Mamici de mai-iunie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
ancaurn spune:
Fetelor, v-ati uitat vre-una dintre voi la B1 in ultima ora? Au fost invitati Lavinia Sandru si Nu-siu-cum Frunda si discutau despre indemnizatia pt CIC. Cred ca daca Frunda era langa mine, il strangeam de gat. Sustinea sus si tare ca daca o mamica are venituri mai mari, inseamna ca familia e bogata si nu are nevoie de o indemnizatie mai mare de cei 600+200Ron. Ii tot dadea inainte cu mamicile cu venituri de 1000-2000EUR care au strans suficient cat sa traiasca intreaga familie 2 ani din 800Ron/luna. Chiar sunt curioasa cate mame au 1000-2000EUR lunar, si chiar daca ii castiga, de ce sa fie obligate sa traiasca din economii? Atunci de ce mama ei de treaba mai cotizeaza la toate alea? Tremur toata de nervi. Oricum, Lavinia Sandru face cica tot posibilul sa introduca proiectul de lege in Parlament si sa putem alege intre cei 800RON si 85% din venituri.
In ceea ce priveste burtica, in cazul meu arata a fi destul de jos, desi medicii spun ca e ok. Poate ca e datorita faptului ca e a doua sarcina si am ceva kile in plus de la prima. Oricum sunt multumita ca pana la 23 sapt nu am pus decat 4 kg. Sper s-o tin tot asa.
MsBB eu as merge neaparat la un medic pt linistea mea. nu cred sa fie ceva in neregula, dar e mai bine sa previi decat sa-ti para rau.
Onyx eu mi-am luat deja medical la 23 sapt pt ca simteam deja ca nu mai pot sta 10-12 ore pe zi pe scaunul ala nenorocit si sa zambesc zilnic celor 200-300 de clienti ce-mi treceau prin fata ( lucrez la o banca), unde mai pui teancurile de bani ce-mi treceau prin maiini si epidemiile ce sunt in floare! Asa ca m-am gandit ca oricum nu-mi ridica nimeni statuie si sa fac ce simt eu ca e mai bine pt mine si bebe. Asta e sfatul meu: fa ce simti tu ca e cel mai bine pt tine si bebe
23+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
aelita spune:
Sa va arat ce tampenii face Sofía :
Cum intra in cosul de fructe .
Cum nu mai poate iesi din cosul de fructe .
Si cum ne-a salvat tati.
Promit ca nu mai faaaaaac !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
26s(DPN 18mai2008)
aelita spune:
Elena-asa cum spun si fetele,se pot lua ovule in timpul sarcinii.Candida se declanseaza in sarcina,e ceva normal dar trebuie tratata.in genral cu un ovul e de ajuns.
multi nu fac citologie in sarcina,dar soliciti tu,daca nu vrea medicul ala,mergi la altul .
se trateaza usor .
spuneai mai de mult si de dureri,sa stii ca e posibil sa ai dureri din cauza asta,nu de la chis, ca de la infectia asta e si inflamare si atunci si dureri.
nu te speria !
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
26s(DPN 18mai2008)
elena_g spune:
AELITA...
...nici nu mai stiu ce sa zic,atat ma framant si medicii astia trateaza cu atata usurinta chestiunile aste ca si cum nici nu ar fi.Dar daca imi pun eu un ovul,sau doua in doua zile consecutive oare are ce sa-mi faca rau?Da..ai dreptate e posibil ca durerea sa fie de la asta pt.ca inainte de sarcina am mai patit sa racesc la ovare si sa ma doara(racesc extrem de usor la cea mai mica adiere si senzatie de frig)si medicul la care mergeam mi-a zis ca atunci cand ma dor si am scurgeri(dar ca acum nu am avut niciodata!!!!)sa pun 3 zile meclon...si..puneam si gata...eram ca noua .Ma gandeam daca nu as putea sa-mi pun si acum un gynozol-doua...nu vad ce rau ar putea face chiar daca nu ar fi candida.
Voi ce ziceti?
simonacip spune:
Neata fetele...
Onyx, la fel zic si eu, burta mea e cum era la David la 9 luni, nu stiu cum voi arata la 9 luni acum...Si mai ales cum voi arata dupa ce nasc...Dar cum spuneam, bb sa fie sanatos...Dc nu mai faci fata serviciului, mai bine ia-ti un concediu, sa nu te supui inutil la un risc de genul asta...
Aelita, micuta, finuta sofia dar nazdravana bine...e o scumpica!oricum mi-a placut ca atunci cind a buzunarit a avut grija sa le puna la loc pe toate...mai rar asa..
Ancaurn...pana s-or gindi ei sa aprobe ceva...cu siguranta nu mai apucam noi sa intram pe legea aia....din pacate...
David (10 nov 2004) si
Simona
29+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
'neata!
Aelita,super haioasa Sofia
....ce mica si frumoasa este...
Ancaurn..mai bine ca nu am vazut..cred ca sunam la ei
....probabil dl de la UDMR(de acolo e Georgy Frunda..cam asa se scrie..cred
) a vazut salariile de la fostele CAP-uri...mai mult de 600 ron are si cumnata mea,invatatoare,deci bugetara.Mai sunt si femei cu salariul mai mic de 600 ron..dar nu cred ca ele sunt majoritatea.Si apoi daca am 1.000 euro....ce treba are el daca-i strang sau pana acum m-am plimbat de banii astia?Niste idioti...ma enerveaza ca vorbesc de parca noi am fi prosti cu totii
..oricum,vb Simonei,poate la anu' sa se voteze legea,noi nu mai prindem sigur...
Si eu as sta acasa de acum..trag insa cat pot de cele 126 zile cu 85%din salariu...
..sper sa pot macar 1-2 sapt.de medical sa-mi iau,ca sunt franta
In ceea ce priveste burta...eu in afara de cateva contractii,nedureroase,(Doamne ajuta!)pana acum nu am nimic.la prima sarcina contractiile astea mi-au scurtat si deschis colul...v-am mai zis..am stat 1 luna acasa cu injectii Gravibinon+no-spa la greu si s-a rezolvat.
Pupici si aveti grija
BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Alysh spune:
"neata!
Aelita, m-ai facut praf cu fetitza ta, e scuuuuuuuuumpa foc! Sa-ti traiasca!
M-am gandit la ce-a spus Silvia, sa nu regretam ca exageram cu treba si eu chiar m-am hotarat sa ma potolesc de-acum, nu mai fac nici un pic de efort, doar strictul necesar: un sters de praf, o mancarica, atat. S-a terminat cu aspiratoare, mopuri si alte minuni, gata! Poate sa vina la mine si Papapius de la Roma, je m'en fiche!!!
Alina
28+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Aelita, ti-am vazut si admirat galuscuta impreuna cu tot biroul, e o scumpete ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Salutare fetelor,
Ieri nu am mai apucat sa va scriu ,dar azi vin cu noutati!Dupa cum v-am zis ca merg la medicul de familie pt concediu medical!Am rezolvat de luni sunt in concediu medical,din acela 100% hihihi,2 saptamani , si o sa ma odihnesc si numai o sa ma plimb!Nu o sa va mai pot scrie ca dupa cum stiti la socrii nu am net,deci o sa-mi lipsiti!
Cat despre apartament ,lucrarile se misca cu viteza melcului turbat,adica 2 dintre muncitori vin numai la ora 16 si pe la maxim 18 pleaca!!Sotul meu e super nervos pe ei ,inca nu e gata nici macar o camera,si a zis ca asa ii va plati si el!Sunt niste nesimtiti!In stilul acesta nici de Craciun nu ma mut acasuca la mine!
Sa-mi fie rusinica dar nu am apucat sa va citesc din urma ca ieri am avut si mult de lucru si au inceput problemele la mine la servic!!Sper ca toate sunteti bine si va
!
Andreea
23+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Andree27 spune:
Apropo azi e Valentine's... voi ce faceti?Eu dupace ies de la servici voi merge la socrii si voi fi numai eu cu bebica a meu ca sotul meu lucreaza azi pana tarziu...
Andreea
23+ in asteptare de un ingeras:
Eric