CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 5
dadi_t spune:
Bonjurica!
Multumesc mult pt. urarile de ziua Biancai! Imi cer scuze, dar efectiv n-am mai intrat deloc pe DC, nici e-mail-urile nu mi le-am mai citit... Am tb la serviciu mult si la foc automat!
Mav, Dana,m-ati coplesit!
Sper sa reusesc sa pun cateva poze...dar cand nu stiu
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
dadi_t spune:
Sanatate lui Teo. Mititica...deja injectii
Gabi...felicitari pentru progrese! Incet, incet ,dar sigur...
Simpatica foc Andrada, si hotarata tare Alex....amandurora felicitari...
am pus .... POZICI!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
iulyp spune:
Salutare si de la mine.
Multa sanatate la copilasii bolnaviori si La muuuulti ani fericiti pentru sarbatoritii lunii februarie.
Noi in mare suntem bine.
Vestea buna e ca am reusit sa imi gasesc un job care sa-mi satisfaca cerintele actuale. Doamne ajuta. Era si timpul ca sunt in cautari din septembrie.
Iar de luni merg si eu la serviciu.
Am vazut pozicile si mi-au placut tare mult.
la toata lumea.
Dodo-pui spune:
[quote]Originally posted by iulyp
Noi in mare suntem bine.
Vestea buna e ca am reusit sa imi gasesc un job care sa-mi satisfaca cerintele actuale. Doamne ajuta. Era si timpul ca sunt in cautari din septembrie.
ma bucur mult Aura sa dea DD sa fie ok.
Tania sa te auda DD.
O zi cat mai buna tuturor si multa multa sanatate.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Ontica Camelia spune:
Felicitari Aura!!! Acomodare usoara!
Gabi, luptatorului! Cu siguranta va iesi invingator! Multa sanatate si progrese rapide.
Tania ai doua fete superbe, bine, bine si cu tine trei . V-ati distrat nu gluma la ziua Bibicai. Succese in continuare la munca si stress cat mai putin.
jo eu nu am bicicleta, deci nu ma pot inscrie in cursa propusa de tine, dar te pot incuraja de pe margine. Hai, hai ca poti!!!
O zi buna!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
vladis spune:
mica blonduta sarbatorita, sa creasca mare si sanatoasa alaturi de surioara ei!
cami, vad ca se apropie si sarbatorile voastre, sper ca fetele sunt bine si ca sunteti deja in pregatiri
aura, multa bafta la serviciu, sa fie asa cum iti doresti tu!
mai aveam pe aici o aspiranta la un job, leeann, tu ti-ai gasit ceva?
jo, da-i tare!si eu te sustin de pe margine , eu deocamdata sunt la stadiul de infometare
sinzi, am vazut si pozicile voastre din we ce frumooooos!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
ADINUTZA spune:
Salutare dragutelor,
Cami, tu stii ce colectie de buline negre are Andrada, asa ca mai conta una in plus??Chiar i-am sugerat domnisoarei sa schimbe culoarea pt bulinele de pedeapsa ca pesemne Adei ii place negrul
Tania, La multi ani pt Bia, nici eu nu am mai intrat de f mult pe aici asa ca imi cer scuze pt intarziere. Ai doua fete superbe, cred ca esti tare mandra de ele
Jone, eu am bicicleta de 4 ani si nu am mers 2 km in total cu ea pt ca sunt tot timpul in criza de timp si recunosc, cam comoda. Mi-am luat si aparat de masaj din ala cu benzi dar deocamdata sunt pe post de cuier ambele aparate
Ce ziceti, in martie, ne vedem si noi...poate reinviem ce a fost odata gasca de Constanta?
noi
sinzi_ana spune:
Tania, ai niste fete foooarte frumoase!!!!
La multi ani domnisoarei Bianca!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
ps.
Adinutza, nu pot sa cred ca Ada face colectie doar asa ...poate doar daca are vre-un scop (spionii stiu de ce!!!) hahahaha
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008