Mamici de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

A,si La Multi Ani Chinabulina, sa ai sarcina cat mai usoara, nastere la fel si aniversare plina de fericire si sanatate ! pupici !

Eu azi am intrat in saptamana 30 ! Luna a-8-a... sper sa fie fara probleme....

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

HOTĂRÂRE
pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgentă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice

Copiii cu vârsta sub 12 ani sau cu înăltimea sub 150 cm trebuie să poarte centuri de sigurantă adaptate greutătii si dimensiunilor lor, iar cei cu vârsta sub 3 ani se transportă numai în dispozitive de retinere omologate.

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi hihihi mi-am dat de gandit, ca asa ne-am pricopsit si cu laptopu'. Poate il comandam, cumparam si ea ni-l trimite prin socrii nostri care se reintorc de la ea prin iunie.

Getutza, chiar ma intrebam pe unde esti. Daria, sper sa mai intre dupa ce trece tristetea.

Lori 24+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Chinabulina la multi ani multa sanatate, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Esti nascuta in aceeasi zi si acelasi an cu sotul meu! El a fost cam grabit, e nascut la 7 luni, soacra-mea e nascuta pe 10 februarie si isi facea ziua, pe 10 a stat cam mult la bucatarie si a trebaluit si numai bine a doua zi a nascut, cica era cat o lingura de lemn! Acuma ma alinta si imi zice ca pentru mine a iesit asa repede(ca eu sunt mai mare cu 6 luni), nu mai avea rabdare, voia sa ma cunoasca

In legatura cu scaunul de masina, si aici e obligatoriu, ba am inteles ca atunci cand iesi din spital vine dupa tine la masina si verifica daca e OK instalat, daca nu, nu te lasa sa pleci cu bebe pana nu iei scaunul adecvat. Si noi am inceput sa ne uitam, insa nu prea avem idee, am notat frumos tot ce ati spus voi, mamicile cu experienta si sper sa luam ceva de calitate. Am inteles ca suspensiile sunt tare importante, pentru ca sa nu simta bebe toate denivelarile. Si la noi sunt drumuri destul de stricate. Deocamdata ne-am uitat pe net si ne-a placut asta : www.chiccousa.com/product.php?productid=204&cat=18&page=1" target="_blank">Carucior Chicco dar trebuie sa-l si incercam, sa-l pipam, sa nu fie prea greu de manevrat.

Fetelor cu experienta sau fara, va rog sa imi dati si mie cateva sfaturi in legatura cu medicamente naturiste/siropuri/ceaiuri necesare in primul an de viata, ceea ce considerati voi ca nu se poate fara, sa ii spun mamei sa imi aduca din Romania. Ca eu nu am nici cea mai vaga idee. Ma gandesc la fetele deja mamici, ce ati folosit voi cu succes pentru colici sau alte probleme. Ca v-am povestit despre doctorii de aici, pana ajungi la ei si pana iti mai dau si tratamentul corect poti muri de 100 de ori. Acuma la medicamente puternice nu ma bag sa ii dau fara sfatul medicului, insa cele naturiste ma gandesc ca nu sunt chiar periculoase. Multumesc mult !

Doloress 21+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor…

Imi pare rau ca nu o sa va pot raspunde asa cum o faceam de obicei…personalizat sis a va bag pe toate in seama , asa cum imi place mie…
Din paceta trec intr-o perioada foarte dificila la servici, in care trebuie sa lupt sa dovedesc ca pe langa ca sunt nevinovata si ca sunt o victima.
Ca sa intlegeti despre ce spun.
Nu stiu cate va mai aduceti aminte ca ma plangeam deun coleg care imi face probleme la servici…ei bine intre timp problemele s-au agravat.
Martea trecuta a aparut o problema in laborator si discutam cu un coleg despre ce ar putea sa fie...asta a aflat si a luat foc:a inceput sa urle ca apucatul la mine, sa ma injure si sa ma balacareasca in public...m-am simtit ca ultimul om si niciodata nu am fost mai umilita ca atunci ...cel putin credeam ca va fi ultima oara(asta e cel putin ce credeam )
Iar eu nu am mai suportat si am plecat de acolo aproape plangand…Oricum in noaptea respectiva am plans si m-am stresat incredibil din cauza idiotului (saracu’ bebica si el a suferit, ca nici el nu a dormit toata noaptea)
Atunci am decis ca e timpul sa ii zic sefului despre atitudinea lui..problema e ca el era in vacantza si trebuia sa astept pana azi sa ii spun.
In fine, miercuri descreieratul nu a fost acolo , asa ca mi-am putut face lucrurile in liniste.
In schimb, a venit joi dimineatza la mine cu acelasi tupeu de borfas la mine ca sa incepem sa facem experimente impreuna (asa se stabilise cu ceva timp...cand inca mai discutam), ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, el nu a facut nimic...intelegeti voi...
Eu i-am explicat foarte frumos ca nu am ce sa vorbesc cu el...Atunci el a explodat..Am ramas uimita cata ura si cata furie poate sa existe intr-un singur om... A inceput sa urle intr-un hal si sa tranteasca lucrurile prin birou la mine de am crezut ca acum o sa dea si in mine (mentionez eram SINGURA in birou!!!). Sincer m-am speriat asa de tare ca efectiv am inceput sa tremur de frica...Totusi am avut prezentza de spirit si am deschis usa biroului si am iesit afara. Si i-am zis din prag ca daca tot ii place sa faca scene in public macar sa o faca si cu martori oculari...
A ramas socat ca am facut asa ceva. S-a oprit imediat din urlat si a inceput sa zambeasca acid catre mine zicandu-mi : care va sa zica asa vrei sa jucam, nu? A iesit din birou ca o furtuna, si de pe hol ma tot amenintza....
Am ramas socata de cat de degradant poate o persoana sa fie si cat de abuziva...
In fine, in ziua respectiva am rugat cativa colegi de munca sa ma pazeasca...va inchipuiti cat de speriata am fost. Am lasat usa laboratorului larg deschisa, ca daca vine nebunul macar sa am pe unde fugi.
Eu fata finutza i-am scris sefului ca vreau sa discut despre Jan...colegul., si ca daca ma poate primi ca sa putem vb.
Tipul a venit de dimineata la prof si s-a postat primul in usa si evident s-a dus si s-a plans el de atitudinea mea grava de la servici.
Eu m-am dus dupa...i-am zis profului ...si nu mi-a venit sa cred ce mi-au auzit urechile...
Se pare ca toata chestia e din vina mea...eu nu stiu sa imi recunosc greselile si de aia el se enerveaza si tipa la mine...Sau mai bine zis isi exprima parerile mai „tare”.
Eu tot am incercat sa ii explic ca nu cer cine stie ce ...vreau sa mi se vb pe un ton normal, fara injurii, fara sa mi se puna in carca din start tot ce merge prost in proiect. Si mi s-a sugerat ca eu sa imi imping limitele mai sus ca deh, bietul baiat nu stie sa se exprime altfel decat asa: urland, tipand si comandand.
Am stat o ora la el in birou incercand sa ii explic ca ceea ce face dl. Jan nu e corect fatza de mine ca persoana si s-a rastalmacit toata povestea astfel incat sa mi se arate ca eu am gresit si ca din cauza ca eu l-am provocat el a devenit agresiv!!!!
Ca sa vezi...mergi sa iti faci dreptate si primesti „sugestii” sa iti revizuiesti atitudinea...
Eu i-am zis ca daca el, Jan face primul pas catre mine si vine sa isi ceara scuze si discuta despre chestia asta...atunci eu sunt in stare sa incerc sa fac un compromis...altfel, nu!
Sa admitem ca eu as fi gresit cu ceva in experimente,sa zicem... E oare normal ca o persoana sa vina si sa te faca de kko in fatza altor persoane? Sa urle la tine?
Apoi aceeasi persoana vine si se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si se asteapta de la tine sa te comporti la fel... Tu ii spui clar ca nu ai ce discuta cu el ...si tot el se ofenseaza!!! Apoi incepe si face un circ si mai mare decat a facut pana atunci si eu il invit afara...
Cu ce am gresit eu in atitudinea mea? Voi ce parere aveti?

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Getutza- bine ai revenit! Ne bucuram sa auzim vesti de la tine!
Doloress - La multi ani sotului! Frumos ai povestit si clar sotul tau are simtul umorului. Uite insa cum a trecut timpul , si dintr-un pui de om ... vine un bebic .. hihih
fecian - ce om! Normal ca ai dreptate, nimeni si cu atat mai putin o gravida nu merita un astfel de tratament. Din pacate, cred, ca in aproape toate colectivitatile exista un Dl Jan. Sunt oameni cu probleme , sincer cred ca au undeva o piulita lipsa.
Iti doresc putere si sunt sigura ca timpul va demonstra ca nu el este cel in masura sa se planga. Chiar daca ai gresit, cu toti gresim , nu inseamna ca e cazul sa fii pusa la zid. Imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva.
Sper sa se lamureasca treaba si pana una alta poate ar fi mai bine sa-l eviti, daca se poate. Cel putin sa nu te mai enervezi.
Ori ai putea sa incerci o confruntare directa cu el in fata sefului. Eventual sa-si dea arama pe fata .
pt tine , imi dau seama prin ce treci!Un adevarat infern!

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne fereste, Felicia! M-au apucat nervii instant doar ca am citit ce ne-ai zis, dar sa mai fi si trait asa ceva!
Mi se pare de neacceptat o discutie pe termenii astia cu trantit si injurat, as fi iesit eu din laborator ori il dadeam pe el afara, una din doua. In afara de faptul ca esti femeie, si gravida pe deasupra, asa ceva nu se face nici macar cu un coleg barbat. Bine ca macar in ultima instanta ai deschis usa la laborator.
Chiar daca greseai si tot nu avea dreptul sa te insulte si sa te umileasca asa! N-avea decat sa-ti faca raport la sef, sau care sunt procedurile acolo, dar nu asa. Ca doar nu esti negru pe plantatie sa dea cu biciul in tine! Si nici nu te-a castigat la bile pe maidan!

Ca sa nu zic ca nici seful nu e departe daca tot pe tine te scoate de vina. A avut loc si o discutie in trei cu tine, istericul si seful?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Fecian, bineinteles ca suntem alaturi de tine ! In primul rand ca domnul respectiv nu are cei 6 ani de acasa si nu stie cum sa se comporte cu o doamna, si cu atat mai mult cu cat esti insarcinata si ai o scuza pentru orice greseli faci la o adica, ceea ce nu s poate spune despre el cand se comporta in felul asta. Da, se poate sa fi gresit, sau nu, dar el nu are nici un drept sa se comporte asa cu tine, si mai ales in public , parerea mea e ca doar el a parut ridicol in fata altor oameni, daca ai gresit ceva trebuia sa iti spuna in particular, sa incerce sa afle de ce ai gresit si apoi sa te judece, e clar dupa mine ca tipul are probleme personale si are ceva si cu tine... mai se comporta cu altcineva din firma asa ? e doar tare frustrat saracutul, trebuie sal intelegi, si doar tu esti de vina, tu esti insarcinata si tu gresesti, el nu greseste cu nimic saracutul. Nu suport genul asta de oameni, si lasal incolo, nu te mai stresa pt el ca nu merita, stiu ca e greu mai ales cand lasa impresia peste tot ca tu esti de fapt cea vinovata. Sfatul meu, NU MERITA !

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by fecian

Buna fetelor…

Imi pare rau ca nu o sa va pot raspunde asa cum o faceam de obicei…personalizat sis a va bag pe toate in seama , asa cum imi place mie…
Din paceta trec intr-o perioada foarte dificila la servici, in care trebuie sa lupt sa dovedesc ca pe langa ca sunt nevinovata si ca sunt o victima.
Ca sa intlegeti despre ce spun.
Nu stiu cate va mai aduceti aminte ca ma plangeam deun coleg care imi face probleme la servici…ei bine intre timp problemele s-au agravat.
Martea trecuta a aparut o problema in laborator si discutam cu un coleg despre ce ar putea sa fie...asta a aflat si a luat foc:a inceput sa urle ca apucatul la mine, sa ma injure si sa ma balacareasca in public...m-am simtit ca ultimul om si niciodata nu am fost mai umilita ca atunci ...cel putin credeam ca va fi ultima oara(asta e cel putin ce credeam )
Iar eu nu am mai suportat si am plecat de acolo aproape plangand…Oricum in noaptea respectiva am plans si m-am stresat incredibil din cauza idiotului (saracu’ bebica si el a suferit, ca nici el nu a dormit toata noaptea)
Atunci am decis ca e timpul sa ii zic sefului despre atitudinea lui..problema e ca el era in vacantza si trebuia sa astept pana azi sa ii spun.
In fine, miercuri descreieratul nu a fost acolo , asa ca mi-am putut face lucrurile in liniste.
In schimb, a venit joi dimineatza la mine cu acelasi tupeu de borfas la mine ca sa incepem sa facem experimente impreuna (asa se stabilise cu ceva timp...cand inca mai discutam), ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, el nu a facut nimic...intelegeti voi...
Eu i-am explicat foarte frumos ca nu am ce sa vorbesc cu el...Atunci el a explodat..Am ramas uimita cata ura si cata furie poate sa existe intr-un singur om... A inceput sa urle intr-un hal si sa tranteasca lucrurile prin birou la mine de am crezut ca acum o sa dea si in mine (mentionez eram SINGURA in birou!!!). Sincer m-am speriat asa de tare ca efectiv am inceput sa tremur de frica...Totusi am avut prezentza de spirit si am deschis usa biroului si am iesit afara. Si i-am zis din prag ca daca tot ii place sa faca scene in public macar sa o faca si cu martori oculari...
A ramas socat ca am facut asa ceva. S-a oprit imediat din urlat si a inceput sa zambeasca acid catre mine zicandu-mi : care va sa zica asa vrei sa jucam, nu? A iesit din birou ca o furtuna, si de pe hol ma tot amenintza....
Am ramas socata de cat de degradant poate o persoana sa fie si cat de abuziva...
In fine, in ziua respectiva am rugat cativa colegi de munca sa ma pazeasca...va inchipuiti cat de speriata am fost. Am lasat usa laboratorului larg deschisa, ca daca vine nebunul macar sa am pe unde fugi.
Eu fata finutza i-am scris sefului ca vreau sa discut despre Jan...colegul., si ca daca ma poate primi ca sa putem vb.
Tipul a venit de dimineata la prof si s-a postat primul in usa si evident s-a dus si s-a plans el de atitudinea mea grava de la servici.
Eu m-am dus dupa...i-am zis profului ...si nu mi-a venit sa cred ce mi-au auzit urechile...
Se pare ca toata chestia e din vina mea...eu nu stiu sa imi recunosc greselile si de aia el se enerveaza si tipa la mine...Sau mai bine zis isi exprima parerile mai „tare”.
Eu tot am incercat sa ii explic ca nu cer cine stie ce ...vreau sa mi se vb pe un ton normal, fara injurii, fara sa mi se puna in carca din start tot ce merge prost in proiect. Si mi s-a sugerat ca eu sa imi imping limitele mai sus ca deh, bietul baiat nu stie sa se exprime altfel decat asa: urland, tipand si comandand.
Am stat o ora la el in birou incercand sa ii explic ca ceea ce face dl. Jan nu e corect fatza de mine ca persoana si s-a rastalmacit toata povestea astfel incat sa mi se arate ca eu am gresit si ca din cauza ca eu l-am provocat el a devenit agresiv!!!!
Ca sa vezi...mergi sa iti faci dreptate si primesti „sugestii” sa iti revizuiesti atitudinea...
Eu i-am zis ca daca el, Jan face primul pas catre mine si vine sa isi ceara scuze si discuta despre chestia asta...atunci eu sunt in stare sa incerc sa fac un compromis...altfel, nu!
Sa admitem ca eu as fi gresit cu ceva in experimente,sa zicem... E oare normal ca o persoana sa vina si sa te faca de kko in fatza altor persoane? Sa urle la tine?
Apoi aceeasi persoana vine si se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si se asteapta de la tine sa te comporti la fel... Tu ii spui clar ca nu ai ce discuta cu el ...si tot el se ofenseaza!!! Apoi incepe si face un circ si mai mare decat a facut pana atunci si eu il invit afara...
Cu ce am gresit eu in atitudinea mea? Voi ce parere aveti?

Felicia 24+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

fecian, tipul are o problema. De tratat la psiholog. In fiecare comunitate vei gasi... pe unul care ori nu se integreaza, ori urla& plange& are mania persecutiei etc. Zic ca cu asha pers. e bine sa nua i contact prea des. Ocoleste pe cat posibil. Pt bb. Problemele lui nu i le poti rezolva.

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by buburuzii

HOTĂRÂRE
pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgentă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice

Copiii cu vârsta sub 12 ani sau cu înăltimea sub 150 cm trebuie să poarte centuri de sigurantă adaptate greutătii si dimensiunilor lor, iar cei cu vârsta sub 3 ani se transportă numai în dispozitive de retinere omologate.

Mihaela 21+

aha, asta e ordonantsa. Super ca ai gasit-o..io am si uiytat sa ma uit dupa ea :D

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput