Mamici de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Salutre burticute !

Am ramas fara net o perioada si acum a trebuit sa recuperez, din fericire de data asta nu asa de mult..

O intrebare care numi da pace si nu am mai auzit pe nimeni sa pateasca asa ceva... mie de catva timp, mie si jena sa spun, dar imi curge din san un lichid, oare e normal ? si acum in timp ce va citeam pe voi, am observat din nou dar de data asta mult mai mult, doua pete mari si deabea ce a curs ca inca e uda bluza... eu ma intreb, deja de peacuma ??? si asta se intampla de cca 2 luni... nu tot timpul, asa mai rar... ce ziceti ?

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Getutza stai linistita ca e absolut normal. E colostrul. Mie inca nu mi s-a intamplat de data asta, dar la sarcina anterioara am patit-o si eu si am avut lapte foarte repede si nu mi-au fost canalele infundate ca s-au desfundat de la colostru in timpul sarcinii. E foarte bine.

23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Salutre burticute !

Am ramas fara net o perioada si acum a trebuit sa recuperez, din fericire de data asta nu asa de mult..

O intrebare care numi da pace si nu am mai auzit pe nimeni sa pateasca asa ceva... mie de catva timp, mie si jena sa spun, dar imi curge din san un lichid, oare e normal ? si acum in timp ce va citeam pe voi, am observat din nou dar de data asta mult mai mult, doua pete mari si deabea ce a curs ca inca e uda bluza... eu ma intreb, deja de peacuma ??? si asta se intampla de cca 2 luni... nu tot timpul, asa mai rar... ce ziceti ?

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

e colostru. Si la mine-cam de la Craciun. Mai intai numai un san se umezea, apoi amandoi, de o sapt-2, niciunul. Sper ca voi avea lapte...doar v-am zis, sunt capra de la tsara.
Asha ca..e de bine.

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Getuta draguta, este foarte normal ce se intampla, se "coace" lapticul lui bebe acolo Nu la toate gravidele apare si nu in aceeasi cantitate, dar ce se intimpla e in limite. Cumpara-ti tamponele de sani.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

MsBB, cand mergi la medic? Sa ne zici si noua ce zice. Eu am tot scrutat netul in lung si in lat si am vz ca mai toata lumea are contractii.. Nu stiu cat sa ma sperii si cat sa ma linistesc. Ieri am avut vo 3 contractii doar spre seara, cand, sa zicem ca s-a acumulat oboseala, dar azi am luat-o de dimineatza... fir-ar ele de contractii..
Chhinabulina, de acum incepem toate cu temerea asta. Eu sper sa fie alarma falsa dar te asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti bune:d
Fetelor, era o fata care s-a casatorit si a disparut. Ylari parca. A mai scris ceva? Chiar asa gaura neagra sa fie casatoria?
Mia placut mult dulceatza de Sofia, dar cana a inceput sa scanceasca am inceput si eu sa . Cred ca sunt cu nervii la pamant, nu-mi explic. Of, de abia il astept si eu pe mormolocul meu mic si imi imaginez cum o sa plescaie laptic cu obrajorii aia grasi in timp ce se uita in ochii mei si , din cand in cand, mai lasa tzatzica din gurita ca sa scoata un chiot de veselie in timp ce se alinta in ochii lui mami si da dragalas din picioruse, mmmm, ce ziceti de fantezia mea?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

MsBB, cand mergi la medic? Sa ne zici si noua ce zice. Eu am tot scrutat netul in lung si in lat si am vz ca mai toata lumea are contractii.. Nu stiu cat sa ma sperii si cat sa ma linistesc. Ieri am avut vo 3 contractii doar spre seara, cand, sa zicem ca s-a acumulat oboseala, dar azi am luat-o de dimineatza... fir-ar ele de contractii..
Chhinabulina, de acum incepem toate cu temerea asta. Eu sper sa fie alarma falsa dar te asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti bune:d
Fetelor, era o fata care s-a casatorit si a disparut. Ylari parca. A mai scris ceva? Chiar asa gaura neagra sa fie casatoria?
Mia placut mult dulceatza de Sofia, dar cana a inceput sa scanceasca am inceput si eu sa . Cred ca sunt cu nervii la pamant, nu-mi explic. Of, de abia il astept si eu pe mormolocul meu mic si imi imaginez cum o sa plescaie laptic cu obrajorii aia grasi in timp ce se uita in ochii mei si , din cand in cand, mai lasa tzatzica din gurita ca sa scoata un chiot de veselie in timp ce se alinta in ochii lui mami si da dragalas din picioruse, mmmm, ce ziceti de fantezia mea?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

YLARI a disparut de 3 sapt. O fi de la cerfiticatu de casatorie? Atunci...eu nu ma mai marit!! ca va iubesc prea mult.

In alta oridine de idei, Elena se plangea de scurgeri vaginale. Si eu sunt fericita posesoare a unei candida, confirmata de analize. Dr insa mi-a zis ca 6 din 10 gravide fac, de la schimbarile hormonale. Daca ma jeneaza...mi-a dat un medicament, altfel el zice ca nu afecteaza sarcina si fatul. Oricum la nasterea naturala se curata copilul, ca e analiza curata sau nu.
Elena, tu esti cea cu cerclaj si la pat? atunci ...eu nu iti recomand sa faci de capul tau tratament. Mai bine duci boala asha. Sau cel mia bine, mai cere parerea unui dr!
Va pup fetelor, ma duc la examen!

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Silvia, sunt si momente din acestea Dar sa-ti fac eu alt scenariu, in care puiul cu privirea inocenta si un suras angelic, te musca de tzitzi de faci pipi pe tine Dar sa nu vin eu acum si sa stric pozele cu ingerasi. E o chestie amestecata, momente bune, momente mai grele, oboseala, dar si satisfactie, veselie dar si larimi, asta e viata de mamica. Oricum o sa va mirati cum de ati putut trai altfel pina atunci si cum de puteati sta fara bebe

Hai ca ma duc sa fac un capitol nou, ca va ubesc

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Mamici si burtici, ia poftiti la capitolul 37.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Chinabulina,stai linistita..nu e nimic!O s avezi...Uite,BBlusa mea a miscat doar 1 data de aseara,acum 5 min cand m-am asezat mai 'relax' si am mangaiat burta pana a dat un sut slabut..chiar ii spuneam dt.ca atunci cand iese daca e la fel de cuminte,m-am scos!Bafta multa
Getutza,ti-au raspuns fetele..eu nu am avut nici la prima sarcina,nici acum,dar am azuit ca se intampla.
Dana...ce frumos ai descris tu..

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

Salutare, fetelor

Sa stiti ca sunt alaturi de voi, chiar daca nu am mai scris de ceva timp. Sanatate multa si sarcina usoara tuturor.
Vad ca discutati de colostru. Si eu am aceeasi problema + una mult mai mare.
Ce ma fac daca il papa taticul pe tot inainte de nastere? Stiu, e o intrebare stupida, dar al meu nu se poate abtine. Zice ca e tare bun si dulce...
Stau un pic cu teama ca s-ar putea sa afecteze cantitatea de colostru de care are nevoie bebe la nastere, dar nu il pot face sa inteleaga.

Merci mult,
Mihaela 22+

Mergi la inceput