Tunisia pe cont propriu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Si noi la fel, mai sau octombrie. In mai, avem o invitatie la un prieten in Paris, dar nu stiu daca vom ajunge la Paris, pentru ca , cred ca, la Paris va fi mai scump decat o excursie in extrasezon in Tunisia.

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by rocado

ne-am hotarat sa cautam o oferta last minute.
sa vedem ce gasim!

In ce perioada vrei sa mergi?
Si eu intentionez sa merg anul acesta, in mai sau octombrie, inca nu stiu exact. In iulie , august e foarte cald si foarte multi turisti. Cum spuneam, eu am fost in 2006, din 30 aug - 6 sept. si a fost o vacanta de vis. Insa in acest an e Ramadan in luna septembrie, si nu e tocmai perioada indicata pentru vacanta.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:

Si noi la fel, mai sau octombrie. In mai, avem o invitatie la un prieten in Paris, dar nu stiu daca vom ajunge la Paris, pentru ca , cred ca, la Paris va fi mai scump decat o excursie in extrasezon in Tunisia.

quote:
Originally posted by Criss75

quote:

ne-am hotarat sa cautam o oferta last minute.
sa vedem ce gasim!

In ce perioada vrei sa mergi?
Si eu intentionez sa merg anul acesta, in mai sau octombrie, inca nu stiu exact. In iulie , august e foarte cald si foarte multi turisti. Cum spuneam, eu am fost in 2006, din 30 aug - 6 sept. si a fost o vacanta de vis. Insa in acest an e Ramadan in luna septembrie, si nu e tocmai perioada indicata pentru vacanta.

Super!!! La Paris n-am fost, dar de Tunisia m-am indragostit iremediabil .

Mergi la inceput