Babatii si sexul..dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by tibiuta

Eu una,n-am inteles dorinta femeilor de a asista barbatii la nastere ,in special pe cale naturala!De ce tb.sa te vada ca te rupi,ca te umpli de sange si alte lichide,ca -ti baga mana dr. in tine?asta credeti ca-l va face sa te respecte mai mult,sa te aprecieze ca te-ai sacrificat pt. copilul lui,al vostru?Nu cred ca in asta sta viitoarea garantie de fidelitate si apreciere.Sunt si ei constienti ce inseamna sa aduci pe lume un copil,nu tb.pusi sa te tina de mana.Ma rog ,chestie de gusturi,insa unii dintre ei (mai sensibili)pot ramane cu imaginea asta ,care le taie apetitul.

Asa cum a spus Cristina, asistatul la nastere nu are nici o legutura cu situatia lor. Pacat ca gindesti asa. Pt un barbat (adevarat) ar trebui sa fie o mare mindrie sa asiste la venirea pe lume a copilului lui. Cu toti taticii cu care am vorbit pina acum si au asistat la nasterea copiilor lor am vazut o sclipire in ochi de multumire, nicidecum dezgust.

In fine, nu vreau sa deviez de la subiect..Cristina - situatia e destul de delicata, trebuie sa ai mult tact, sa ai grija cum vorbesti cu el despre asta, sa ii areti ca il intelegi daca e vb de o problema de partea lui..
Se prea poate sa fie asa de stresat incit sa nu mai aibe chef de iubit, dar tu trebuie sa il ajuti sa se relaxeze, sa il faci sa te doreasca ca inainte. Evitati orice cearta pe tema asta ca sa nu se inhibe si mai tare.
Chiar nu a reactioant deloc la ideea cu steriletul?
Tind sa cred ca are o perioada mai urita si el e constient de asta.
Daca nu e deloc in forma fizic adica zero sport si are stres cit china la serviciu si asta ar fi o explicatie de moment.. cine stie.. sper sa nu dureze mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

quote:
Originally posted by Crisu86

quote:
Initial creeata de cristina85ss

Apropierea fizica intr-un cuplu este exrem de importanta si ne ajuta sa ramanem uniti. Va rog ajutati-ne cu un sfat, ce pot face sa schimb situatia?

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea

Apropierea fizica este importanta intr-un cuplu dar nu cea mai importanta.Tu consideri ca doar sexul va tine pe voi impreuna?
In loc sa sari asa pe el de ce nu il lasi pe el sa sara pe tine.Da-i libertatea sa se simta barbat.

Nu am spus ca este sexul este lucrul cel mai important intr-un cuplu ci doar ca este foarte important. Normal, nu? Si nici nu am sarit eu pe el, am asteptat vreo 4 luni sa faca el primul pas, daca am vazut ca nu se misca, am incercat eu. Oare de ce ti se pare gresit ca si femeia sa faca primul pas?

poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu86 spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss

quote:
Originally posted by Crisu86

[quote]Initial creeata de cristina85ss

Nu am spus ca este sexul este lucrul cel mai important intr-un cuplu ci doar ca este foarte important. Normal, nu? Si nici nu am sarit eu pe el, am asteptat vreo 4 luni sa faca el primul pas, daca am vazut ca nu se misca, am incercat eu. Oare de ce ti se pare gresit ca si femeia sa faca primul pas?

poze
nasterea

Imi cer scuze..nu am vrut sa te jignesc.
Nu e nimic rau in a face si tu primul pas dar daca l-ai facut si el te-a refuzat atunci incearca sa vezi care este problema.Daca incepi sa tipi la el si sa te superi nu va mai vrea deloc.Tie ti-ar placea daca el ar reactiona asa cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by tibiuta

Eu una,n-am inteles dorinta femeilor de a asista barbatii la nastere ,in special pe cale naturala!De ce tb.sa te vada ca te rupi,ca te umpli de sange si alte lichide,ca -ti baga mana dr. in tine?asta credeti ca-l va face sa te respecte mai mult,sa te aprecieze ca te-ai sacrificat pt. copilul lui,al vostru?Nu cred ca in asta sta viitoarea garantie de fidelitate si apreciere.Sunt si ei constienti ce inseamna sa aduci pe lume un copil,nu tb.pusi sa te tina de mana.Ma rog ,chestie de gusturi,insa unii dintre ei (mai sensibili)pot ramane cu imaginea asta ,care le taie apetitul.

Nu intelegi ca probabil nu ai trecut prin aceste momente unice, e cel mai frumos lucru cand te tine de mana iti zice ca te iubeste ii vezi sclipirea in ochi, sa vezi cum ii curg lacrimile de bucurie ca vede si el primul tipat al copilului sa-ti spuna ca esti cea mai minunata mamica, sa sarute si el copilul si sa-i spuna cat mult i-l iubeste.Pe mine prezenta lui ma ajutat foarte mult m-am simtit protejata si eram sigura ca nu va lasa sa se intample nimic rau cu mine.E bine sa vezi partea frumoasa a lucrurilor nu cea plina de sange si dureri, crede-ma ca nici eu nu tin minte astea dar mai ales el, plus ca el nu sta langa doctor sa vada sange cum zici tu ci sta la capu sotiei si mangaie pe cap si o incurajeaza cum poate el mai bine.In fine, subiectul e altu aici, dar nu m-am putut abtine sa nu cometez postarea ta.Scuze daca nu ma intelegi

Stela 24s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia_80 spune:

Buna fetelor! Cautand pe net...am gasit aici aceeasi prblema cu a mea. cristina, te inteleg perfect, sunt exact in aceeasi situatie ca sit ine. Am nascut acum aproape 4 luni, sexul a inceput sa fie...un pic fortat sa zic asa din timpul sarcinii, cu toate ca eu nu am avut probleme d enici un fel. El tot evita, de imif aceam tot felul de ganduri, pana cand mi-a spus ca ii e frica s anu-i faca rau lui bebe, cu toate ca i-am explicat ca nu este nici un risc, deci sincera sa fiu am considerat scuza lui o mare prostie in situatia in care ai posibilitatea s ate informezi si sa vezi ca totul e ok. Ma rog, sa zicem ca am inteles. Dar dupa....asteptam sa revina lucrurile la normal, ca si tine..si d eunde. Ba chiar am luat intiativa d emulte ori, doar ca sa fiu respinsa. si ptr ca normal imi ieseam din fire, el se supara si tot eu sunt cea vinovata una peste ata. motivul acum? Am facut epiziotmie, si acum ii este frica sa nu cumva s anu fie vindecata sa fie probleme cu toate ca iar!!!!i-am explicat ca e ok am fost la medic dupa 1 luna si ne-a dat ok. ultima data am incercat si mi-a zis ca echia robosit si n-are chef. Stii, sincer m-am saturat, ei trebuiau sa fie alaturi d enoi, nu sa creeze probleme si mai mari. Ca de trezit noaptea noi ne trezim, si kilogramele in plus tot noi le suportam si asa mai departe.
Una peste alta, pentru ca nu pot cu toate ca am icnercat sa nu-i reprosez nimik, am ajuns acum sa ne certam din orice, eu m-am saturat de raceala lui, el de nervii mei si tot asa.....
Ba il mai acuz si ca ma insala. Pentru c aeu nu sunt asa, sa ma incapatanez din tot fleul d emotive stupide, c anu mai suntem in secolul 14....am dreptate??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Parerea mea este ca barbatii acestia nu sunt destul de maturi. Totul este in mintea lor. Cred ca le trebuie un psihoterapeut.

( Si se mai intreaba de ce femeile au secrete fata de ei... Pentru ca nu sunt suficient de maturi sa accepte realitatea, indiferent care ar fi. Unii sunt prea slabi sa inteleaga prin ce trece o femeie, ce simte ea si cate sacrificii face. Nu stiu sau nu vor sa stie cata durere si neimplinire se ascunde in spatele unui zambet calm.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cand eu i-am spus sotului meu ca nu vreau sa asiste la nastere a sarit pana-n tavan! Ca e si copilul lui si ca el va fi acolo, fie ca imi convine, fie ca nu. Apoi s-a calmat si mi-a explicat ca vrea sa i-a si el parte la nasterea copilului nostru. "L-am conceput impreuna, il nastem impreuna si il crestem impreuna."

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia_80 spune:

Da, probabil sunt imaturi,asa e. Si cum a rtrebui o femeie sa reactioneze la asa ceva? Sa fi e (tot ea!!!!) calma sdi rabdatoare si s nul forteze cu nimic? sau cum? ca dc ii spui, tot mel e suparat, c anul intelegi...adica dupa tot ce ne chinuim, si dupa toate schimbarile prin care trecem, tot de ei trebuie s aavem grija. ca nu recunoisc ca ei sunt nebunii si incuiatii, si dsa ne ceara sa le mai acordam putina rabdare...never. :(

Mergi la inceput