Tunisia pe cont propriu?
Buna,
A fost cineva in Tunisia pe cont propriu?
Sau stie cineva vre-o companie aeriana cu low cost pt tunisia?
Raspunsuri
Candy spune:
Nu e de mers in Tunisia pe cont propriu. Sunt zboruri spre Tunis, dar probabil ca doar costul zborului ar fi cat costul unui sejur printr-o agentie.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Criss75 spune:
Cel mai bine e sa mergi printr-o agentie, intra pe situl Kartago, Tunisiana sau Best Reisen (acesta din urma pare a fi cea mai proasta alegere deci nu te sfatuiesc) si vezi preturile.
Eu am fost prin Kartago, la un hotel de 3 stele, pret bun si conditii foarte bune. Singurul regret este ca nu am fost in Sahara, dar am fost cu copil de 3 ani, deci nu se punea problema excursiei in Sahara.
Criss si Alex (11.05.2003)
rocado spune:
Va multumesc,eu am cautat sa nu merg prin agentiile romanesti, deoarece anul trecut, am zis sa mergem si noi organizat, cu cazre prin agentiile noastre si bineinteles am avut surpriza, camerele ereau murdare, hotelul plin de rusi si englezi betivi. Nu mergeti la Pineta in marmaris , k o sa regretati concediul.
Noi am rezolvat pana la urma, dar cu presiuni la agentie.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by rocado
Va multumesc,eu am cautat sa nu merg prin agentiile romanesti, deoarece anul trecut, am zis sa mergem si noi organizat, cu cazre prin agentiile noastre si bineinteles am avut surpriza, camerele ereau murdare, hotelul plin de rusi si englezi betivi. Nu mergeti la Pineta in marmaris , k o sa regretati concediul.
Noi am rezolvat pana la urma, dar cu presiuni la agentie.
Si in Tunisia e plin de rusi. Eu am fost la finele sezonului, de fapt extrasezon, in septembrie, si nu mai era atat de aglomerat, insa oricum erau rusi destui in hotel. Dar asta n-ar trebui sa deranjeze, pana la urma te duci acolo sa vezi Tunisia, sa cunosti o lume si o cultura noua.
Am fost prin mai multe hoteluri, si nici unul nu era murdar, dimpotriva. Cum spuneam, am fost la un hotel de 3 stele, dar totul era foarte curat, personalul extrem de amabil, zilnic se facea curatenie, deci nimic de reprosat.
rocado spune:
criss
sa nu ma intelegeti gresit,nu am nimic cu nimeni, dar crede-ma dupa 2 zile de mers pe drum, cand am ajuns la Pineta, all inclusive, si aia ereau rupti de beti, de nu aveai unde sa te asezi in holul hotelului, k dormeau pe fotolii si pe canapele , poate vei intelege d c anume vreau sa numai am aceleasi experiente.
mariana_1976 spune:
Low cost pina in Tunisia nu am vazut,in schimb pina la Marrakech/Maroc ar fi Ryanair.
Cu toate astea daca plecati din Romania,iesiti mai scump decit daca ati cumpara tot sejurul.Aici sunt in permanenta oferte f.ieftine. Daca gasiti un low cost din Romania pina in Italia sau Germania,poate de acolo Tunisia ar fi si mai ieftin cu rezervare prealabila prin internet?
Te-ai uitat si www.lastminute.de" target="_blank">aici?
Ca sa gasiti un pret bun,ar trebui sa fiti disponibili sa va deplasati in orice sezon,in principiu...
De turisti rusi am dat peste tot,chiar peste ocean si in tarile asiatice,asa ca in Africa de nord,unde este si mai ieftin,sigur ca e cam plin de ei...(pe noi mereu ne intrebau vinzatorii din bazar daca suntem cumva rusi)
Mariana 19+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Criss75 spune:
quote:
criss
sa nu ma intelegeti gresit,nu am nimic cu nimeni, dar crede-ma dupa 2 zile de mers pe drum, cand am ajuns la Pineta, all inclusive, si aia ereau rupti de beti, de nu aveai unde sa te asezi in holul hotelului, k dormeau pe fotolii si pe canapele , poate vei intelege d c anume vreau sa numai am aceleasi experiente.
Te inteleg. Imi pare rau, eu nu am avut astfel de experiente.
Poate si pentru faptul ca am fost in extrasezon.
dulcetica spune:
Cred ca era un hotel cu all inclusive, ca altfel n-ar bea in prostie.Desi eu am fost la all inclusive si persoanele bete erau totusi putine.Cred ca e de vina si caldura ucigatoare, ca daca bei o bere intri in coma alcoolica.
Oricum nimic nu-ti garanteaza ca pe cont propriu la hotelurile in care vei sta nu vor fi betivi.Categotic ajungi cu mult mai scump.Eu am fost de revelion cind fiind cererea mai mare pretul a fost maricel,dar in extrasezon au niste preturi exagerat de mici,o adevarata afacere sa mergi acolo.
Criss75 spune:
quote:
ne-am hotarat sa cautam o oferta last minute.
sa vedem ce gasim!
In ce perioada vrei sa mergi?
Si eu intentionez sa merg anul acesta, in mai sau octombrie, inca nu stiu exact. In iulie , august e foarte cald si foarte multi turisti. Cum spuneam, eu am fost in 2006, din 30 aug - 6 sept. si a fost o vacanta de vis. Insa in acest an e Ramadan in luna septembrie, si nu e tocmai perioada indicata pentru vacanta.