Mamici de mai-iunie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
ancaurn spune:
aaa si era sa uit! MissParker iti tin pumnii la marele screening. In ceea ce priveste hemoroizii, te inteleg perfect, eu fiind predispusa de felul meu la asa ceva. Rezolv insa foarte simplu. Am tot timpul in baie unguent special pt asa ceva (hemorzon am eu, dar exista si altele)si de cate ori simt ca am fost usor constipata, ma spal si pun imediat, fara a mai astepta aparitia nenorocitului de hemoroid. Si nu mai am probleme. La nasterea Cezarei a fost sinistru, caci eram constipata de vre-o doua zile si cand mi-au facut clisma... iti dai seama. Nu am avut epiziotomie si nici nu m-am rupt, dar vai de funduletul meu! Am pus insa des supozitor si unguent cu hemorzon si in max doua zile am fost ca noua.
23+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
Lorich spune:
Buna fete dragi,
ALYSH, credeam ca doar eu mi-am simtit ochii in lacrimi dupa ce-am citit ce-a zis DANA, mai ales "pt ca stiu ce inseamna sa tii in brate acel ghem de viata, sa il simti cum suge la piept, sa ii vezi ochii senini uitandu-se la tine si incercand sa te recunoasca de undeva" ... Doamne, m-a facut praf. Eu si asa pish ochii cand vad si un bebel la TV, dar acum cand mi-am imaginat niste ochisori care o cauta pe mami...
Lori
24+
asteptand un bebe Robert
DanaH spune:
fetele, imi pare rau ca v-am facut sa aveti ochii in lacrimi. m-a lovit si pe mine un moment de melancolie si l-am impartasit cu voi. asta numai pt ca am realizat ca nu mai este mult si o sa tin in brate a doua minune a vietii mele.
si, da, ancaurn, pana atunci incerc sa savurez starea de acum, pt ca si la mine s-ar putea sa fie ultima sarcina (desi nu bag chiar mana in foc, noi ne-am mai dori unul, dar o sa vedem ce si cum). dar tot nu pot sa nu ma gandesc la momentele acelea.
pupici
dana
28+
Alysh spune:
ANUNT , MARE ANUNT: INTALNIRE MAMICI DE MAI IUNIE 2008- DUMINICA 24 FEBRUARIE, ORA 14, IN FATA RESTAURANTULUI RUBY TUESDAY DIN BD DECEBAL (ULTERIOR MERGEM LA CHINEZESC)
LISTA PARTICIPANTE
- ANDREAP
- DANA M
- LORICH
- INAIS
- LAURA
- CLEO
- ALEXUTZA
- BUBURUZU
- SIMONA
- GABITZAM
- LEO
- MSBB
- ALISH
Stiu ca unele dintre voi sunteti cu semnul ? , deci astept confirmarea. Apoi mai sunt o gramada de fete in grupul nostru care nu au spus daca vin sau nu. Pana maine astept raspunsuri, confirmari, infirmari ca sa putem finaliza lista. DE asemenea, imi cer scuze pt fetele care au confirmat si pe care le-am omis in lista; le rog mult sa ma mai atentioneze o data.
Pupici la toate si sper sa ne strangem cat mai multe!
Alina
28+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
chinabulina spune:
salutare,
in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea. m-au bucurat si cele intarziate, ca am simtit ca inca e ziua mea ![]()
acum sa-mi expun problema: de aseara bebe nu misca. de fapt a miscat azi fff putin si fff usor, sunt varza cu nervii. am sunat la cabinet si asistenta mi-a zis sa vin urgent, asa ca ma pregatesc sa merg la medic. tineti-mi pumnii, va rog, ca nu mai pot de grija 
aelita, absolut superba sofia, am uitat pentru moment de supararea mea 
va pup pe toate
26+5
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Lorich spune:
Chinabulina, Doamne ajuta sa fie bine! Tinem pumnii si asteptam sa ne spui ca totul e ok.
Lori
24+
asteptand un bebe Robert
Alysh spune:
Chinabulina, bafta multa, sa vii cu vesti bune, Doamne ajuta!
Lorich, ti-am raspuns pe PM.
Alina
28+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
]Chinabulina, papa ceva dulce dulce, miere/zahar/cioco, si intinde te putin, pana te duci la dr.
pup si asteptam vesti.
28+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Andree27 spune:
Chinabubulina te rog sa fii calma si sa stii ca noi suntem alaturi de tine!!!!!!!!!!!!Sa vii cu vesti bune!!!!!!!!!Te pupam
Andreea
24+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Andree27 spune:
Scuze ca te-am biotezat in loc de Chinabulina am scris Chinabubulina!!!!Scuze!
Andreea
24+ in asteptare de un ingeras:
Eric