Gravidute si mamici de CLUJ - 54

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTE LUNI CARINA
CO am fost cu mamarutza la plimbare dar pe cat de cuminte mi a fost azi dimineatza pe atat de nazdravana mi a fost acum dupa masa ,nu i mai place decat in bratze
GEANINA draga multa sanatate puiului
LORE cand ai timp te rog mult fa mi o poza cu scaunul printisorului ,cel de la CHICCO ,si eu vreau sa i cumpar mamarutzei

ELENA lasa nu te mai necaji co sa fie bine

DIANA draga maine clar ca iesim sa papam ,,,,as face eu o prajiturica dar de unde atata timp ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ooooo sa nu uit GEANINA si pe noi sa ne treci pe listutza cu petzitul :))

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex www.reclama.ro/scaune-auto-copii/scaun-auto-vector-256/" target="_blank">acesta este. Eu nu iti pot spune daca e bun sau nu. inca incape in scoica si ( a mea este mai mare) si nu l-am instalat in masina.dar zilele astea neaparat trebuie pus.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

AM AJUNS SI EU ACASA, MAI REPEDE PT CA DOBITOCUL(SCUZE) DE SEF DE AN, A PLANIFICAT LA SECRETARIAT EXAMENUL ASTA CU TOATE CA NU AVEAM VOIE SA-L DAM IN IARNA OFICIAL, A AFLAT PRODECANUL SI DE AICI UN SCANDAL. TREBUIA SA-L DAM LA " NEGRU", HIHI.
ups, scuze, acum vad ca scriu cu majuscule, dar nu mai sterg.

Carina-la multe-multe luni!!!!!!!

Puisor-eu nu am avut nici un semn, nu am avut simptome deloc. am facut seara dus si am eliminat o bucata de placenta. nici eu nu mai sangeram aproape deloc.daca medicul a zis ca uterul nu si-a revenit la marimea la care ar trebui sa fie, du-te parerea mea la ginecolog, s-ar putea sa fie ramase resturi si din cauza asta nu se contracta.sa ne scrii, imi pare tare rau. in mod normal ar fi trebuit sa am simptome ca: febra, durere, frisoane.dar nu obligatoriu.multa sanatate.

Lore-ma bucur ca flacaul papa bine, recupereaza el acum ce n-a papat in perioada bubata,hihi.

fetelor, abia astept sa ne vedem.

am pove cu o prietena care zice ca au fost la Chicago's de Valentine's anul trecut si au asteptat 4 ore dupa papa, deci ea zice ca ar trebui sa comandam inainte, cica macar ceva gustari reci.nu stiu ce sa zic. mie mi-e ok oricum, stau aproape, nu ma duc sa pap, ci sa va vad,hihi.

ma duc sa-mi mai fac treaba, pove mai incolo.maine imi vine si mie mami din Ungaria, sta o saptamana la noi, yuhuuuu, asa ma bucur!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BEx, la multi ani pentru carina!!!!!
sa creasca mare si frumoasa si cuminte!!!!

si Stefan a facut azi o luna!!! si a sarbatorit cu un somnic de 3 ore!

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

LA MULTE LUNI CARINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

ioi ce zi era sa ratam..

La multi ani Carina draga, te pupa Mishu-pishu!!!

Meli, trimis un PM

Mergi la inceput

Raluca-ti-am trimis si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare si de la noi!!

Carinuta,La multi ani!!!Sa cresti mare si sanatoasa!!!Ca frumoasa esti!!!!

Meli io ma duc sa pap.Ca-s pofticioasa rau...Glumeam
Dar cum vreti voi ,si mie mi-e totuna...
Auzi,unde se gaseste lapte Topfer????La ce farmacie????In Manastur este????
Ca Bea a papat azi numai 340...La 4 a papat 40 ml...ieri papase in total 640,dar azi daca mai papa maxim 200,ceea ce nu cred,vor fii 540...vreau sa-l incerc si pe asta....nu pare bolnava,e cu gura pana la urechi tot timpul..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Ramo-eu am gasit numai la Sora, in grigorescu la farmacia de pe fantanele si in farmacia Grigorescu(aici si la Sora gasesti intotdeauna).ce papi bun?sanatate micutei tale. a mea tare bine e cu topfer, eu pot sa spun numai de bine de el.

Mergi la inceput