CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 6
iulyp spune:
Jo si eu am bicicleta acasa dar singura care o foloseste e fi-mea. Spre rusinea mea Nik m-a luat la pedalat, ea cel putin o data pe sapt. pedaleaza la ea, eu....pun prosopul pe sa cand ies din dus daca sarmele din balcon sunt full.
Dar iti tin pumnii tie si te incurajez
Dodo-pui spune:
Buna dimineata Constanta .
O zi buna va doresc ca sufletele voastre.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
nastasie spune:
nici eu nu am bicicleta, mi-ar place una dar sincer nici nu mai am unde sa o pun.dar fac si eu galerie.
adriana&razvan 01.11.2004
Ontica Camelia spune:
Buna!
Am fost afara cu micutza, este super timpul pentru plimbare. Oare chiar a venit primavara sau este doar o amagire din partea iernii?
quote:
cami, vad ca se apropie si sarbatorile voastre, sper ca fetele sunt bine si ca sunteti deja in pregatiri
Fetele sunt bine, multumesc lui DD si, da, ne pregatim de petreceri, duminica facem la Mc' cu prietenii, iar pe 27 la gradi cu colegii. Pentru la gradi i-am luat sampanie, coifuri, baloane si i-am comandat tort. Este foarte incantata, ea care nu voia sa mai mearga la gradi acum merge mai mult pt ca-i vom face ziua si acolo cu colegii
Adina, , oricum ai o fata sufletista, mai face boacane, dar toti copii fac, asa ca...
jo cum stai cu kilometrajul? Ai reusit sa-l dai peste cap? ori raceala nu te lasa sa faci miscare? Multa sanatate!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
vladis spune:
quote:
Originally posted by ADINUTZA
Ce ziceti, in martie, ne vedem si noi...poate reinviem ce a fost odata gasca de Constanta?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by vladisquote:
Originally posted by ADINUTZA
Ce ziceti, in martie, ne vedem si noi...poate reinviem ce a fost odata gasca de Constanta?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Si eu sunt de acord, ar fi super sa fie in we intalneala.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
sinzi_ana spune:
La multi ani Crig!!!!
Camelia, petrecere frumoasa!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
Dodo-pui spune:
CRIG
La multi ani! ,
sa fii sanatoasa,DD sa-ti dea tot ce-ti doresti,
alaturi de ce dragi sufletului tau.
Camelia petrecere frumoasa , .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan