Babatii si sexul..dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

MUlti barbati care asista la nastere nu au nici-o problema dupa,
dar unii dintre ei fiind mai sensibili au un SOC.
Sotul meu nu a asistat la nastere pt. ca in perioada cand
eram insarcinata am citit impreuna un articol dintr-un ziar care
explica cu lux de amanuntea ceea ce se poate intampla daca sotul este mai sensibil.(pacat ca nu mai am ziarul)
oricum din cate imi aduc aminte era ceva de genul, ca in momentul in care vede ca o viata renaste din tine , te divinizeza prea mult si nu mai poate sa te atinga.
Eu zic sa merge-ti la un psiholog ca sracul sot sufera .
Bafta si sper sa rezolvati problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Ai zis ca pe perioada cat ai fost insarcinata nu ati avut relatii sexulae pt. ca-i era frica ca e bb in burtica, tin sa te anunt ca nici noi nu am mai avut dupa ce eu am intrat in luna a treia si a inceput sa mi-se cunoasca burtica si tot pt. ca sotului ii era frica.
Si ma bucur enorm ca nu am insistst sa asiste la nastere pt. ca am citit articolul ala din timp si mi-a fost frica ca nu cumva sa sufere si el un soc si nu am vrut sa risc.
(TIn sa fac o paranteza , sotul meu nu e un prost , e ditai directorul in ditai compania si concret stie si el ca copilul nu este afectat dca faci dragoste in perioada de sarcina. Asta pt. cei care citesc si considera ca ar fii prosti si ne informati si necultivati. Mai sunt si oameni carora le place doar sa critice si sa traga concluzii aiurea pe forumul asta.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Multumesc fetelo ptr mesaje, nu ma asteptam sa primesc asa de multe raspunsuri.
Din pacate multe dintre voi nu ati inteles adevarata problema, si imi pare rau de asta. Sotul meu a vrut sa participe la nastere, nu i-a cerut nimeni asta ci el singur-singurel mi-a spus ca i-ar placea sa fie prezent la nasterea copilului.
Cat despre sex, ptr mine nu reprezinta o "graba" eu pot sta fara asta luni bune fara probleme. Daca insist pe tema asta este ptr ca nu vreau sa ne indepartam unul de altul. Vreau sa fim iar cuplul de altadata.
Mi-a spus ieri ca ptr el este o problema de stres si ca la vara atunci cand tot ce avem de facut ( renovam casa, botezul...etc) se va termina, vom reintra in normal. Nu stiu cat este de adevarat..
In fine, eu astept ptr ca nu-l pot convinge ca greseste. Si stiu ca nu stresul este problema, am avut noi si perioade mult mai grele decat asta

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cristina, eu vreau sa te intreb de ce astepti primul pas din partea lui? Doar pt. ca asa se cade din partea unei femei?
Daca tu-ti doresti arata-i omului ca esti disponibila...sunteti un cuplu...sot si sotie...aranjeaza-te sa fii protejata fara sa-l inhibi...foitze chinezesti, prezervativ feminin, spermicide...daca cumva prezervativul reprezinta o jena pt. el.

Eu sunt insarcinata..pana acum o saptamana totul a fost ok...apoi am vazut ca viatza noastra sexuala bate din aripi...mai in gluma mai in serios l-am intrebat ce se intampla...dar mereu pe un ton de gluma si am descoperit ca ii e teama sa-mi faca rau, avand in vedere ca sarcina e avansata. I-am sugerat sa nu schimbe cu nimic viatza noastra pana cand nu-l anuntz eu...daca el crede ca....si eu cred ca....nu comunicam si astfel ajungem la divergentze!

Te-a intrebat clar de ce nu-l mai iei in bratze, de ce nu mai vii langa el...poate lui ii e teama ca inca nu ai recuperat cum trebuie...ce D-zeu, nu mai sunteti doi pustani, puteti vorbi clar, deschis si la obiect despre viatza voastra sexuala!

Pe undeva te simti ranita ca nu te mai doreste ca inainte...comunicati Cristina, spune-i clar ce astepti de la el!

Curaj!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Am facut de "n" ori primul pas, normal. Daca am vazut ca intentiile lui lasa de asteptat, insa am fost respinsa tot de cele "n" ori. Motivul? Nu-l stiu. El imi vb despre stres, despre probleme,despre teama de a ramane insarcinata din nou, despre cat uraste prezervativul...
I-am spus ca daca asta e in realitate problema, ma prezint la ginecolog si-mi pun sterilet. Nu mi-a raspuns.
Voi astepta, nu mai fac eu primul pas ptr ca nu vreau sa mai insist mai mult decat atat. Nu stiu ce se intampla, mi-as dori sa fie sincer si sa-mi spuna deschis,dar nu o face.

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Cristina, de ce nu iei tu pilule??
Si eu alaptez si iau pilule speciale pentru perioada de alaptare, se numesc Cerazette.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Eu zic sa nu te stresezi asa, totul o sa vina de la sine. In nici un caz nu cred ca motivul este ca a asistat la nastere.Sotul meu ma asistat la ambele nasteri naturale si sigur ma va asista si acum. Din contra ma iubeste mai mult si ma respecta mai mult dupa ce a vazut prin ce trecem.El invers zice ca barbatii care lasa nevestele in momente dificile sunt cei mai egoisti barbati.Deci, ma abat de la subiect. Eu cred ca motivul este ala cum ai zis chear tu frica aia de nu cumva a ramane insarcinata. Eu zic din proprie experienta numai ca invers. Mie mea fost foarte greu sa revin la normal psihologic. Ai rabdare ca totul o sa revina la normal. Si nu cred ca e bine daca te comporti rece asta poate raci complet relatea.Cu cat vei fi mai aproape de el cu atat o sa-i apara dorinta mai repede. Nu mai fi stresata ca totul o sa fie bine.

Stela 24s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Eu una,n-am inteles dorinta femeilor de a asista barbatii la nastere ,in special pe cale naturala!De ce tb.sa te vada ca te rupi,ca te umpli de sange si alte lichide,ca -ti baga mana dr. in tine?asta credeti ca-l va face sa te respecte mai mult,sa te aprecieze ca te-ai sacrificat pt. copilul lui,al vostru?Nu cred ca in asta sta viitoarea garantie de fidelitate si apreciere.Sunt si ei constienti ce inseamna sa aduci pe lume un copil,nu tb.pusi sa te tina de mana.Ma rog ,chestie de gusturi,insa unii dintre ei (mai sensibili)pot ramane cu imaginea asta ,care le taie apetitul.

Mergi la inceput

tibiuta repet ca sotul meu a vrut sa participe la nastere, nu i-am cerut eu asa ceva si nu-l l-as fi obligat daca nu ar fi vrut. El s-a oferti singur sa fie de fata, cu ce drept puteam eu sa-i refuz dorinta de a asista la nasterea propriului copil?
Astazi el marturiseste ca a fost o experienta unica si frumoasa, nu o trauma sau un soc asa cum multe credeti din pacate. Nu asta este problema noastra, absolut

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu86 spune:

quote:
Initial creeata de cristina85ss

Apropierea fizica intr-un cuplu este exrem de importanta si ne ajuta sa ramanem uniti. Va rog ajutati-ne cu un sfat, ce pot face sa schimb situatia?

poze
nasterea

Apropierea fizica este importanta intr-un cuplu dar nu cea mai importanta.Tu consideri ca doar sexul va tine pe voi impreuna?
In loc sa sari asa pe el de ce nu il lasi pe el sa sara pe tine.Da-i libertatea sa se simta barbat.

Mergi la inceput