Mamici de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

buna dimineata!

Aelita suuuuuuuper dulce Sofia! Sa-i dai un de la mine!

Mi-am inceput ziua cam incruntata, dar dupa ce am vazut filmuletzele mi s-a descretit fruntea! Incredibil ce efect terapeutic au copiii

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Pupam si noi fetele

Azi nu pot sta mult, am dormit groaznic, cu dureri de solduri ascutite de m-am tot frichinit la 10 minute de pe o parte pe alta fara sa reusesc sa dorm ca lumea... iar in plus ma ucid hemoroizii de ieri, nu mai pot nici sa stau jos pe scaun ca lumea :-((

aelita, bestiale filmuletele, am ras cu lacrimi!! Sa-ti traiasca Sofia cea nazdravana!!

Fetele cu intalnirea la nivel inalt GER-NL-BE, voi fixati ceva care sa va convina voua, celor cu burticile mai avansate, ca reusesc si eu sa vin cumva.

Apropo de burtici, si a mea imi pare imensa, ma intreb ce-o sa ma fac inca 3 luni si jumatate... dar ma consolez ca exista pusee de crestere pe la a 20-a si pe la a 30-a saptamana, iar in rest creste pe nesimtite, cel putin asa e la mine... Sper sa nu se faca pana la urma cat un pepene!

Eu ma menajez cat pot, ies zilnic 45' la plimbare, mai golesc masina de spalat vase, mai bag un rand de rufe (nimic greu), azi o sa incerc sa fac putina ordine, iar la ora 16 ma duc la doctorul ala privat ca sa refac screening-ul cel mare.

Va povestesc diseara ce si cum. O zi frumoasa la toata lumea!!

Eu de Sf. Valentin primesc flori si praline si evident multa iubire si tandrete, ca de altceva nici nu am nevoie.

Felicia 21+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Alsdaesme, MissParker, si mie imi este indiferent unde ne intalnim. si eu tot cu masina vin, cu sotul. si numai ce am verificat si toate cele trei locatii sunt la 220-230 km de delft. asa ca indiferent ce alegeti voi, daca nu este prea tarziu pt mine, vin.Singura dorinta este sa nu stabiliti intalnirea pe 15 martie, pt ca atunci este ziua lui Alexandru si, evident, o sa avem o mica petrecere cu copilasi. Celelalte weekend-uri, depind numai de sot, dar sper sa fie liber.

aelita, ce dulcica este Sofia!!!! cum s-a chinuit ea sa intre acolo....

simonacip, onyx, si mie mi se pare ca am burta mult mai mare decat la prima sarcina la acelasi timp. probabil ca muschii nostri sunt mai lasati, mai elastici, desi intre sarcini am avut abdomenul la fel ca inainte de prima sarcina. paote si de aceea simt burta ceva mai jos decat imi aduc eu aminte ca ar trebui sa fie.

Silvia, Alysh, si eu zic ca nu mai fac treaba. si chiar nu mai fac asa cum faceam inainte. dar nu pot sa stau cu casa gramada. evidetn ca ma ajuta si sotul, dar in weekend. oricum, el este responsabil cu aspiratorul, mopul. numai ca in fiecare zi trebuie sa strang dupa aelxandru, trebuie sa mancam ceva, trebuie sa intind niste rufe si sa le strang pe cele uscate (ca de calcat...hehehe.... eu care calcam pana si prosoapele, chilotii.... acum calc numai strictul necesar, mai exact camasile sotului si cam atat).
ba uite ca weekend-ula sta dam si petrecere de casa noua. si de unde intial am zis ca o sa comandam mancare la un restaurant, ieri m-am gandit eu mai bine si parca nu ma lasa inima, asa ca am executat rapid o prajitura, azi infasor vreo suta de sarmale, si maiv ad eu ce fac pana sambata. daca nu pot .... ce sa fac? mai ales ca toata lumea se asteapta sa se manance bine la petrecerile nostre, asa cum s-au obisnuit, cum pot eu sa las stacheta...
dar promit sa fie ultima petrecere. bine, o sa mai fie ceva si de ziua lui alexandru, dar putin mai restrans. sau cel putin asa zic acum.

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

Si eu m-am delectat cu filmuletzele Aelitei - o papusa Sofia - sa-ti traiasca!

Aseara am luat carutul, tare sunt multumita! Nu va zic ca Stefan a cerut sa fie instalat in el (carutul e inalt, Stefan nu se poate urca in el ca in carucioarele normale) si nu mai vroia sa-l dam jos!! prevad ca o sa avem mari probleme cind va aparea bb Tudorica...

Apropos de burta - si eu am o burta mare - cine nu stie in cite luni sunt ma intreaba cit mai vin la servici, ca doar trebuie sa nasc curind, nu?? dar mai sunt inca 3 luni si citeva zile...

Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna dimineata!
leeloo2004 simonacip Alysh DanaH MissParker SilviaPop ancaurn
va pe toate pt raspunsurile voastre.
SilviaPop -Iti tin pumni sa fie totul OK. Trebuie sa recunosc ca m-am speriat un pic si drept urmare am si sunat la doctor si mi-am facut o programare.Sper sa nu mi se confirme temerile mele .
Clar trebuie sa avem mai multa grija de noi.Sa ne menajam ca doar nu ne ridica nimeni statuie.
Ieri dupa ce am postat ultimul mesaj, m-am gandit sa-mi fac viata mai interesanta cumva si am executat o frumoasa taietura . Mi-am taiat un deget destul de urat , am si acum mana amortita si rana pare sa fie destul de adanca .
Bun, ranita fiind ( ma pot declara o adevarata victima a neatentiei arghh) m-am dus in patut sa ma linistesc .Insa a inceput usor usor sa se intareasca burtica si ceva usoare dureri ....
O sa incerc sa stau cumintica pana ma vede doctorul sa vedem ce zice.

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

aaa, si de Sf Valentin nu facem nimci deosebit (asta daca nu imi pregateste sotul vreo surpriza). noi si asa avem destule zile de sarbatoare: ziua din care suntem impreuna, ziua de cununie civila, ziua de cununie religioasa, plus zile de nastere si onomastice. iar flori, saruturi, imbratisari si alte semne de iubire ne aratam in fiecare zi, asa ca...azi nu mi se pare o zi speciala pt noi.

oricum, o sa il intreb daca vrea sa fie 'my valantine', doar asa, sa nu treaca ziua neobservata.

Dana 28+

Mergi la inceput

Fetelor, am aruncat un ochi la mamicile de martie-aprilie si am vazut ca sunt deja doi bebelusi. oau... nu mi-a venit sa cred. ce repede trece timpul. ca maine incep si la noi nasterile. deja am emotii. cine zicea ca la a doua nastere esti mai relaxat?

plus ca acum doua zile a nascut o prietena de-a noastra din state. am vorbit cu ea aseara si zicea ca a mers asa de repede.... de la dilatatie 4 cm, in circa 5 minute s-a nascut copilul. prima epidurala nu a prins iar pe a doua nu a mai apucat sa i-o faca. sotul ei chiar glumea ca e bine asa, nici nu palteste mult parcarea.

cand stau sa ma gandesc ca nu mai am nici eu mult... doar vreo 11 saptamani (asta daca nu se grabeste bebelina). ultimele 4 o sa stau acasa si o sa imi fac de lucru cu spalat si calcat lucrusoarele, plus teancul de carti de citit cumparate din romania special pt perioada aceea.... asa ca mai raman vreo 7 saptamani in care trebuie sa trag putin de mine sa imi termin treaba pe la munca.

si apoi.... marea intalnire cu bebelina. abia astept sa o tin o brate, sa o pup si sa o iubesc. acum nerabdarea este parca si mai mare ca la alexandru, pt ca stiu ce inseamna sa tii in brate acel ghem de viata, sa il simti cum suge la piept, sa ii vezi ochii senini uitandu-se la tine si incercand sa te recunoasca de undeva (asa aveam eu impresia la alexandru). ador sa privesc bebelusii dormind, cu manutele intoarse in sus, zambetele lor in timpul somnului....

ufff, trebuie sa ma opresc, ca daca ma apuc sa visez nu mai fac nimic azi la munca (de parca altfel as face prea multe...)

dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Aelita - Este adorabila Sofia , chiar ca un copil te poate fermeca si iti transforma ziua cu inocenta si candoarea lui. de la mine pt Sofia.
MissParker- te inteleg "sufar" la fel ca si tine. In cazul meu baile cu apa calduta ma ajuta si fac ca discomfortul sa fie net mai mic.

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

DanaH si eu abia astept sa-mi strang puiul mic in brate si parca mor de nerabdare. Pe de alta parte ador si starea asta cand il simt cum se alinta in burtica si ma alint si eu, ca deh...merit, mai ales ca este ultima sarcina. Asa ca oricat de nerabdatoare as fi sa-l cunosc pe bebe, incerc sa savurez prezentul.
Aelita scumpa foc Sofia si incapatanata. Va fi o luptatoare care se va stradui din rasputeri sa obtina ce-si doreste. Si Asta e bine. Pupa fata si din partea mea

23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by DanaH

Fetelor, am aruncat un ochi la mamicile de martie-aprilie si am vazut ca sunt deja doi bebelusi. oau... nu mi-a venit sa cred. ce repede trece timpul. ca maine incep si la noi nasterile. deja am emotii. cine zicea ca la a doua nastere esti mai relaxat?

plus ca acum doua zile a nascut o prietena de-a noastra din state. am vorbit cu ea aseara si zicea ca a mers asa de repede.... de la dilatatie 4 cm, in circa 5 minute s-a nascut copilul. prima epidurala nu a prins iar pe a doua nu a mai apucat sa i-o faca. sotul ei chiar glumea ca e bine asa, nici nu palteste mult parcarea.

cand stau sa ma gandesc ca nu mai am nici eu mult... doar vreo 11 saptamani (asta daca nu se grabeste bebelina). ultimele 4 o sa stau acasa si o sa imi fac de lucru cu spalat si calcat lucrusoarele, plus teancul de carti de citit cumparate din romania special pt perioada aceea.... asa ca mai raman vreo 7 saptamani in care trebuie sa trag putin de mine sa imi termin treaba pe la munca.

si apoi.... marea intalnire cu bebelina. abia astept sa o tin o brate, sa o pup si sa o iubesc. acum nerabdarea este parca si mai mare ca la alexandru, pt ca stiu ce inseamna sa tii in brate acel ghem de viata, sa il simti cum suge la piept, sa ii vezi ochii senini uitandu-se la tine si incercand sa te recunoasca de undeva (asa aveam eu impresia la alexandru). ador sa privesc bebelusii dormind, cu manutele intoarse in sus, zambetele lor in timpul somnului....

ufff, trebuie sa ma opresc, ca daca ma apuc sa visez nu mai fac nimic azi la munca (de parca altfel as face prea multe...)

dana 28+

Dana tu vrei sa ne faci sa plangem? Vezi ca suntem gravi toate pe-aici si cum descrii tu asa frumos legatura cu bebe....eu mai am putin si de emotie!Asa e si eu abia astept......sunt atat de curioasa cum va arata, cum ne vom iubi noi trei....vaiii, nu mai pot. In acelasi timp il rog mult sa stea acolo pana la termen sau macar pana f aproape de termen ca dupa aia recuperam noi si oricum ne iubim mult deja din burtica!

Alina 28+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput