nu am deschis ochii cand trebuia.Nici acum nu e tarziu dar se putea si mai bine.Viata e prea scurta ca sa o irosim.Ma rog sa ai puterea sa iti convingi sotul.Astept vesti
vicar spune:
Multumesc inca odata.
Sper sa reusesc mai repede.
Sigur te anunt.
Am omis sa te intreb de tine cite ceva,in ce stadiu de adoptie te afli si cum te descurci?